2015 Şubat Anneleri

Ben de varım kıslar bat 29 Mayıs.bugün test yaptım ikinci çizgi belli belirsiz.yarın sabah tekrar deneyeceğim inş.hayırlarla gelsin inş bebişler 😀

bende varım 21 mayısta öğrendim. sağlıkla doğsuınlar. benim 10 aylık birde bebeğim var. bu süpriz yumurta..

Kızlllarr bende aranıza katıldımmmm...

Bat 22 Mayıs dün kan sonucumu aldım 62,6 hayırlısıyla doğum tarihi 1 şubat

Kızlllarr bende aranıza katıldımmmm...

Bat 22 Mayıs dün kan sonucumu aldım 62,6 hayırlısıyla doğum tarihi 1 şubat

caydin tebrik ederim canım. Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin. Aramıza hoş geldin.

kızlar bence liste yapılsın en azından kim ne zaman doğurcak bilgimiz olur(inş banada nasip olur bu grupta olmak)

canım bende senin gibiydim adetime 2 hafta kala hasta olsam ilaç almazdım kendimi dinleyip dururdum
hamile kaldığım ay ilaçta kullandım lazerli epilasyona da gittim nasıl olsa daha olacağı yok diye düşünmüştüm
gerçekten kafanın rahat olmasının etkisi çok büyükmüş onu anladım

Aynen bende takar dururdum , kıpırdamak istemezdim.. Bu sefer yumuş zamanımdan sonra pikniğede gittim hopladım zıpladım. Hatta pazar günü epey temizlik yaptım yordum kendimi.. Olacağı varsa oluyor. Allah kısmet ediyor.

hayırlı olsun inş. bundan sonra tatlı heyecanlar başlayacak kesesi göründü kalbi attı derken büyüp gidecekler allahın izniyle

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr nasipse bende şubat başında evladımı kucağıma alırım inşallah yaaaaaaaaaaaaaa...bi aksilik olmaz inşallah yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...yeni yeni gebe kalanlardanız hep beraber paylaşalım konuşalım

hayırlı olsun inş. bundan sonra tatlı heyecanlar başlayacak kesesi göründü kalbi attı derken büyüp gidecekler allahın izniyle

Sağooll canımmm ayy evettt hayırlısıyla tatlı heyecanları paylaşıcaz

Cannııımmmm senle ben aynıyız.... Diğer topikte de vardın dimi? Hamile kalmak için heryolu deneyenler

caydin tebrik ederim,hayırlı uğurlu olsun inşallah

Çok teşekkür ederimmm canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…