Tabi tecrübeli anneler daha iyi bilir :) ne güzel fikir verdin teşekkür ederim . Bu ürün bu kadar parçalarla sınırlı değil, bir çok şekle girebiliyor. Önceleri böyle kullanırım , eğer dediğin gibi teyzesine benzer de annesini gazdan dolayı uyutmazsa kapatırım diğer tarafı tekerlekli kullanırım alt kısmını ve olur sallanan bi beşik 😊😊 ki zaten 6 ay kullanırız . Sonrasında odaya geçer :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar elim ayağım titriyor(
7+5 hamileyim
sağlık ocagından aradılar
kan tahlıl sonucunuzda değerlerinizden biri yüksek
düşük tehlikesi olabilir
biran evvel doktora gösterin dedi
hemen toparlanmaya başladım işteyim
ama yürümeye mecalim kalmadı bayılcak gibi oldum çok kötüyüm
tekrar aradım internetten aldım raporu
doktorumu aradım tehlıkelı olan AntiToxoIgM 11.8 imiş
doktor yarın gel biz kendimiz tetkik edelim dedi rahatlattı biraz
allahım yardım etsin
doktorum hastanede değil yarın gelcekmiş
panik olma gibisine konuştu
çok kötüyüm
gelen gelmeyen herşey allahtan
ama kan değerine göre nasıl anlaşılıyo düşük tehlikesi anlamadım
bende inanmıyorum açıkçası benim iki ablam var ikisinede hep sir yaptık ki doğuma gitmeden 2 gün önce bile bunun doğumla ne alakası var yani dayanamıyosan yaptırmazsıun bebeğe zararı falan yok yani sonuçta lazer yaptırmıyosun...
Şükür şimdi iyiyim karnım ağrıyınca içim rahatladı :)
Kızlar günaydın bu sabah uyandığımda karnım inmişti. Gaz da vardı bir kaç gündür o mu gitti bilemedim ama çok korkuyorum. Böyle bişey yaşayan var mı. Akşama da yolculuk var ne yapsam bilemedim
bende inanmıyorum açıkçası benim iki ablam var ikisinede hep sir yaptık ki doğuma gitmeden 2 gün önce bile bunun doğumla ne alakası var yani dayanamıyosan yaptırmazsıun bebeğe zararı falan yok yani sonuçta lazer yaptırmıyosun...
evet kimisi başkasının eskisini kullanmam falan diyor da benim için pek farketmiyor büyüyen çocuklarımızın kıyafetlerını bıle gıydırırım valla. ama bebek eşyası almayı da çok sevıyorum .yıllardır başkalarının çocuklarına alıyordum benımkıne de nasip olur inşallah.Ne kadar guzel :))
Anisi olan esyalara bayilirim
Şuan dışardayım başka kayıtlı resmi yok ama kapalı halini buldum :) benim hoşuma gitti , ama tabi çok fazla heves etmemeye çalışıyorum . Nede olsa korkuyor insan :/Kapaniyor ve normal besik oluyorsa hakikaten hem guzel hem kullanisliymis.
Günaydın annelerrrrrrdün akşam 9 da yatıp sabah 8 de kalkan ve hala uykulara doyamayan çılgın bünyem artık kendini aşmış durumda Allah sonumuzu hayır etsin
ben haftalardır oyleyım cnm. ısten cıkıp eve gıtmem saat 7 oluyor. yemek ye toparla falan saat 8. 08:30 da ben uyumus oluyorum genelde. :) kocamın yuzunu goremıyorum ne zamandır valla :) oda özledım senınle oturmayı bıraz daha uyumadan otursan olur mu falan dıye sıtem ettı o yuzden bıkac gecedır 11e kadar dayanmaya calısıyorum sırf onunla vakıt gecırebılmek ıcın :)
Şuan dışardayım başka kayıtlı resmi yok ama kapalı halini buldum :) benim hoşuma gitti , ama tabi çok fazla heves etmemeye çalışıyorum . Nede olsa korkuyor insan :/
Eki Görüntüle 1191668
Masallah iyi ol canim
Kurma kafanda no stres
benim de sürekli değişiyo canım şişkinliği,korkma bence yolculukta da dikkat et, eğer otobüs yolculuğuysa her molada mutlaka inip yürümek gerekiyomuş
Hepimiz aynı durumdayız sanırım. İnsan yüzü görmeyi unuttum valla ben işten çıkar çıkmaz uyumalar falan tv bile izlemedim haftalardırNeyse az kaldı son çırpınışlar bunlar
valla kızlar size komik gelebilir ama Allah o günleri görmeyi nasip ederse ben yatak odam için direk bundan alıcamHastaneden eve dönünce rahatlığını çok arıcaksınız bunun. Odadan odaya geçirmesi, sürekli bebeği kontrol etmek için gün içinde kalkıp bakmak gibi dertleri yok. Siz nereye bebek oraya. En fazla 4. ayda kendi yatağına geçireceğimiz için bu bize gayet yeterli ve çok mantıklı geliyor. Süslemesini falan yapar annem üstüne oldu bitti işte mis gibi benimle gezen yatak
Eki Görüntüle 1191670
su 4. ayıda bıtırsek hayırlısıyla , su belırtıler bıtse hepımız rahatlayacagız. zaten hamılelıgın en rahat ayları 4-5 ve 6. aylarmıs. sonrada şismeye baslayacagız. onların dertlerı olucak. barı su 3 ay rahat etsekte. bebeklerın keyfıne varsak :) hem kıpırdanmayada baslıycaklar. :) cınsıyet konusu da artık bellı olucak. ver elını alısverıs :) bugun cok ıyımserım galıba ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?