2015 Şubat Anneleri

benimde 6+4 de alınmadı canım kalp atışları hemen başka bir doktora görün stres yapma inşallah duyarsın miniğinin pıt pıtlarını bazı doktorlar acele ediyorlar

sonra kaçta duydun cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende öyle tahmin etmiştim evet kuzum bebişler çok hareketli oluyoo görüntüsü çok şeker ama sanki ağır gibi duruyor ilk 3 ay için taşınabilir beşikler çok rahat oluyor ben kızımda kullanmıştım sonra normal büyük beşiğe geçtik çabucak büyüdü sıpa sığmıyordu bile :)))

sonra kaçta duydun cnm

Benim 6+5 te kese vardı bebiş yoktu 7+3 tede duyulmadı atışlar sadece gördük pıt pıt atarken kalbi doktor duyulmaz zaten dedi

sende haklısın canım ama aklında olsun ilk aylar yere daha yakın mink beşiklerden tercih et öyle rahat oluyoki oturarak bile meleğini sallayıp izliyosun ayyy heyecan yaptım :)))

ben park yatak sevenlerdenim:)) kızım odasına geçmeden önce neredeyse 2 yıl park yatakta yattı. çok pratik ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum. ama şu an tek sıkıntım var ki bizim park yatak pembe erkek olursa pembede yatırmak çocuğa ayıp olur heralde

canım ikili zamanında göreceği ense kalınlığını üçlü zamanında göremez hayatım çünkü ikili zamanında bir hafta bile geçirtirsen o aralık kapanır yani dr bile anlayamaz dr um demişti benim oğlumda ikili yaptırdığımda bir burda yaptım sonra aradan 10 gün geçince başka dr a baktırayım dedim maalesefki dr aranın kapandığını ve anlaşılamadığını söyledi yaptıracaksan eğer ikliyi kaçırma canım

Bu park yataklar aşağı yukarı inip çıkabiliyor olması lazım demi, yani ben öyle hatırlıyorum :)

Geceleri pratik yatak kullanırım gündüzleri abi yatağı ay şeker yaaa :))) bide kaç kilo taşıyor bı yataklar??

eee erkek olursa paşaya biraz ayıp olur ama takma canım ne olcak kikullan gitsin ben sadece 3 ay için taşınabilir yatak aldım sonra normal antibakteriyel beşik aldım 6 yaş için bazen anne ne zaman yatak alcaksın diyor bizde kısmetse eylül gibi evimize taşıncaz o zaman alcam kuzuma çocuk odası beşiğide kenara kurduracam yine :)))

Benim bulantılar şıp diye kesildi valla, az kaldı doktora gitmeye heyecan dorukta :)

Kızlar ben oğlumda 14. Haftada yapıldı, doktorlar zaten öyle ayarlıyorlar burda sizinle alakalı değil mecbur bakılıyor. Buda 13. Haftada olacak sanırım.

Bu saatte kimse yoktur ama şu folik asiti bırakan var mı? Sıkıntı geldi haplardan. Şişiriyor folbiol.progestan ayrı dert zaten

Bana Dr kullanacaksin dedi ama oglumda da kullanmadim valla icmiyorum iki uç gündür. Zaten gittiğimde yine decavite donucez muhtemel de bi saglik ocaginda yine TSH tam kan yaptircam test

Kus rahatla ben ne yaptımsa olmadı bulantı hapı bulantı bilekliği çubuk kraker hiçbiri fayda etmedi

iki kademeli oluyor canım. 6 ay sonra içindeki parçayı çıkarıyorsun derinleşiyor yatak. ondan sonra 2 yaşına kadar rahat rahat yatabilir.

Ben oglumda haşir yatak almistim 6 ay kullandi sayilir sonra ihtiyaç sahibine verdik. Şimdi yine onlardan alicam simdikiler daha modern daha sik. Oğluna 37. Haftada özel oda yaptirmistik. Bunda şimdilik ev 2+1 olduğu için oda yok ama evi değiş girdiğimizde ona da bir oda yapacagiz. Esim ayrimciligi hic sevmez. İlkine ne yaptiysam ona dz yapicam diyor. Bende hevesini kirmak istemiyorum. Park yatak hic sevmiyorum oğluna bi tane almistik tatile giderken annemlere gidrrken kullandik sonra gorumceme verdim. Bence kullanisli değil ama duruma gore degisbilir.

bende 10. haftamda bıraktım, çok içmiştim zaten yeterli gördüm.

2li test daha ayrintili

Canım bundan üç hafta önce falan gece uyanınca göğüslerimdeki hassasiyetin azaldığı şişliğin indiğini karnımın düzleltiğini farkettim ve sabaha kadar eşime farkettirmeden ağlayarak uyumadım sabah eşine söyledim apar topar kendimizi en kötüye alıştırarak doktora gittik ki herşeyi planlamıştım yine operasyon falan geçirmek zorunda kalırsam diye Allah korusun ona göre hazırlığımı bile yaptım çünkü korkuyordum daha önce yaşadıklarımdan. Ama hiçbişi çıkmadı şükürler olsun 🙏 bugünlere geldik seni bilmiyorum daha ama daha önce gebelik geçirdiysen vücut aynı reaksiyonları vermiyormuş böyle durumlar olabiliyormuş sen sıkma canını

ben kıyamam oğluma alırım yenisini off daha çook var
hayırlısılya cinsiyetini bir öğrensek de derdimiz bunlar olsa..

Kesinlikle katiliyorum ben oglumda 4. Ayda grip oldum oksurmekten kanamam oldu düşük ve riskin vardi Dr çok fazla öldürmekten demişti. Ben tecrübeli olduğum için karnim kasilacagi zaman sikica tutarim kasiklarimi daha rahat oluyo.

Mesaj gönderdim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…