- 6 Haziran 2014
- 997
- 176
- 83
Yahu ben şunu anlamıyorum,30-35-40 yıl öncesi şartları şu an sen de yaşamak zorunda mısın?Bak o yaşamış üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala laf ettiğine göre atlatamamış,sen yaşama diye elinden geleni yapması lazım.Hadi kayınvalideni boşver sen eşine bak desem eşin de ona uymuş durumda.Aslında kızmam biraz da benim yaşadıklarımı anımsatıyor bana babam böyleydi biliyor musun canım,ben küçükken bile evde yiyecek yok diye annesiin evine giderdi hiç düşünmezdi biz evde ne yeriz ne içeriz diye.Çok üzücü şeyler bunlar Allah akıl fikir versin demek lazım ama aklın kırıntısı olsa şunlar da şöyle yapmazlar.Allah ıslat etsin yine de.Benim eşimin ailesi de bizim bebeği istemiyor eşimle ben istiyoruz sonuçta ben eşime bakarım ne kimsseye güveneek bebek yapıyorum Allah'a şükür ne maddi ne manevi yardım istiyorum.O zaman kusuruma bakmasınlar kimseye 8 haftalık olmuş çocuğa istiyorum istemyorum demek düşmez.Öğrendiğimde bebek karnımda 8 haftalık olmuş yaa kalbi atmaya başlamış ben ona nasıl kıyarımAllah korusun diğer çocuklarımın başına kötü şeyler gelebilir ben öyle inanırım ne biliyim
![]()
Gerçekten bu gastrit filan stres hastalığı biraz da kimseyi takma salla gitsin sen takmayınca onlar daha da çatlarlar boşverrr![]()
Aynen öyle hele birde eltisi var ben diyorum ki bana kötü şeyler demeyin moralim bozuluyor diye kadın sürekli eee çekcen işte bizde çektik mecbur çekcen bakarsın doğurana kadar çekersin diyor demeyin öyle dedim moralim bozuldu görümcem en sonunda bir kızdı anca sustu kadın akşamda iftara gitmeyince eşim size kızgın o ondan gelmedi demiş valide hanımda ben ona bi kızar bi küserim bir daha barışmam demiş hayır demiyorda bu kızı üzdük kalbini kırdık gönlünü alalım diye hep kendi haklı hep kendi dediği olacak ondan özür dilenecek kayınpederim beni çok sevmesine rağmen adama ne dedilerse artık oda kızmış bir güzel iyi dedim bu akşam babanneyede gelmiyorum sen git
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.