Aynen öyle canım. Yarın hiç kilo almamış dese benden mutlusu olmaz. Anlarım ki diyet işe yarıyor. Tatlıdan nefret etmen, hiç paketli gıda yemiyor olman müthiş bişey bu arada ben normalde de aşırı düşkündüm tatlıya
Her perhize okeyim yeter ki şeker perhizi yaptırmasınlar bana diye dua ederdim hep. Gebelikte başta çok tiksindim uzun süre yiyemedim ama bulantılar geçince 6 aydan sonra yine canım çok istemeye başladı. Abartmasam da yedim. Şu anda çok zorlanıyorum mesela tatlı bir şeyler yiyip içmemeye
Ama mecburum bebeğin sağlığı ve bu durumun kalıcı hale gelmemesi için. Sen de sıkma canını, dışarıda daha kolay büyür inşallah minyon bir yapısı var demek ki. Kendiniz de çok iri olan aile yapısında iri bireyler olan bir çift değilseniz normal de olabilir..
Bugün annem de aynısını dedi ben sizi hiçbir şey bilmeden doğurdum dedi. Kardeşim de 4,5 kilo doğmuştu mesela bugünkü doktorlar olsa asla doğurtmazlar iri bebek diye ama eskiden kim ona bakmış ki. Bebek doğunca öğrenmişler, doktor bile gelmemiş doğuma ebeler doğurtmuş. Kundaklayıp gönderdiler kardeşimi annemle beraber. Sabah gittiler öğleden sonra dönüp geri geldiler bebekle. Maşallah çok da kolay bir doğum olmuş.