- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
bnde sogan suyu falan denedım kıst gıttı bu ay yıne olmus 5 gun daha yapayım kıst gıtsın tahlıllerle dot gıdıp tedavıye baslayayım ben evlendımdıgınden berı hıc korunmadım ortalama 9 aydır olmuyor
aaaa aaaa o nasıl biri yaa insan nasıl sevinmez. Biz daha krsinleşmeden söylemedik ailrlere ama duysa benim k.v havalara uçar beni oturduğum yerden kaldırmaz.. Birde bugün arıyo sende canım birşey istemiyor de
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende olmadı canım 22 mayıstı bat tarihim bende 25 mayısta kırmızı kan geldi çok az... Geç döllenme olabilir benimkisi.. Seninki için birşey diyemeyeceğim biliyorum çok zor ama sakin olup batın geçmesini bekle.. Belirti arama sakın sakin ol düşünme
caydın ben zaten hamileyim :)Batım çoktan geçti.
evet korkular asıl şimdi başlıyor yabizde yeni 3+1 eve çıkıyoruz şansa bak rabbim ne güzel yoluna koyuyor herşeyi dün kaynanama söyled eşim hamile olduğumu.kadında ne bi şaşırma ne bi sevinme ne bi tepki.nerden biliyonuz diyo cevaba bak.hamile olduğunu nerden biliyonuz eşimde doktora gittik dedi safım benim.tebrik falanda etmedi paranızı harcamayın oraya buraya gitmeyin demeye başladı.eşim taksi çağır eve yürüyemez dedi benm için.kaynana diyoki yürür yürür nesi varmış dedi şak diye kapıyı kapattı bende deli oldum ya of.sabahda aramış canın bişey çekiyomu bak çekerse ara beni diyo.nasıl insan bu ya :26:
zaten ondan gelecek hayrı istemem ben.canım şunu istiyo desem hastayım desem iki sokak ötede olmasına rağmen gelir 1 hafta kalır benide deli eder.her aradığında iyiyim dicem.allah kimseye muhtaç etmesin.çok şanslısın sen ne güzel kız maşallah.kalp atışını görde öyle söyle.biz dayanamadık valla bilsin dedik.hata etmişiz ..kimseye söylemeyin 6 ay olana kadar diyo bize ya şaka gibi
Bende olmadı canım 22 mayıstı bat tarihim bende 25 mayısta kırmızı kan geldi çok az... Geç döllenme olabilir benimkisi.. Seninki için birşey diyemeyeceğim biliyorum çok zor ama sakin olup batın geçmesini bekle.. Belirti arama sakın sakin ol düşünme
caydın ben zaten hamileyim :)Batım çoktan geçti.
uykuuuuuu çok uykum geliyor :)
Aaaaaa anlamadım canım kusura bakma hayırlısı olsunAllah kucağımıza almayıda nasip etsin...
Kese kalp atışı görüldü mü?
kızlar kimi çin takvimi doğru diyor ne düşünüyorsunuz sizce?
Sağooll canımmm ayy evettt hayırlısıyla tatlı heyecanları paylaşıcaz
Cannııımmmm senle ben aynıyız.... Diğer topikte de vardın dimi? Hamile kalmak için heryolu deneyenler
Çok teşekkür ederimmm canımm
Hepinizi tebrik ediyorum inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aaaaaa anlamadım canım kusura bakma hayırlısı olsunAllah kucağımıza almayıda nasip etsin...
Kese kalp atışı görüldü mü?
tşk ederim. Amin..
Ben henüz kesesini görmedim, haftaya cumartesi çağırdı doktor bir sürü de test istedi sağlık ocağından.
tşk ederim. Amin..
Ben henüz kesesini görmedim, haftaya cumartesi çağırdı doktor bir sürü de test istedi sağlık ocağından.
Bende c.tesi gidicem ilk kez bakalım beni de o zaman daha sonra çağırır... Yİne mi test
caydin yaş kaç?
29 canım senin?
Diyorlarki 2. aydan sonra başlar mide bulantılar vs.. ler şimdilik rahatız inşallah rahat bir hamilelik süreci gerçiririz.
Öyle diyorlar evet 2. ve 3. ay inşallah rahat geçiririzç.. Benim heyecandan şimdiden bulanıyor ama
Bende c.tesi gidicem ilk kez bakalım beni de o zaman daha sonra çağırır... Yİne mi test
29 canım senin?
Öyle diyorlar evet 2. ve 3. ay inşallah rahat geçiririzç.. Benim heyecandan şimdiden bulanıyor ama
cok sasırdım ya kız dengesız bunlar kaynanana lakabı yapıstımı dengesızlesıyorlar:)
Evet canım öyle yap sevineceği yerde yaptıklarına bak.... 6 ay söylemeyin ne deemek doğunca söyle bari oldu olacak
evet canım kesinleşsinde öyle yoksa üzülürler dua edin.. Siz cuma gideceksiniz dimi?
Diyorlarki 2. aydan sonra başlar mide bulantılar vs.. ler şimdilik rahatız inşallah rahat bir hamilelik süreci gerçiririz.
kız hiç sorma ya dengesi şey sinirimi bozdu akşam akşam