- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
ben kıyamam oğluma alırım yenisinioff daha çook var
hayırlısılya cinsiyetini bir öğrensek de derdimiz bunlar olsa..
Bizimkinde de 4 çocuk büyüdü 15 yıllık ama tülü çıkıp yıkanıyor beyaz olduğundan kıza da uyuyor erkeğede
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yalnız cinsiyet konusunda gerçekten artık çok merak ediyorumve çok kız istediğim için erkek olucak gibi geliyor çok uzun zamandır
canım bana sorarsan bu senin kendi içinde cevabını vereceğin bir konu. dr kararına saygı duyacaktır. allah muhafaza eğer böyle bir ihtimal duyarsan ne yapmayı düşünüyorsun? böyle bir ihtimal olsa bile doğmasını beklerim aldırmayı düşünmem diyorsan teste gerek yok. çünkü bu testin sana sunacağı fayda olumsuz bir durumda sonlandırma kararı.
İlk zamanlar takiktim kiz olsun erkek olursa naparim zaten oğlum var kiz olsun diye. Simdi tek istediğim saglikli olması bana da erkek gibi geliyor ama saglikli olsun da gerisi hikaye..
Günaydın
Bugün benim için çok önemli birgün
Endokrine gideceğim
Boğazımdaki lenf nodu iyi çıksın diye dua istiyorum sizlerden
Şimdiden teşekkürler
eger %100 ise sonuc o zaman belkı dusunurum aldırmyı. ama bu testler genelde yanlsı sonuc verıyor benı korkutan o. aylarca korkularla yasamak var işin ucunda. bne onuda dusunuyrum. cok zor bı durum gercekten. Allah kımseyı boyle bır karar vermek zorunda bırakmasın
Merhaba
IgM değeri: hastalığa şu anda sahip olup olmadığınızı açıklar. Negatif sonuc iyidir.
IgG değeri: ise hastalığı daha önce geçirip bağışıklık kazanıp kazanmadığınızı gösterir. Pozitif sonuç iyidir.
canım elbette bu testler risktir dr bu testlere göre amniyosentez öneriyor kişi isterse yapıyo istemezsede yapmıyor ama zaten 16.haftadan sonra bu 20 de oluyor 21 22 de oluyor ayrıntılı ultrason var o zamanda rabbim korusun bişey varsa bebişte ortaya çıkıyor eğer ben bu bebği istiyorum desede şahıs en azından kendini bu duruma hazırlıyor doğduğunda böle bir durumla karşılaşmak şok etkisi yaratıyor maalesef benim eşimin iş arkadaşının bebeği öyle doğdu adam 2 ay eve gitmedi ama bilselerdi hazırlıklı olcaklardı rabbim kimseyi sınamasın gerçekten çok zor bir durum
ben bu konuyu cok bılmıyorum. sen anladıgım kadarıyla daha bılgılısın. mesela bne ıkılı yaptırdım rısk cıktı, sonra uclu mu yaptıryorum ve kacıncı haftada. oda rısklı cıkarsa sanırım 20. haftalarda amnıyosentez oluyor. dıyelımkı bebek kesın down ve anne aldırmak ıstıyor 2o lı haftalarda bebegı aldırmak ıcın gec degıl mı? allahım yazarken bıle ellerım tıtrıyor. bu korku nerden geldı bana bugun anlayamıyorum. bıldıklerını yazarsan sevınırım
ben bu konuyu cok bılmıyorum. sen anladıgım kadarıyla daha bılgılısın. mesela bne ıkılı yaptırdım rısk cıktı, sonra uclu mu yaptıryorum ve kacıncı haftada. oda rısklı cıkarsa sanırım 20. haftalarda amnıyosentez oluyor. dıyelımkı bebek kesın down ve anne aldırmak ıstıyor 2o lı haftalarda bebegı aldırmak ıcın gec degıl mı? allahım yazarken bıle ellerım tıtrıyor. bu korku nerden geldı bana bugun anlayamıyorum. bıldıklerını yazarsan sevınırım
Allah korusun canım daha olumlu şeyler düşün, yalnız o kadar çok sendrom varki sadece o değil :-/
Ben ne yapabilirim şu an riskli hamileler grubundayım :) Allah yardımcımız olsun mevlam kimseyi evladıyla sınamasın.
NE OLUR OKUYUN kızlar 6+5 de vajinal kalp atışları duyulmadı dr % 99 kürtaj dedi ağlamak dan helak oldum böyle olup sonradan duyulan var mı ???
canım benim oğlum Down sendromluydu herşeyiyle razı olduk istedik eğitiriz dedik ama sonraki aşamalarda ağır down sendromlu olduğu ortaya çıktı yani yürüyemeyecekti kalbinde kocaman bir delik vardı midesi gelişmemişti belki görmeyecek duymayacaktı en kötüsüde 6,5 aylıkken ölecek dediler bu kalp atmaz dediler senide zehirler dedilerbunlar ayrıntılı ultrasonda çıktı 16.haftamda amniyosentez oldum çok basit hiç acımıyor bişeyde olmuyor gerçekten 3 gün içinde fish yani ön sonuç çıkıyor ve trizomi 21 dediler % 1 ihtimal var dediler bekledim kalan 20 günü ama malesef o şans gülmedi bana öldüm yıkıldım yazarken bile inanki ağlayarak yazıyorum ne acı zamanlardı allahım bir daha yaşatmasın onun için diyorum yine amniyosentez olucam varsada bişey en azından hazırlıklı olucam canım ense kalınlığı kaç çıktı sende hemen öyle korkma kimisinde oluyor bişeycik olmaz inşşş
Benim bulantılar şıp diye kesildi valla, az kaldı doktora gitmeye heyecan dorukta :)
Kızlar ben oğlumda 14. Haftada yapıldı, doktorlar zaten öyle ayarlıyorlar burda sizinle alakalı değil mecbur bakılıyor. Buda 13. Haftada olacak sanırım.
canım duyulmadı derken gorulmedımıde ultrasonda ekranda? acele etme sakın kurtaj ıcın cok var gec duyulan bebekler lutfen
cok özur dılerım senı uzdugum ıcın. ınan bende aglayarak yazıyprum suan. boyle bır deneyımın oldugunu bılsem sormazdım. ben konu hakkında bılgılısın dıye sana sormak ıstedım. hakkını helal et canım. Allah bır daha yasatmasın o gunlerı ve saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. bende daha teste gırmedım ama doktorum ıkılı yapmıyorum dıyınce bu konuyu dusunmeye basladım. dırek 3 lu yapıyormus. ne kadra dogru bılemedıgım ıcın burda sordum. tekrar cok cok ozur dılerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?