• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Selam kizlaaaaarrrrr :)))
nasilsiniz ? nasil gidiyo hamilelik :)

biz 12.ci haftamiza girdik bebisimizle insallah :))

ve ben aksamlari hafif hafif biseyler hissediyorum sanki bebisim yer degistirirken ve oynarken hissediyorum normal mi hisseden var mi hic benim gibi

Selam hatunlar, hafiften Bayram temizliğine başladım mutfaktan halı, sandalye meyvelikler yıkadım, kapı pencere sildim dolap içleri temizledim... Şekerim düştü sanırım bir bardak çayla bişiler atıştırıyorum...

Daha namaz kılacam, gel cuma gel cuma offf :ssz:

aman dikkat et canım. bende sadece ufak el süpürgemle süpürdüm şöyle birde toz aldım.bide vileda ama mahfoldum kendimi yormadan otura otura yaptım ama insan gerçekten hiç birşey yapamıyormuş hamilelikte belim ağrıdı valla.

MERHABA ŞUBAT ANNELERİ...
DAHA EVVEL 2012 MAYIS ANNELERİNDENDİM(HALA ÖYLE GERÇİ:1:) VEEEE ALLAHA ŞÜKÜR 8 HAFTALIK HAMİLEYİM:emir_bebek: DÜN DOKTORUM ŞUBAT SONU MART BAŞI DOĞUM OLUR TAHMİNEN DEDİ.ŞİMDİ BEN ŞUBAT ANNES Mİ MART ANNES Mİ OLACAĞIM ?YANİ TOPİĞE KATILMAK İÇİN MERAK ETTİM:44:SAT:23 MAYIS.

hoş geldin aramıza benimde doğum tarihi 1 şubat gösteriyo :D yani ocak olsada şubat gösterdiği için buraya devam ediyorum 3 5 günün hesabını yapmıyorum yani :)

Son düzenleme:

ve ben aksamlari hafif hafif biseyler hissediyorum sanki bebisim yer degistirirken ve oynarken hissediyorum normal mi hisseden var mi hic benim gibi

Canım ben 10+6 dayım. Ama ara ara hissediyorum sanki. Özellikle dün gece yatmadan önce çikolata yedim yattım. İçimde bişi oynayıp durdu. Resmen elimi koydum hissettim. Biraz kendini dinleyince hissediyo insan.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ben 10+6 dayım. Ama ara ara hissediyorum sanki. Özellikle dün gece yatmadan önce çikolata yedim yattım. İçimde bişi oynayıp durdu. Resmen elimi koydum hissettim. Biraz kendini dinleyince hissediyo insan.

oh icimi rahatlattin canim ya :)) bagirsak ic organ felan saniyodum cunku bu aylarda hissetmek mumkun degil demis cogu kisi biraz arastirdim da :)

ama ben bariz hissediyorum artik ya :16:

Selam hatunlar, hafiften Bayram temizliğine başladım mutfaktan halı, sandalye meyvelikler yıkadım, kapı pencere sildim dolap içleri temizledim... Şekerim düştü sanırım bir bardak çayla bişiler atıştırıyorum...

Daha namaz kılacam, gel cuma gel cuma offf :ssz:

enerjinden bana da yollaaaa :(

yarin turkiyeden halam geliyo annemlerde kalacak gerci ama bana da gelecek diye az bi ev supurp sildim toparladim sanki evi kose bucak yapmis gibiyim :D

aman dikkat et canım. bende sadece ufak el süpürgemle süpürdüm şöyle birde toz aldım.bide vileda ama mahfoldum kendimi yormadan otura otura yaptım ama insan gerçekten hiç birşey yapamıyormuş hamilelikte belim ağrıdı valla.

Ediyorum canim ediyorum allaha emanet hepsi, birazda kafam dagilsin istedim sikildim artik valla :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

enerjinden bana da yollaaaa :(

yarin turkiyeden halam geliyo annemlerde kalacak gerci ama bana da gelecek diye az bi ev supurp sildim toparladim sanki evi kose bucak yapmis gibiyim :D

Hic enerjik degilim inan :) ama hem.mecburluk hemde sikinti benimkisi :)

Ediyorum canim ediyorum allaha emanet hepsi, birazda kafam dagilsin istedim sikildim artik valla :(

o bende de var malesef. sıkılıyorum valla şimdi progestan uyguladım diktim bacakları yatıyorum :D yarın doktora gidicem içim içimi yiyor allahın izni ile sevinçle döneyim diye. beklenen gün geldi çattı :) doğurana kadar şu doktor mevzusundan isilik olucam valla :1:

oh icimi rahatlattin canim ya :)) bagirsak ic organ felan saniyodum cunku bu aylarda hissetmek mumkun degil demis cogu kisi biraz arastirdim da :)

ama ben bariz hissediyorum artik ya :16:

Bencede hissedilir. Rabbim izin verirse benim ikinci çocuğum olacak. İlkinden tecrübeliyim biraz:) herşeyi daha çabuk farkedebiliyorum:)

Ben 10+5 im bugun sadece idrarim sıkısıksa rahmimi hissediyorum. Ilk hamilelikte 14. Haftada hissetmistm ama simdi hic hissedemem gibi geliyor. Yagli bir de karnm ya ah bu kilonun gozu gor olsn.

Kızlar bugün gittim minislerimi görmeye maşallah:nazar: kocaman olmuşlar çok hareketliydiler ilk defa kalp atışlarını da duydum maşallah:nazar: gümbür gümbür geliyordu cinsiyet hakkında hiçbir tahminde bulunmadı 16.haftada dedi demir hapı vitamin ve balikyagi yazdı burunlarini gördü ikili yaptirmiyosun diye aklın kalmasın burnunu görüyorum dedi biri 11+5 günlük diğeri 11+1 günlük bugün 11+5 tim ayy ne güzeldi 1 ay sonra tekrar gidicem:1: şükürler olsun

o bende de var malesef. sıkılıyorum valla şimdi progestan uyguladım diktim bacakları yatıyorum :D yarın doktora gidicem içim içimi yiyor allahın izni ile sevinçle döneyim diye. beklenen gün geldi çattı :) doğurana kadar şu doktor mevzusundan isilik olucam valla :1:

Insallah canım ınsallah :)

Benim iç karnım geniş, ayağı kalkınca göbek çıkıyor yatınca Sankı hiçbirşey yok :) elimi kasıklarıma koyunca avucuma bişey yerleşiyor acaba bizim minnak mı bilemiyorum, daha çok erken gibime geliyor 16 haftada hissettim ben oğlumu :)

Kızlar bugün gittim minislerimi görmeye maşallah:nazar: kocaman olmuşlar çok hareketliydiler ilk defa kalp atışlarını da duydum maşallah:nazar: gümbür gümbür geliyordu cinsiyet hakkında hiçbir tahminde bulunmadı 16.haftada dedi demir hapı vitamin ve balikyagi yazdı burunlarini gördü ikili yaptirmiyosun diye aklın kalmasın burnunu görüyorum dedi biri 11+5 günlük diğeri 11+1 günlük bugün 11+5 tim ayy ne güzeldi 1 ay sonra tekrar gidicem:1: şükürler olsun

Oy oy maşallah ikizlere :) :nazar: darısı bize inşallah :49:

Arkadaslar gebelik kursuna gitmeyi dusunuyormusunuz Türkiyede bazi hastanelerde ücretsiz veriliyormus bence gidip faydalanin. burada Almanyada hem gebelik kursu hemde yaninda 28. haftadan itibaren ebe hakkin var. Ebe dogum oncesinden baslayip dogum sonrasi 8 haftaya kadar evine gelip sana yardimci oluyor psikolojik olsun bebek bakimi olsun yada senin sagliginla ilgili kendi doktorunla paralel calisiyor ve tamamen ücretsiz :49::49:

Kızlar bnde hissediyorum minigimi 11+1 olduk bugün hemde 1 haftadir net hissediyorum kimi kisi erken hissedebilirmis ama cevrenize pek solemeyin annem ve esimden baska kimse bilmiyor annem nazar değebilir erken dedi o 5 6 aylıkken hissetmis bizi aslinda 4 ayda anca hissedilirmis ama bunyededen bünyeye degisiyo demekki

Arkadaslar gebelik kursuna gitmeyi dusunuyormusunuz Türkiyede bazi hastanelerde ücretsiz veriliyormus bence gidip faydalanin. burada Almanyada hem gebelik kursu hemde yaninda 28. haftadan itibaren ebe hakkin var. Ebe dogum oncesinden baslayip dogum sonrasi 8 haftaya kadar evine gelip sana yardimci oluyor psikolojik olsun bebek bakimi olsun yada senin sagliginla ilgili kendi doktorunla paralel calisiyor ve tamamen ücretsiz :49::49:

Ben gitmeyi dusunuyorum. Doğum koçu diye geçiyor sanirim ayni şey. 14. Haftada baslayacagiz derslere. Umarim gerçekten faydali olur. Gebenin eve gelmesi ücretli saniyordum. Eğer ucretsizse gerçekten bu da çok güzel bir uygulama, özellikle ilk gebeliği olanlar için.

Maasallah size : )
Bende hissediyorum.bebeğimi yazmistim az önce hatta. Çok erken gibi gelmişti o an. Simdi senide duyunca hak verdim kendime arkadasim. Ayni şekilde hissettigimizi söyleyebilirim hatta: )

Back
X