Canm guzelmis ama gaz sorunu olan bebeklerde uyku da sorun oluyor sallamak gerekebilir. Sallamayacgm dersen kucak pispisina alisiyor ki bu benc daha zor ve yipratici bir iki yili getiriyor...Ben de yatağın yanına sabitlenen bu yataktan almak istiyorum bakalım gelsin o günlerde :)Eki Görüntüle 1191277
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol.Evet baktım ciciklermiş.bizim 3 nesil kullanılan bir bambu sepetimiz var abladan kalma onu kullanırız heralde.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oglumu yanimda park yatakta yatirdim bir bucuk yasina kadar. Tek dezavantaji egilip dogrulmakti. Cocuk buyudukce zor oldu. Simdu oda aldim kendi odasinda yatiyor. Bebegi park yataga yatiririm ama ne zamana kadar bilmiyorum. Biz anne baba bebek beraber yatsak oglum yalniz kalmaz gibi. Dusunucez bakalim hele o gunler gelsin :)
Canim bu kadar deneme bence kendiniKızlar günaydın bu sabah uyandığımda karnım inmişti. Gaz da vardı bir kaç gündür o mu gitti bilemedim ama çok korkuyorum. Böyle bişey yaşayan var mı. Akşama da yolculuk var ne yapsam bilemedim
Bu saatte kimse yoktur ama şu folik asiti bırakan var mı? Sıkıntı geldi haplardan. Şişiriyor folbiol.progestan ayrı dert zaten
İkili test 11. Hafta -15. Hafta arasi oluyo dimi?
Ben de doktoruma sir yaptırmamda sakınca varmı dedim hiçbir sakınca yok yaptırabilirsin dedi
Kızlar günaydın bu sabah uyandığımda karnım inmişti. Gaz da vardı bir kaç gündür o mu gitti bilemedim ama çok korkuyorum. Böyle bişey yaşayan var mı. Akşama da yolculuk var ne yapsam bilemedim
Canm guzelmis ama gaz sorunu olan bebeklerde uyku da sorun oluyor sallamak gerekebilir. Sallamayacgm dersen kucak pispisina alisiyor ki bu benc daha zor ve yipratici bir iki yili getiriyor...
Bu sabitleniyorsa sallanmayacaktir.
Nacizane her ihtimali dusunmeli dusunuyorum..
benimkide olur demiorum ama sen yinede yapma dedi biraz pipirikli oldugum için dogumdan sonraya kadar beklicem..
Besik cok guzel. Ama bunlarin omru 3-4 ay oluyor. Bebek donmeye baslayinca kullanamiyosun. Yine de alinir parasi onemli degil insan hevesleniyor ama sonra nereye koycam derdi oluyor
Yok artık arkadaşlar ya eminmisiniz siz ya ? Ben annemi biliyorum , en küçük kardeşime hamileydi son gecesine kadar kendi kendine yaptı ağdasını. Maşallah tamda zamanında oldu. Acıya dayanıklılığınıza bağlı ki zaten bu aylarda erken doğum riski die bişeyde söz konusu değil ..
Canim benim bak bebek daha kucuk.oldugundan oyle kocaman karin olamaz, son zamanlarda benimii kocaman oldu 3 gundur posali meyve yiyorum karin falan kalmadi.. acayip sismis karnim :)
Canim bu kadar deneme bence kendini
Rahat ol biraz
Canim benim bak bebek daha kucuk.oldugundan oyle kocaman karin olamaz, son zamanlarda benimii kocaman oldu 3 gundur posali meyve yiyorum karin falan kalmadi.. acayip sismis karnim :)
Erken dogum riski yapabiliyor ben de duydum. Alisiksan bisey olmaz belki.ben nette okudum doğrudur o zaman yaşayanlardan öğrenmek daha ii zaten şuan için deilde son aylarda olmasına neden oluyor diodu neyse içim rahatladı bende devam edebilirim :)
Sezeryan ilk ay zorlar ozaman da ust kademesi var park yatagin. Benim dedigim 6 aydan sonra. Bir de yanina yatip uyutuyordm oglumu kucakla park yataga koy uyanirdi. Oda aldm rahat ettim. Park yatak baslarda iyiydi ama tasidim ordan oraya.Egilme kalkma dedigin gibi ciddi sorun olabilir sezeryan olacagim icin kendi adima...
Ben oglana ahsap besik almistim belisten asansorlu iki yil seve seve kullandik
Buyuyunce genc odasi alip besigi sattim. Simdi ne yapsam ben de kararsizim
Bi yandan yazin yazliga gidiyoruz kisin ayda bir memlekete falan gidiyoruz portatif bisey mi aldam diye dusunuyordum
Ama egilmek kalkmak derdinden park yatagi eledim
Portatif besikler var toplanabilen kumas.. Onlara da mi baksam.. Onda da ne bileyim sanki guvenli dgl gibi geliyo..
Karyola alsam mubarek de cok yer kapliyo yeri degismiyo..
Kafam epey karisik benim de
Erken dogum riski olanlari uyariyor doktorlar yapmayin diye. Ben eldiven kullaniyorum azaldi da zaten cabuk oluyor sukur.Yok artık arkadaşlar ya eminmisiniz siz ya ? Ben annemi biliyorum , en küçük kardeşime hamileydi son gecesine kadar kendi kendine yaptı ağdasını. Maşallah tamda zamanında oldu. Acıya dayanıklılığınıza bağlı ki zaten bu aylarda erken doğum riski die bişeyde söz konusu değil ..
Gaz ve siskinlikdir canim. Sabah gobegim vardi resmen wc girince gectiKızlar günaydın bu sabah uyandığımda karnım inmişti. Gaz da vardı bir kaç gündür o mu gitti bilemedim ama çok korkuyorum. Böyle bişey yaşayan var mı. Akşama da yolculuk var ne yapsam bilemedim
Biz en az 3 çocuk istediğimiz için bize lazım olucak , o kadar şeyi kaldırıcak yer bulurum ben pek sıkıntı değil :)
Yok artık arkadaşlar ya eminmisiniz siz ya ? Ben annemi biliyorum , en küçük kardeşime hamileydi son gecesine kadar kendi kendine yaptı ağdasını. Maşallah tamda zamanında oldu. Acıya dayanıklılığınıza bağlı ki zaten bu aylarda erken doğum riski die bişeyde söz konusu değil ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?