2015 Şubat Anneleri

Bizde 1,5 sene istemedik sonra böyle uğraştık işte ama kısmet hayırlısı allahım dualarımı kabul etti.. Sende bir 3 ay daha dene sonra dr a git derim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zaten ondan gelecek hayrı istemem ben.canım şunu istiyo desem hastayım desem iki sokak ötede olmasına rağmen gelir 1 hafta kalır benide deli eder.her aradığında iyiyim dicem.allah kimseye muhtaç etmesin.çok şanslısın sen ne güzel kız maşallah.kalp atışını görde öyle söyle.biz dayanamadık valla bilsin dedik.hata etmişiz ..kimseye söylemeyin 6 ay olana kadar diyo bize ya şaka gibi

cok sasırdım ya kız dengesız bunlar kaynanana lakabı yapıstımı dengesızlesıyorlar:)

Evet canım öyle yap sevineceği yerde yaptıklarına bak.... 6 ay söylemeyin ne deemek doğunca söyle bari oldu olacak

evet canım kesinleşsinde öyle yoksa üzülürler dua edin.. Siz cuma gideceksiniz dimi?

kızlar kimi çin takvimi doğru diyor ne düşünüyorsunuz sizce?

Valla ben rüyada gördüm erkek Çin takvimi kız der bakalım hangisi olacak Amannn sağlıklı olsunda

Bu arada bende sabah 6,30 da uyandım ters etki yaptı heralde hiç uykum yok

Hepinizi tebrik ediyorum inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Diyorlarki 2. aydan sonra başlar mide bulantılar vs.. ler şimdilik rahatız inşallah rahat bir hamilelik süreci gerçiririz.

Bende c.tesi gidicem ilk kez bakalım beni de o zaman daha sonra çağırır... Yİne mi test

29 canım senin?

Öyle diyorlar evet 2. ve 3. ay inşallah rahat geçiririzç.. Benim heyecandan şimdiden bulanıyor ama

Aaayyyyu çok guzelll ya hamismisinnn....oleeeyyyyyy benim dun kanamam oldu yattim hastaneye bugün ciktimmm iyiyiz çok şükür...ayy çok sevindim sana yaasa

Son düzenleme:
Evet canım öyle yap sevineceği yerde yaptıklarına bak.... 6 ay söylemeyin ne deemek doğunca söyle bari oldu olacak

evet canım kesinleşsinde öyle yoksa üzülürler dua edin.. Siz cuma gideceksiniz dimi?

evet cuma çağırdı doktor karındanmı alttanmı bakılacak idrara sıkışıkmı gitcez hiçbişey bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…