2015 Şubat Anneleri

İnşallah Allah hayırlı zamanda nasip etsin.kasık ve mide ağrılarım çok fazla sende oluyormu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bendw de ara ara kasik agrisi oluyo ama yumurtlama doneminde oldugumuz icinde olabilir sabahtan belime bir ağrı girdi ama henüz erken olduğu için gebelige yormamamaya calisiyorum :))

Benım yumurtlama dönemim sona erdı artık beklicez :)) bende ümit etmek istemiyorum belkıde sık bırlıktelıkten kaynaklanmıştır, yada üşüttüm :KK66:

Benım yumurtlama sona erdı artık beklicez :)) bende ümit etmek istemiyorum belkıde sık bırlıktelıkten kaynaklanmıştır, yada üşüttüm :KK66:

Olabilir :)) buraya yazmaya devam edelim merak ederim ben bebislee oldu mu diye :))

:KK66:) tamam tatlım yazışırız.bekleyen ıkımız varız galiba kimse yazmıyo

3 senelik evliyim eşimle yeni karar verdik,daha ilk denememiz bu ay.planlı gebelık yani.hemen hamile kalacakmışım psikolojisine girdim ve bundan başka birşey konuşmaz oldum.topiklerde o kadar çok şey okudumki artık bunu bu kadarr düşünmemem gerektiğine karar verdim tabi uygulayabiliyormuyum;tabiki hayır. Bi ara kendimi dinlemeye ve gebelik belirtileri yaşamaya başladım yumurtlama dönemim gelmeden şaka gibi :)))) bu nedenle artık bu ay olmayacakmış gibi düşünmek istiyorum beynime hükmetmeye çalışıyorum:KK66:)

Bizimde geçen ay ilk denememizdi aklımdan çıkmış tamamen hoşlandım zıpladım bile ona rağmen hamile kalmışım. Ama kimyasal oldu işte. Kafayı rahat tutmak çok önemli bence de. Ben hamileliğimi öğrendiğimde çok stresliydim, tahlile ağlayarak giytim işyerindeki stres yüzünden. O günde değerlerimin düştüğünü öğrendim belki de stres etkiledi..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizimde geçen ay ilk denememizdi aklımdan çıkmış tamamen hoşlandım zıpladım bile ona rağmen hamile kalmışım. Ama kimyasal oldu işte. Kafayı rahat tutmak çok önemli bence de. Ben hamileliğimi öğrendiğimde çok stresliydim, tahlile ağlayarak giytim işyerindeki stres yüzünden. O günde değerlerimin düştüğünü öğrendim belki de stres etkiledi..

Ayy canımm ya Evet bencede en dikkat edilmesi gereken şey stres.inşallah en yakın zamanda senin güzel haberlerını alırız

Hep birlikte hayirli bebislere inş senin bat ne zamandi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım normalde 18 Haziran olması gerekiyor ama düşük kanaması olduğu için ne zaman adet olurum bilemiyorum. Sanırım günlerim değişecek

Geçmiş olsun cnm inş hayirli haberler aliriz 19 haziran dogumgunum inş bebisimle giderim yeni yasima

Ayy canımm ya Evet bencede en dikkat edilmesi gereken şey stres.inşallah en yakın zamanda senin güzel haberlerını alırız

Âmin canım hepimiz güzel haberlerimizi verelim inşallah

Geçmiş olsun cnm inş hayirli haberler aliriz 19 haziran dogumgunum inş bebisimle giderim yeni yasima

İnşallah canım dua edicem sana Rabbim gönlüne göre versin

Maşallah şu mübarek günde allah evladının kaderini güzel eylesin sağlıklı mutlu günleriniz olsun.bizede nasip olur inşallah.kız mı erkek mi ufaklık :)

iPhone 'den Kadınlar Kulubu aracılığı ile gönderildi

amın cnm guzel dıleklerın ıcın tesekkurler. Allahım bagıslarsa bır kızım oldu. Elız melısa ısmı. Ben 8 mayıs sat 2 hazıranda evde tahlılle ogrendım 22 hazırandada kalp atıslarını duydum. Ilk gebelıgımde kalp atısları olmadıgı ıcın kurtaj olmak zorunda kaldım. O yuzden dr gıtmek ıcın beklemıstım o zaman. Allahım 2. De benı uzmedı kızımı verdı. Darısı ısteyen herkesın basına

amın cnm guzel dıleklerın ıcın tesekkurler. Allahım bagıslarsa bır kızım oldu. Elız melısa ısmı. Ben 8 mayıs sat 2 hazıranda evde tahlılle ogrendım 22 hazırandada kalp atıslarını duydum. Ilk gebelıgımde kalp atısları olmadıgı ıcın kurtaj olmak zorunda kaldım. O yuzden dr gıtmek ıcın beklemıstım o zaman. Allahım 2. De benı uzmedı kızımı verdı. Darısı ısteyen herkesın basına

Amin inşallah 38. Haftada geldi galiba eliz hanımm sezeryanmı?bakalım bende 3 haziranı bekliyorum hakkımızda hayırlısı

Amin inşallah 38. Haftada geldi galiba eliz hanımm sezeryanmı?bakalım bende 3 haziranı bekliyorum hakkımızda hayırlısı

iPhone 'den Kadınlar Kulubu aracılığı ile gönderildi

39+1 de dogdu 12 subatta olması geerekıyordu 6 subatta dogdu. Sunı sancı ıle normal doguma basladık sonu acılma olmadıgı ıcın sezaryenle bıttı hayırlısı artık

X