Bazı park yataklarda beşiklerde olduğu gibi iki kademe var. Eğilmek zorunda kalınmıyor o yüzden. Birde park yatakların muşamba gibi olması ses yPıyormuş o yüzden kumaş olmasına dikkat etmek gerekmiş. Ben bikaç model baktım e-bebekten de alt değiştirme standı bile bar çoğunda. Ben de tam teşekküllü bir park yatak alıp ilerde de büyüyen beşiklerden almayı düşünüyorum. Almışken tam olsun.
Birde kızlar yatak seçimini de araştırfım da sanırım en ideali yarı ortapedik yataklarmış
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Pek erken başladık yatak falan meselesine.nerdeyse mevlüt kıyafeti bakıcaz. Ooo daha kapı süsü şusu busu var çok para gerek.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de yatağın yanına sabitlenen bu yataktan almak istiyorum bakalım gelsin o günlerde :)Eki Görüntüle 1191277
ohooo daha çok iş var doğum ziyaretine gelenlere ikram edilecek süslü şeker kurabiye yada magnetler hazırlanacak lohusa şerbeti bardakları için süslü
bardaklıklar süslü püslü lohusa gecelik takımı kafaya kırmızı bant vay bizim halimize vayy
benim kızın yatağıda kademeli.muşambalı ama inan siz deyince dikkat ettim ses yaptığına.yani bize yada kızıma bi rahatsızlık vermiyordu zaten sallanan bi
bebek değildi.alt değiştirme standıda var ama inan canım sayılıdır kullandığım hiç kullanışlı değil.kraftın ve standart ölçülerden biraz daha büyük ve uzun bi
süre kullandık maşallah hala sapasağlam.şimdi kızıma oda siparişi verdik yatak araştırıyordum bende yarı ortepedik genel olarak çocuklar için mi?kızım 4
yaşında
Valla arkadaşım ben yurtdışındayım burda öyle çoklu odalı ev bulmak zor, kaldığım yer küçük ımkanlar kısıtlı bir odam var ama valide yatıyor oğlumda yanımızda yatağı var yani beşik ama yatak gibi, onun için şimdilik park yatak istiyorum evi değiştirmeyide istiyorum ama çevrede ev yok.
ben kızım için 6 yaş belis beşik var ondan almıştım antibakteriyel kızım çookk rahat uyudu içinde hala mis gibi yepyeni onu kullanıcam tabi ilk 3 ay için taşımalı beşiklerden alıcam yine bebek arabamız koltuğumuz kraftın ürünleri ondanda çok memnun kaldım yeşil renk almıştım ortak renk kuzumun cicileri hazır yani meleğimizi sabırsızlıkla bekliyorum :)))
Biz tayinciyiz park yatak almayi dusunuyorum ben
Benim fikrim bir yıl yanımda uyuması. Bi pedegogun kitabını okuyorum anne bebek arasında bağlanma olması için gerekliymiş. Park yatak aldık bile yanı asansörlü yatağa bitişik kullanmayı düşünüyorum bi müddet bide iki kapılı dolap yeter. 1 yaşında odasına geçiririm eşysları 4-5 yaşlarındada kendi seçimiyle döşeriz çocuk odasını. Şimdilik fikrimiz bu.
Ben de yatağın yanına sabitlenen bu yataktan almak istiyorum bakalım gelsin o günlerde :)Eki Görüntüle 1191277
Pek erken başladık yatak falan meselesine.nerdeyse mevlüt kıyafeti bakıcaz. Ooo daha kapı süsü şusu busu var çok para gerek.
canim tabiki duruma gore davranman daha dogru olur.
Saglikla kucagina al insallah canimm
Tabiki senin icin en dogru hareket bu olur! :)
Ben de bi dolap alip.besigi yanimda istiyorum ama bi yandan da bebek odasida gidip geliyorum. :S
Bunu ben de gormustum kullanisli gibi geldi. Bu alternatiflerimden birisi.
canim soruyolar ne yapacaksin bebek odasi mi alacaksin diye. Sizin fikirlerinizi merak ettim o yuzden bi nabiz yoklamasi yapmak istedim.
Ee tabii düşünmek gerek yoksa dokuz ay nasıl geçer.pardon 6,5-7 ay
ohooo daha çok iş var doğum ziyaretine gelenlere ikram edilecek süslü şeker kurabiye yada magnetler hazırlanacak lohusa şerbeti bardakları için süslü
bardaklıklar süslü püslü lohusa gecelik takımı kafaya kırmızı bant vay bizim halimize vayy
Bizim bebişin ilk beşiği belli aile yadigarı 22 senedir kimler büyümedi ki onda hasırdan ayaklı ayaklarıda tekerlekli ama annem onu bir süsler en güzel beşiklere taş çıkarır ki 5 yeğenimde yaptı herkes bayıldı e sıra bana geldi artık ben ilk önce onu kullanacağım ilerleyen zamanlarda bakacağız artık duruma :)
Bu saatte kimse yoktur ama şu folik asiti bırakan var mı? Sıkıntı geldi haplardan. Şişiriyor folbiol.progestan ayrı dert zaten
Ben bu yatağa bayildiimm nereden bakabiliriz canim ?
bence bırakma derım ne zararı varkı sana folık asıt cok onemlı
Evet bende bayıldım . http://www.besikcesitleri.com/Urun/Detay/950/Anne-Yani-Besik-yatak-ve-tekstil-full#.U8ZWEPl_vsU
Bu sitede gördüm . Aslında nete yaz anne yanı beşik die çok seçenek var :)
Evet bende bayıldım . http://www.besikcesitleri.com/Urun/Detay/950/Anne-Yani-Besik-yatak-ve-tekstil-full#.U8ZWEPl_vsU
Bu sitede gördüm . Aslında nete yaz anne yanı beşik die çok seçenek var :)
Bu saatte kimse yoktur ama şu folik asiti bırakan var mı? Sıkıntı geldi haplardan. Şişiriyor folbiol.progestan ayrı dert zaten
Ben de ogluma hamileyken ogrendim sizin gibi. Ses cikariyor diye begenmedim ama tasinmasi ve toplanip kaldirabilmesi icin aldim. Simdi oglana oda aldik topladim bazanin altina koydum bu yonden pratik yani.Bu park yatak neymiş herkes biliyor ben bilmiyorum cahil kaldık bu konularda
Iki kademeli bizimki de ama oglum 5 aylikken donmeye tutunup kalkmaya basladi. Burda anneler topiginde dusenler oldu alt kademeye indirdim. Ondan sonra egilmesi zor oldu. Bebek de kilo aliyor. 2 yasina kadar kullandm diyenler var ama zor yaniBazı park yataklarda beşiklerde olduğu gibi iki kademe var. Eğilmek zorunda kalınmıyor o yüzden. Birde park yatakların muşamba gibi olması ses yPıyormuş o yüzden kumaş olmasına dikkat etmek gerekmiş. Ben bikaç model baktım e-bebekten de alt değiştirme standı bile bar çoğunda. Ben de tam teşekküllü bir park yatak alıp ilerde de büyüyen beşiklerden almayı düşünüyorum. Almışken tam olsun.
Birde kızlar yatak seçimini de araştırfım da sanırım en ideali yarı ortapedik yataklarmış
1.5 aydır benimkide öyle doktor folik asiti değiştirdi bi baktım hemde kabız ediyorsimsiyah resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?