Off kızlar sinirlerim alt üst bir de bunları okuyunca iyice geriliyorum iyi mi.İşten çıkışta trafik çoktu hep gittiğim yoldan gidemedim yolu biraz uzatarak farklı bir yoldan geldim.Köprü var ama 2 araba zor sığıyor tam köprüden çıkmak üzereydim servis arabası geldi bir de v şeklinde geliyor beni sıkıştırıyor geçmek istesem arabanın bi yerleri sürtecek adama işaret ettim biraz geri git geçemem ben burdan diye adam noluyor gibisinden kaş göz hareketi yaptı biraz geri çek diye hareket yaptım adam bana deli der gibi elini salladı arabayı yanaştırdım tepemin tası attı adama dedim ki "Noluyor sana hiç tanımadığın birine öyle el kol hareketi yapıyorsun ne müsasebet kaç yaşında adamsın ya" dedim.Cidden aşırı moralim bozuldu insan hiç tanımadığı bir insana ne cesaretle öyle el kol hareketleri yapar?"Ne olmuş geçemediysem azıcık geriye gidiver" dedim."Sen harbiden manyaksın git bi tedavi ol millet senin için çoluk çocuğunu mu çekecek sokaktan" diyor bana..Zararlı olan çoluk çocuk değil ki senin gibi asalaklar.Çoluk çocukla ne alakası var beni sıkıştıran üstüme gelen bi de üstüne üstlük hakaret eden sensin.Bir de bu okul servisiydi herhalde çocukları kimlere emanet ediyoruz kızlar aman dikkatli olun.İşte bi trafik polisi tanıdığın olacak çağıracaksın olacağa da olmayacağa da baştan sona ceza yağdıracak bak bakalım bir daha böyle bayan sürücülere yapabiliyor mu..İnsanların trafikte delirmesini birbirine el kol hareketi yapmasını küfürleşmesini hiç anlamıyorum.Cidden bizim gibi trafikte sapıtan bir millet daha yoktur herhalde.Sokakta yürürken mesela birine gidip el kol hareketi yapıyor musun?Hakaret edebiliyor musun?E o arabaya binince ne oluyor kendini ne zannediyorsun da olura olmaza böyle konuşabiliyorsun?Acayip sinir oldum Allah işini rast getirmesin inşallah

Sürücülerin sadece sınavı başarıyla tamamlayabilmesi değil bence psikolojik durumları göz önüne alınarak ehliyet verilmeli.Ve bu belirli araalıklarla tekrar edilmeli.Çünkü özellikle büyük araba kullanan şöförler resmen kendilerinden geçiyorlar araba kullanırken ve trafik kurallarını hiçe sayıyorlar.Offf kendimden nefret ettim resmen