- 14 Kasım 2013
- 2.353
- 439
- 198
Canim nasil yorumlanir o deger bilmiyorum ama stres yapmamaya calis
Korku stres biZim en buyuk dusmanimiz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tamam haklısın ne bilim korktum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim nasil yorumlanir o deger bilmiyorum ama stres yapmamaya calis
Korku stres biZim en buyuk dusmanimiz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
işin komık tarafı benım butun belırtılerım 10. haftamda basladı. ve suan zırve yapmıs durumda. haftaya bıterse cok şaşarım gercekten :) deneyımlıler bı gunde hersey bıtıyor dıyorlar. sabah kalkıyomussun bulantı yok, enerjıksın, canın yemek yemek ıstıyor falan. bana suan hayal gıbı gelıyor. peynır ekmek yemekten gına geldı artık. eskısı gıbı yemek yemeyı nasıl ozledım anlatamam. ah bı gelse o gunler. ınsallah dedıgın gıbı bu son kotu hafta olur.
şekerim bunu alıp süsleyeceğine artı halıya vs takılabilir bu o zaman pratik taşınabilir süslü beşiklerden al daha iyi bence birde sen bebeğin sürekli onun içinde olacağını hiç sanma o kollarda ve ayaklardada pıspıslanacak yaşamak lazım tecrübe konuşuyor yinede sen bilirsin kuzum nacizane tavsiyemdi sadece bizim topikten arkadaşlar yalancı meme biberon vs aldılar ben almayın dedim birçoğuna bebek öle sizin beğendiğinizi değil sevdiğini alcak şimdi sölüyolar :)))
Hastane besigi kiz bu)
Ana kucagi al bunun yerine hem sallanir hem oda oda gezer
:))))) yaa hakikaten hastaneden eve gelince hepimiz ayyy hastanedeki tekerlikliden evdede olsaydı demiştik.satıldığını bilmiyordum ama çok pratik
kızlar bırsey sorucam. gecen hafta doktorumu aradım ve ıkılı test ıcın en gec hangı hafta gelmem lazım dıye sordum. hemsıresı dr bey ıkılı tarama yapmıyor 3 lu yapıyor dedı. sımdı bızım ankete bakıyorumda cogu kısı yaptırıyor. cok arada kaldım. haftaya randevum var ve 13. hafta olucam. yapmak ıstıyorum desemmı doktora bılemedım.
günaydın kızlar ikili testini yaptıran var mı tam olarak hangi haftalarda yapılıyo bi de![]()
cnm sen ıstedıgını belırt yapmnazsa baska dr de yaptırt bende kızımda yaptırmamıstım dırek 3lu yapıodu doktorum bunda ıkılı yapıcagını soyledı bakalım
selam kızlar nasılsınız
dün bir doktordan duyduğum bilgiyi sizinle paylaşayım
hapşururken öksürürken veya kusarken karnımızı sıkıyoruzya gayri ihtiyari
şimdi en dikkat etmemiz gereken dönem olduğu için her zorlamada düşük riskimiz varmış
bu yüzden ıkınırken elimizle alttan yapabildiğimiz kadar baskı yapacakmışız kapatarak
riski azaltıyormuş
bi tanıdığım kadın öksürürken ıkınmaktan bebeğini düşürmüş
Allah korusun bizlerde kaybetmeyelim![]()
Simdi cok icerde cok guvende bebekler. Rahim az bisey buyudu. Oksurukten dusuk yapani hic duymadim. Dikkat etmek lazim uzanmak karni germek iyi degil ama oksuruyorum ben bisey de olmuyor cok sukur. Omru yoksa oksuruk bahane yani
aslında ben yaptırıp yaptırmak ıstemedıgımde kararsızım. allah korusun rısklı derse ne yaparım dıye korkuyorum. genelde rısklı bebekler normal doguyor ama bebek dogana kadar yada amnıyosentez testı yapana kadar benn komaya gırerım herhalde uzuntuden
selam kızlar nasılsınız
dün bir doktordan duyduğum bilgiyi sizinle paylaşayım
hapşururken öksürürken veya kusarken karnımızı sıkıyoruzya gayri ihtiyari
şimdi en dikkat etmemiz gereken dönem olduğu için her zorlamada düşük riskimiz varmış
bu yüzden ıkınırken elimizle alttan yapabildiğimiz kadar baskı yapacakmışız kapatarak
riski azaltıyormuş
bi tanıdığım kadın öksürürken ıkınmaktan bebeğini düşürmüş
Allah korusun bizlerde kaybetmeyelim![]()
anladım canım:) teşekkür ederim![]()
canım kaç ay yada kaç yaş için bu küçük görünüyor burdan ???
doğru söylüyorsun canım neticede böyle bir riski var olayın. o yüzden ilkinde olduğu gibi bunda da yaptırmayı düşünmüyorumallah kimseyi evladının sağlığıyla sınamasın
![]()
rica ederim :) bu arada ben yaptırmayacam ikili testi. doktoru 2 li değil de3 lü test yapacak bi arkadaş varmış, bence endişeye gerek yok, o daha ayrıntılı bildiğim kadarı ile. yani ikili testte görebileceği her şeyi onda da görebilir.
ve aklımdayken bir şey yazmak istiyorum. ikinci hamileliğim ve şunu öğrendim. herkesin hamileliğiniz hakkında söyleyecek bir şeyleri, yapacak yorumu, uyarıları vs. var ve herkes kendi yaşadıklarından yola çıkıyor. oysa hepimiz hamileliğimizi de doğumumuzu da kendimize özel yaşayacaz. o yüzden özellikle olumsuz şeyleri duymayın, çağrı gibi bu. keyfini çıkaralım bence, sallayın gitsin. naçizane fikrim![]()
NE OLUR OKUYUN kızlar 6+5 de vajinal kalp atışları duyulmadı dr % 99 kürtaj dedi ağlamak dan helak oldum böyle olup sonradan duyulan var mı ???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ınsan nasıl bekler aylarca dusunemıyorum. cocuk normalsede ben uzuntuden hasta yaparım onu allah korusun. ne bılıyım. doktora gıdınce konusucam ama bu konuyu