Allah izin verirse bende Şubat annesi olacağım :)
topiğin ilk hamişi sen oldun gözün aydın rabbim tamamına erdirsin inş...
topiğin ilk hamişi olmak inş. uğur getirir. bebeğini sağsalim kucağına alırsın belki ilk şubat anneside sen olursun
Kızlllarr bende aranıza katıldımmmm...
Bat 22 Mayıs dün kan sonucumu aldım 62,6 hayırlısıyla doğum tarihi 1 şubat
bende varım 21 mayısta öğrendim. sağlıkla doğsuınlar. benim 10 aylık birde bebeğim var. bu süpriz yumurta..
Kızlllarr bende aranıza katıldımmmm...
Bat 22 Mayıs dün kan sonucumu aldım 62,6 hayırlısıyla doğum tarihi 1 şubat
gözünüz aydın kızlar..sağlıkla kucağınıza alın ....
kızlar bence liste yapılsın en azından kim ne zaman doğurcak bilgimiz olur(inş banada nasip olur bu grupta olmak)
caydin tebrik ederim canım. Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin. Aramıza hoş geldin.
3 senelik evliyim eşimle yeni karar verdik,daha ilk denememiz bu ay.planlı gebelık yani.hemen hamile kalacakmışım psikolojisine girdim ve bundan başka birşey konuşmaz oldum.topiklerde o kadar çok şey okudumki artık bunu bu kadarr düşünmemem gerektiğine karar verdim tabi uygulayabiliyormuyum;tabiki hayır. Bi ara kendimi dinlemeye ve gebelik belirtileri yaşamaya başladım yumurtlama dönemim gelmeden şaka gibi :)))) bu nedenle artık bu ay olmayacakmış gibi düşünmek istiyorum beynime hükmetmeye çalışıyorum)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bende senin gibiydim adetime 2 hafta kala hasta olsam ilaç almazdım kendimi dinleyip dururdum
hamile kaldığım ay ilaçta kullandım lazerli epilasyona da gittim nasıl olsa daha olacağı yok diye düşünmüştüm
gerçekten kafanın rahat olmasının etkisi çok büyükmüş onu anladım
Aynen bende takar dururdum , kıpırdamak istemezdim.. Bu sefer yumuş zamanımdan sonra pikniğede gittim hopladım zıpladım. Hatta pazar günü epey temizlik yaptım yordum kendimi.. Olacağı varsa oluyor. Allah kısmet ediyor.
Çok teşekkür ederim... Amiiin inşallah c.tesi dr kontrolü var bakalım nasılmış mercimek
EVet katılıyorum Liste yapılsın
hayırlı olsun inş. bundan sonra tatlı heyecanlar başlayacak kesesi göründü kalbi attı derken büyüp gidecekler allahın izniyle
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr nasipse bende şubat başında evladımı kucağıma alırım inşallah yaaaaaaaaaaaaaa...bi aksilik olmaz inşallah yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...yeni yeni gebe kalanlardanız hep beraber paylaşalım konuşalım
caydin tebrik ederim,hayırlı uğurlu olsun inşallah