2015 Şubat Anneleri

Kapaniyor ve normal besik oluyorsa hakikaten hem guzel hem kullanisliymis.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın annelerrrrrr dün akşam 9 da yatıp sabah 8 de kalkan ve hala uykulara doyamayan çılgın bünyem artık kendini aşmış durumda Allah sonumuzu hayır etsin

Gebelik döneminde hormonlarında etkisiyle ağrı eşiği düşük ve cilt daha hassastır. Gebelikte duyulan şiddetli ağrılar, bebeğin erken gelmesine ve Doğumun beklenenden önce gerçekleşmesine neden olabilir.

Bu yüzden temizlik uğruna gebeliğinizi riske atmaya değmez.(alıntıdır.)
Bunu okumuştum doktoruma sordum oda olur demiorum ama aklında şüphe varsa yaptırma demişti.

Canim nasil yorumlanir o deger bilmiyorum ama stres yapmamaya calis
Korku stres biZim en buyuk dusmanimiz

Bence can acisindan kendini kasar anne diye geriliyorlardir

Şükür şimdi iyiyim karnım ağrıyınca içim rahatladı :)

Masallah iyi ol canim
Kurma kafanda no stres

benim de sürekli değişiyo canım şişkinliği,korkma bence yolculukta da dikkat et, eğer otobüs yolculuğuysa her molada mutlaka inip yürümek gerekiyomuş

gebelik döneminde hormonlarında etkisiyle ağrı eşiği düşük ve cilt daha hassastır. Gebelikte duyulan şiddetli ağrılar, bebeğin erken gelmesine ve Doğumun beklenenden önce gerçekleşmesine neden olabilir.

Bu yüzden temizlik uğruna gebeliğinizi riske atmaya değmez.
yukardada yazdım yaa bunu okuyunca korktum bilmiorum :S

Ne kadar guzel :))
Anisi olan esyalara bayilirim

evet kimisi başkasının eskisini kullanmam falan diyor da benim için pek farketmiyor büyüyen çocuklarımızın kıyafetlerını bıle gıydırırım valla. ama bebek eşyası almayı da çok sevıyorum .yıllardır başkalarının çocuklarına alıyordum benımkıne de nasip olur inşallah.
ne zaman bir çocuk mağazasına girmek istesem eşim sokmuyordu bizim çocuğumuz yok dıye. gizli saklı alıyordum hediye.

Kapaniyor ve normal besik oluyorsa hakikaten hem guzel hem kullanisliymis.

Şuan dışardayım başka kayıtlı resmi yok ama kapalı halini buldum :) benim hoşuma gitti , ama tabi çok fazla heves etmemeye çalışıyorum . Nede olsa korkuyor insan :/

Günaydın annelerrrrrr dün akşam 9 da yatıp sabah 8 de kalkan ve hala uykulara doyamayan çılgın bünyem artık kendini aşmış durumda Allah sonumuzu hayır etsin

ben haftalardır oyleyım cnm. ısten cıkıp eve gıtmem saat 7 oluyor. yemek ye toparla falan saat 8. 08:30 da ben uyumus oluyorum genelde. :) kocamın yuzunu goremıyorum ne zamandır valla :) oda özledım senınle oturmayı bıraz daha uyumadan otursan olur mu falan dıye sıtem ettı o yuzden bıkac gecedır 11e kadar dayanmaya calısıyorum sırf onunla vakıt gecırebılmek ıcın :)

Hepimiz aynı durumdayız sanırım. İnsan yüzü görmeyi unuttum valla ben işten çıkar çıkmaz uyumalar falan tv bile izlemedim haftalardır Neyse az kaldı son çırpınışlar bunlar

Çok hoşmuş yaa internette bi site var bu beşikler bebek arabaları falan cok uygun fiyatları.. normalde ablama almak istediğimizde 2 sene önce yanlıs hatırlamıosam 500 falandı fiyatı şuan ne kadar bilmiorum ama 7 ayı dolana akadr niyetlenmek istemiorum ben bunlara gerçi kendimi nası tutcam bilmiorum ama :):)

kızlar bakıyorumda beşik konusu konusulmaya baslanmıs bıle :) sizin konusmalarınızı okuyunca nasıl mutlu oldum anlatamam. hamılelıgımız gun gun ılerlıyor, daha hedıyelıkler , mevlut takımları, serbetler süsler konusup bırbırımıze fıkır verıcez burda ne guzel. Allah bundan sonra kımseyı aramızdan ayırmasın inaşşal hepımızı hayırlısıyla, saglıkla kavustursun bebeklerımıze, o beşikler de gule oynaya uyutmaya calıstıgımız gunlerıde gostersın :)

valla kızlar size komik gelebilir ama Allah o günleri görmeyi nasip ederse ben yatak odam için direk bundan alıcam Hastaneden eve dönünce rahatlığını çok arıcaksınız bunun. Odadan odaya geçirmesi, sürekli bebeği kontrol etmek için gün içinde kalkıp bakmak gibi dertleri yok. Siz nereye bebek oraya. En fazla 4. ayda kendi yatağına geçireceğimiz için bu bize gayet yeterli ve çok mantıklı geliyor. Süslemesini falan yapar annem üstüne oldu bitti işte mis gibi benimle gezen yatak

Masallah iyi ol canim
Kurma kafanda no stres

Aah ah aniden tavan yapan hormonlar ve kaygılar olmasa :)

benim de sürekli değişiyo canım şişkinliği,korkma bence yolculukta da dikkat et, eğer otobüs yolculuğuysa her molada mutlaka inip yürümek gerekiyomuş

Sabah bi anda inmiş görünce panik oldum ama şükür biraz ağrı olsu sonrada biraz şişti :) bazen Manyak oluyor insan :) uçak canım bakalım rötarsız çabucak gideriz inşallah

Hepimiz aynı durumdayız sanırım. İnsan yüzü görmeyi unuttum valla ben işten çıkar çıkmaz uyumalar falan tv bile izlemedim haftalardır Neyse az kaldı son çırpınışlar bunlar

su 4. ayıda bıtırsek hayırlısıyla , su belırtıler bıtse hepımız rahatlayacagız. zaten hamılelıgın en rahat ayları 4-5 ve 6. aylarmıs. sonrada şismeye baslayacagız. onların dertlerı olucak. barı su 3 ay rahat etsekte. bebeklerın keyfıne varsak :) hem kıpırdanmayada baslıycaklar. :) cınsıyet konusu da artık bellı olucak. ver elını alısverıs :) bugun cok ıyımserım galıba ben

mantıklıymıs :) hastaneden caktırmadan aşırsak olmuyomu :)

senin az kalmış 12. haftanın içindesin ha gayret belkide artık biter bile seninkiler şanslıysak 3'te biter diyolar çünkü inşallah biterde bizede umut ışığı olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…