- 24 Nisan 2012
- 438
- 350
Benım yumurtlama sona erdı artık beklicez :)) bende ümit etmek istemiyorum belkıde sık bırlıktelıkten kaynaklanmıştır, yada üşüttüm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
) tamam tatlım yazışırız.bekleyen ıkımız varız galiba kimse yazmıyo
Hamile misin canım
3 senelik evliyim eşimle yeni karar verdik,daha ilk denememiz bu ay.planlı gebelık yani.hemen hamile kalacakmışım psikolojisine girdim ve bundan başka birşey konuşmaz oldum.topiklerde o kadar çok şey okudumki artık bunu bu kadarr düşünmemem gerektiğine karar verdim tabi uygulayabiliyormuyum;tabiki hayır. Bi ara kendimi dinlemeye ve gebelik belirtileri yaşamaya başladım yumurtlama dönemim gelmeden şaka gibi :)))) bu nedenle artık bu ay olmayacakmış gibi düşünmek istiyorum beynime hükmetmeye çalışıyorum)
Yok cnm henüz calisma var 12hazirana kadar umut var:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizimde geçen ay ilk denememizdi aklımdan çıkmış tamamen hoşlandım zıpladım bile ona rağmen hamile kalmışım. Ama kimyasal oldu işte. Kafayı rahat tutmak çok önemli bence de. Ben hamileliğimi öğrendiğimde çok stresliydim, tahlile ağlayarak giytim işyerindeki stres yüzünden. O günde değerlerimin düştüğünü öğrendim belki de stres etkiledi..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı haberini alırız inşallah canım :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hep birlikte hayirli bebislere inş senin bat ne zamandi
Ayy canımm ya Evet bencede en dikkat edilmesi gereken şey stres.inşallah en yakın zamanda senin güzel haberlerını alırız
Geçmiş olsun cnm inş hayirli haberler aliriz 19 haziran dogumgunum inş bebisimle giderim yeni yasima
Sat 8 mayısmıydı doğum hangi tarihte oldu
iPhone 'den Kadınlar Kulubu aracılığı ile gönderildi
evet canım sat 8mayıs2013 dogum 6subat2014 :)
Maşallah şu mübarek günde allah evladının kaderini güzel eylesin sağlıklı mutlu günleriniz olsun.bizede nasip olur inşallah.kız mı erkek mi ufaklık :)
amın cnm guzel dıleklerın ıcın tesekkurler. Allahım bagıslarsa bır kızım oldu. Elız melısa ısmı. Ben 8 mayıs sat 2 hazıranda evde tahlılle ogrendım 22 hazırandada kalp atıslarını duydum. Ilk gebelıgımde kalp atısları olmadıgı ıcın kurtaj olmak zorunda kaldım. O yuzden dr gıtmek ıcın beklemıstım o zaman. Allahım 2. De benı uzmedı kızımı verdı. Darısı ısteyen herkesın basına
Amin inşallah 38. Haftada geldi galiba eliz hanımm sezeryanmı?bakalım bende 3 haziranı bekliyorum hakkımızda hayırlısı