• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Ben de yatağın yanına sabitlenen bu yataktan almak istiyorum bakalım gelsin o günlerde :)Eki Görüntüle 1191277

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canm guzelmis ama gaz sorunu olan bebeklerde uyku da sorun oluyor sallamak gerekebilir. Sallamayacgm dersen kucak pispisina alisiyor ki bu benc daha zor ve yipratici bir iki yili getiriyor...
Bu sabitleniyorsa sallanmayacaktir.
Nacizane her ihtimali dusunmeli dusunuyorum..

Sağol.Evet baktım ciciklermiş.bizim 3 nesil kullanılan bir bambu sepetimiz var abladan kalma onu kullanırız heralde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne kadar guzel :))
Anisi olan esyalara bayilirim

Oglumu yanimda park yatakta yatirdim bir bucuk yasina kadar. Tek dezavantaji egilip dogrulmakti. Cocuk buyudukce zor oldu. Simdu oda aldim kendi odasinda yatiyor. Bebegi park yataga yatiririm ama ne zamana kadar bilmiyorum. Biz anne baba bebek beraber yatsak oglum yalniz kalmaz gibi. Dusunucez bakalim hele o gunler gelsin :)

Egilme kalkma dedigin gibi ciddi sorun olabilir sezeryan olacagim icin kendi adima...
Ben oglana ahsap besik almistim belisten asansorlu iki yil seve seve kullandik
Buyuyunce genc odasi alip besigi sattim. Simdi ne yapsam ben de kararsizim

Bi yandan yazin yazliga gidiyoruz kisin ayda bir memlekete falan gidiyoruz portatif bisey mi aldam diye dusunuyordum
Ama egilmek kalkmak derdinden park yatagi eledim

Portatif besikler var toplanabilen kumas.. Onlara da mi baksam.. Onda da ne bileyim sanki guvenli dgl gibi geliyo..

Karyola alsam mubarek de cok yer kapliyo yeri degismiyo..
Kafam epey karisik benim de

Kızlar günaydın bu sabah uyandığımda karnım inmişti. Gaz da vardı bir kaç gündür o mu gitti bilemedim ama çok korkuyorum. Böyle bişey yaşayan var mı. Akşama da yolculuk var ne yapsam bilemedim :(

Canim bu kadar deneme bence kendini
Rahat ol biraz

Bu saatte kimse yoktur ama şu folik asiti bırakan var mı? Sıkıntı geldi haplardan. Şişiriyor folbiol.progestan ayrı dert zaten

Anim gece yatmadan ic
Ben oyle buldum kolayini.. Benim de midemi bulandiriyor

Ben de doktoruma sir yaptırmamda sakınca varmı dedim hiçbir sakınca yok yaptırabilirsin dedi

benimkide olur demiorum ama sen yinede yapma dedi biraz pipirikli oldugum için dogumdan sonraya kadar beklicem..

Kızlar günaydın bu sabah uyandığımda karnım inmişti. Gaz da vardı bir kaç gündür o mu gitti bilemedim ama çok korkuyorum. Böyle bişey yaşayan var mı. Akşama da yolculuk var ne yapsam bilemedim :(

Canim benim bak bebek daha kucuk.oldugundan oyle kocaman karin olamaz, son zamanlarda benimii kocaman oldu 3 gundur posali meyve yiyorum karin falan kalmadi.. acayip sismis karnim :)

Canm guzelmis ama gaz sorunu olan bebeklerde uyku da sorun oluyor sallamak gerekebilir. Sallamayacgm dersen kucak pispisina alisiyor ki bu benc daha zor ve yipratici bir iki yili getiriyor...
Bu sabitleniyorsa sallanmayacaktir.
Nacizane her ihtimali dusunmeli dusunuyorum..

Tabi tecrübeli anneler daha iyi bilir :) ne güzel fikir verdin teşekkür ederim . Bu ürün bu kadar parçalarla sınırlı değil, bir çok şekle girebiliyor. Önceleri böyle kullanırım , eğer dediğin gibi teyzesine benzer de annesini gazdan dolayı uyutmazsa kapatırım diğer tarafı tekerlekli kullanırım alt kısmını ve olur sallanan bi beşik 😊😊 ki zaten 6 ay kullanırız . Sonrasında odaya geçer :)

benimkide olur demiorum ama sen yinede yapma dedi biraz pipirikli oldugum için dogumdan sonraya kadar beklicem..

Yok artık arkadaşlar ya eminmisiniz siz ya ? Ben annemi biliyorum , en küçük kardeşime hamileydi son gecesine kadar kendi kendine yaptı ağdasını. Maşallah tamda zamanında oldu. Acıya dayanıklılığınıza bağlı ki zaten bu aylarda erken doğum riski die bişeyde söz konusu değil ..

Besik cok guzel. Ama bunlarin omru 3-4 ay oluyor. Bebek donmeye baslayinca kullanamiyosun. Yine de alinir parasi onemli degil insan hevesleniyor ama sonra nereye koycam derdi oluyor

Biz en az 3 çocuk istediğimiz için bize lazım olucak , o kadar şeyi kaldırıcak yer bulurum ben pek sıkıntı değil :)

Yok artık arkadaşlar ya eminmisiniz siz ya ? Ben annemi biliyorum , en küçük kardeşime hamileydi son gecesine kadar kendi kendine yaptı ağdasını. Maşallah tamda zamanında oldu. Acıya dayanıklılığınıza bağlı ki zaten bu aylarda erken doğum riski die bişeyde söz konusu değil ..

ben nette okudum doğrudur o zaman yaşayanlardan öğrenmek daha ii zaten şuan için deilde son aylarda olmasına neden oluyor diodu neyse içim rahatladı bende devam edebilirim :)

Canim benim bak bebek daha kucuk.oldugundan oyle kocaman karin olamaz, son zamanlarda benimii kocaman oldu 3 gundur posali meyve yiyorum karin falan kalmadi.. acayip sismis karnim :)

Günaydın benim de inmişti şaşırdım yoksa inme dönemine mi geçtik benim 10+4

Canim bu kadar deneme bence kendini
Rahat ol biraz

Şükür şimdi iyiyim karnım ağrıyınca içim rahatladı :)

Rahatladım canım şimdi ağrı falan olunca içim rahat etti. Ilk kez bu kadar düz gördüm ondan korktum. Bide uçak yolculuğu yapıcam onu kurdum sanırım kafamda

günaydın çıtır anneler :)
bezelyelerle mercimekle fasülyelerle, ağrısız bulantısız sorunsuz bi gün olsun inşallah :49::49:

ben nette okudum doğrudur o zaman yaşayanlardan öğrenmek daha ii zaten şuan için deilde son aylarda olmasına neden oluyor diodu neyse içim rahatladı bende devam edebilirim :)
Erken dogum riski yapabiliyor ben de duydum. Alisiksan bisey olmaz belki.

Egilme kalkma dedigin gibi ciddi sorun olabilir sezeryan olacagim icin kendi adima...
Ben oglana ahsap besik almistim belisten asansorlu iki yil seve seve kullandik
Buyuyunce genc odasi alip besigi sattim. Simdi ne yapsam ben de kararsizim

Bi yandan yazin yazliga gidiyoruz kisin ayda bir memlekete falan gidiyoruz portatif bisey mi aldam diye dusunuyordum
Ama egilmek kalkmak derdinden park yatagi eledim

Portatif besikler var toplanabilen kumas.. Onlara da mi baksam.. Onda da ne bileyim sanki guvenli dgl gibi geliyo..

Karyola alsam mubarek de cok yer kapliyo yeri degismiyo..
Kafam epey karisik benim de

Sezeryan ilk ay zorlar ozaman da ust kademesi var park yatagin. Benim dedigim 6 aydan sonra. Bir de yanina yatip uyutuyordm oglumu kucakla park yataga koy uyanirdi. Oda aldm rahat ettim. Park yatak baslarda iyiydi ama tasidim ordan oraya.
Guzel kafa karisikligi bunlar :) daha dusunuruz vaktimiz bol

Erken dogum riski olanlari uyariyor doktorlar yapmayin diye. Ben eldiven kullaniyorum azaldi da zaten cabuk oluyor sukur.

Gaz ve siskinlikdir canim. Sabah gobegim vardi resmen wc girince gecti ;)

Biz en az 3 çocuk istediğimiz için bize lazım olucak , o kadar şeyi kaldırıcak yer bulurum ben pek sıkıntı değil :)

Eskimez de o besik kalir sonrakilere. Guya bebek arabasini mama sandalyesini ortak renk aldik. Oglan 2 yasina gelmeden kirdik ikisini de. Yenilerini alicaz artik :)
Ben sevmiyorum evde koycak yer olmayinca aslinda ailece kullanilan besikler en iyisi. Kullan sonrakine ver ;)

bende inanmıyorum açıkçası benim iki ablam var ikisinede hep sir yaptık ki doğuma gitmeden 2 gün önce bile bunun doğumla ne alakası var yani dayanamıyosan yaptırmazsıun bebeğe zararı falan yok yani sonuçta lazer yaptırmıyosun...

kızlar elim ayağım titriyor :((
7+5 hamileyim
sağlık ocagından aradılar
kan tahlıl sonucunuzda değerlerinizden biri yüksek
düşük tehlikesi olabilir
biran evvel doktora gösterin dedi
hemen toparlanmaya başladım işteyim
ama yürümeye mecalim kalmadı bayılcak gibi oldum çok kötüyüm
tekrar aradım internetten aldım raporu
doktorumu aradım tehlıkelı olan AntiToxoIgM 11.8 imiş
doktor yarın gel biz kendimiz tetkik edelim dedi rahatlattı biraz
allahım yardım etsin