• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 107 49,1%
  • erkek

OY: 103 47,2%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    218
İyiz canım bizde çok şükür sen nasılsın Elif5255 Elif5255 bizde kontrole gittik kan baktırmadim ben Dr a söyledim hastalık vs olmadığı sürece kan baktırmak istemiyorum dedim tamam sıkıntı yok zaten dedi o yüzden baktırmadim peki baktiran anneler sonuçlar nasıldı ?

Kızlarrr
Nasılsınız kimse uğramıyor artık buralara umarım iyisinizdir.
Sizlere birşey sormak istiyorum.
1. Cisi bebekleriniz artık ilk uyandığında öğünü emmek mi yoksa mama mı oluyor. Yada artık uyandığında kahvaltı ile mi başlıyorsunuz.
2. 9. Ayında bebekler için kan verilecek mi doktorunuz hiç öyle birşey söyledi mi.
Sabah 7de uyandığında süt verip 9da uyutuyorum 10 civarı uyandığında kahvaltı hazırlıyorum. Sonraki öğün (saat 2 3 gibi) yine ek gıda veriyorum aksam 7 gibi süt verip gece uykusuna yatırıyorum

Bizim sağlık ocağı 9. Ayına 1 hafta kala bebek hastanede kan versin Kansizligina bakılsın demişti her bebekte aynı durum mu bilmiyorum

kızlar uzuuun bir aradan sonra merhaba herkese 🥹 hamilelik boyunca yemediğim halde 40 kilo aldım yarısını verdim yarısı kaldı ama kilo verirken inanılmaz zorlanıyorum bebek de çok emmiyor doğduğundan beri siz zayıflamak için ne yaptınız bu arada haşimato ve guatr çıktı

Back
X