2015 Şubat Anneleri

Canim nasil yorumlanir o deger bilmiyorum ama stres yapmamaya calis
Korku stres biZim en buyuk dusmanimiz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tamam haklısın ne bilim korktum

1 günde biticekse eğer var ya o gün ben parti falan yapabilirim bakın cidden demedi demeyin banada gerçekten bu yazdıkların hayal gibi gelio. İnşallah sabırsızlıkla o günleri bekliyorum bakalım

Hazırlarda bu kdr hafif ve portatif bişey göremedim ben:44: o yüzden bunu tercih ettim ama daha ztn çok erken görelim bakalım gelicek günler neler gösterir belli olmaz

Hastane besigi kiz bu )
Ana kucagi al bunun yerine hem sallanir hem oda oda gezer

Ana kucağında gece uyutamam ki Bunda uyusun kalksın takılsın falan normal beşik mantığı işte

:))))) yaa hakikaten hastaneden eve gelince hepimiz ayyy hastanedeki tekerlikliden evdede olsaydı demiştik.satıldığını bilmiyordum ama çok pratik

Evet hastaneden gelince o göze küçük gelen hasır beşiklerin içinde bebek resmen kayboluyor. İnsanın gözü 1 günde hastanedekine alışıyor. Rahatlığı ve kolaylığı da cabası. Hayırlısı bakalım

gunaydın kızlar herkes ıyıdır umarım.. yorgunluktan gozlerım kuculdu ıyıce bugun bıtecek ınsallah boya ısı. kızımıda yanımda getırdım ıse kreste cok terlıyo heralde basladıgından berı hasta.... uyumakkk ıstıyorum:....

kızlar bırsey sorucam. gecen hafta doktorumu aradım ve ıkılı test ıcın en gec hangı hafta gelmem lazım dıye sordum. hemsıresı dr bey ıkılı tarama yapmıyor 3 lu yapıyor dedı. sımdı bızım ankete bakıyorumda cogu kısı yaptırıyor. cok arada kaldım. haftaya randevum var ve 13. hafta olucam. yapmak ıstıyorum desemmı doktora bılemedım.

cnm sen ıstedıgını belırt yapmnazsa baska dr de yaptırt bende kızımda yaptırmamıstım dırek 3lu yapıodu doktorum bunda ıkılı yapıcagını soyledı bakalım

selam kızlar nasılsınız
dün bir doktordan duyduğum bilgiyi sizinle paylaşayım
hapşururken öksürürken veya kusarken karnımızı sıkıyoruzya gayri ihtiyari
şimdi en dikkat etmemiz gereken dönem olduğu için her zorlamada düşük riskimiz varmış
bu yüzden ıkınırken elimizle alttan yapabildiğimiz kadar baskı yapacakmışız kapatarak
riski azaltıyormuş
bi tanıdığım kadın öksürürken ıkınmaktan bebeğini düşürmüş
Allah korusun bizlerde kaybetmeyelim

cnm sen ıstedıgını belırt yapmnazsa baska dr de yaptırt bende kızımda yaptırmamıstım dırek 3lu yapıodu doktorum bunda ıkılı yapıcagını soyledı bakalım

aslında ben yaptırıp yaptırmak ıstemedıgımde kararsızım. allah korusun rısklı derse ne yaparım dıye korkuyorum. genelde rısklı bebekler normal doguyor ama bebek dogana kadar yada amnıyosentez testı yapana kadar benn komaya gırerım herhalde uzuntuden

SABAH GÜNAYDIN DEDİM BULANTISIZ GÜNLER DEDİM AMA ŞİMDİ ÖLÜYORUM KIZLAR
iki günden beri sabah bu bulantı mahfediyo geçmiyor çubuk krakerde kesmiyor artık önerisi olan varmı çalışıyorum dışardan bulabileceğim bişi sölermisiniz? ama yiyecek ismi yazmayın canı çeken olursa olmaz ayıp olur .(

Simdi cok icerde cok guvende bebekler. Rahim az bisey buyudu. Oksurukten dusuk yapani hic duymadim. Dikkat etmek lazim uzanmak karni germek iyi degil ama oksuruyorum ben bisey de olmuyor cok sukur. Omru yoksa oksuruk bahane yani

Simdi cok icerde cok guvende bebekler. Rahim az bisey buyudu. Oksurukten dusuk yapani hic duymadim. Dikkat etmek lazim uzanmak karni germek iyi degil ama oksuruyorum ben bisey de olmuyor cok sukur. Omru yoksa oksuruk bahane yani

ben duydum akşam
3 aylıkmış
sürekli öksürüğü varmış
doktorda bu şekilde yapmamı tavsiye etti bana
bende sizinle paylaşmak istedim
kimin ne olacağı hiç bellli değil
önlem almakta fayda var

doğru söylüyorsun canım neticede böyle bir riski var olayın. o yüzden ilkinde olduğu gibi bunda da yaptırmayı düşünmüyorum allah kimseyi evladının sağlığıyla sınamasın

aa ben bilmeden doğru bişeyler yapıyormuşum. hapşırırken özellikle sanki kasıklarım yerinden çıkacak gibi oluyo. çok kasılmasın diye tutuyordum karnımı.:26:

anladım canım:) teşekkür ederim

rica ederim :) bu arada ben yaptırmayacam ikili testi. doktoru 2 li değil de3 lü test yapacak bi arkadaş varmış, bence endişeye gerek yok, o daha ayrıntılı bildiğim kadarı ile. yani ikili testte görebileceği her şeyi onda da görebilir.
ve aklımdayken bir şey yazmak istiyorum. ikinci hamileliğim ve şunu öğrendim. herkesin hamileliğiniz hakkında söyleyecek bir şeyleri, yapacak yorumu, uyarıları vs. var ve herkes kendi yaşadıklarından yola çıkıyor. oysa hepimiz hamileliğimizi de doğumumuzu da kendimize özel yaşayacaz. o yüzden özellikle olumsuz şeyleri duymayın, çağrı gibi bu. keyfini çıkaralım bence, sallayın gitsin. naçizane fikrim

canım kaç ay yada kaç yaş için bu küçük görünüyor burdan ???

Bu tarz besikler en fazla 5 -6 ay kullanilir. cunku derin degilse bebek donmeye oturmaya basladiginda dusme tehlikesi oluyor derin olsa da kucuk olduklari icin enden boydan sogmaz. Donemez uyanir gibi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doğru söylüyorsun canım neticede böyle bir riski var olayın. o yüzden ilkinde olduğu gibi bunda da yaptırmayı düşünmüyorum allah kimseyi evladının sağlığıyla sınamasın

ınsan nasıl bekler aylarca dusunemıyorum. cocuk normalsede ben uzuntuden hasta yaparım onu allah korusun. ne bılıyım. doktora gıdınce konusucam ama bu konuyu

benım doktorumda ıkılı yapmayıp dırek uclu yapıyormus. az once onu sordum bende. yaptırınca temız cıkarsa guzel ama ya rısklı cıkarsa o gunler aylar gecme bana gıbı gelıyor. doktorumla konusacagım bu konuyu ve sanırım bende yaptırmayacagım

arkadaşlar hem taşınabilir hem de anne yanı beğişi var çok pahalı da değil. bugün gördüm nette.

hem park yatak hem anne yanında kullanılabiliyor. belki birinize fikir olur.

Son düzenleme:

benimde 6+4 de alınmadı canım kalp atışları hemen başka bir doktora görün stres yapma inşallah duyarsın miniğinin pıt pıtlarını bazı doktorlar acele ediyorlar

ınsan nasıl bekler aylarca dusunemıyorum. cocuk normalsede ben uzuntuden hasta yaparım onu allah korusun. ne bılıyım. doktora gıdınce konusucam ama bu konuyu

canım bana sorarsan bu senin kendi içinde cevabını vereceğin bir konu. dr kararına saygı duyacaktır. allah muhafaza eğer böyle bir ihtimal duyarsan ne yapmayı düşünüyorsun? böyle bir ihtimal olsa bile doğmasını beklerim aldırmayı düşünmem diyorsan teste gerek yok. çünkü bu testin sana sunacağı fayda olumsuz bir durumda sonlandırma kararı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…