2015 Şubat Anneleri

benim kızın yatağıda kademeli.muşambalı ama inan siz deyince dikkat ettim ses yaptığına.yani bize yada kızıma bi rahatsızlık vermiyordu zaten sallanan bi

bebek değildi.alt değiştirme standıda var ama inan canım sayılıdır kullandığım hiç kullanışlı değil.kraftın ve standart ölçülerden biraz daha büyük ve uzun bi

süre kullandık maşallah hala sapasağlam.şimdi kızıma oda siparişi verdik yatak araştırıyordum bende yarı ortepedik genel olarak çocuklar için mi?kızım 4

yaşında

Pek erken başladık yatak falan meselesine.nerdeyse mevlüt kıyafeti bakıcaz. Ooo daha kapı süsü şusu busu var çok para gerek.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ohooo daha çok iş var doğum ziyaretine gelenlere ikram edilecek süslü şeker kurabiye yada magnetler hazırlanacak lohusa şerbeti bardakları için süslü

bardaklıklar süslü püslü lohusa gecelik takımı kafaya kırmızı bant vay bizim halimize vayy

Ben de yatağın yanına sabitlenen bu yataktan almak istiyorum bakalım gelsin o günlerde :)Eki Görüntüle 1191277

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben bu yatağa bayildiimm nereden bakabiliriz canim ?

Coookk eğlenceli bence :) baby shower partileri de var :)))

Annelerin bloglarının birinde denk geldim bir bayan uzun uzun araştırmış o yeni doğum yapacaktı yani beşik içi için yarı ortapedik mantıklı diyordu ama büyüyenler içinde geçerli olanilir yataklar pahalı boyu yettiğince bebekliğinde alınan yatakta yatsın mantığı var. Tam ortapedikler zaten çok sert ben bile yatamam mesela. Viskolarda gömüldüğü için bebek dönmeye başladığında yüzü gömülür de nefessiz kalır diye düşündüm kendimce.
Kraft iyi markadır pierre cardin de çok iyiymiş ve kumşmış ona bakıcam. Muşamba sesi çıt sesine dahi uyanan bebişler için belki sıkıntı yaratıyordur. Google a yazarsan çocuk yatağı seçimi diye birçok yazı ce araştırma çıkıyor canım.

canim tabiki duruma gore davranman daha dogru olur.

Saglikla kucagina al insallah canimm

Biz tayinciyiz park yatak almayi dusunuyorum ben

Tabiki senin icin en dogru hareket bu olur! :)

Ben de bi dolap alip.besigi yanimda istiyorum ama bi yandan da bebek odasida gidip geliyorum. :S

Ben de yatağın yanına sabitlenen bu yataktan almak istiyorum bakalım gelsin o günlerde :)Eki Görüntüle 1191277

Bunu ben de gormustum kullanisli gibi geldi. Bu alternatiflerimden birisi.

Pek erken başladık yatak falan meselesine.nerdeyse mevlüt kıyafeti bakıcaz. Ooo daha kapı süsü şusu busu var çok para gerek.

canim soruyolar ne yapacaksin bebek odasi mi alacaksin diye. Sizin fikirlerinizi merak ettim o yuzden bi nabiz yoklamasi yapmak istedim.

Bizim bebişin ilk beşiği belli aile yadigarı 22 senedir kimler büyümedi ki onda hasırdan ayaklı ayaklarıda tekerlekli ama annem onu bir süsler en güzel beşiklere taş çıkarır ki 5 yeğenimde yaptı herkes bayıldı e sıra bana geldi artık ben ilk önce onu kullanacağım ilerleyen zamanlarda bakacağız artık duruma :)

Ee tabii düşünmek gerek yoksa dokuz ay nasıl geçer.pardon 6,5-7 ay

Ee tabii düşünmek gerek yoksa dokuz ay nasıl geçer.pardon 6,5-7 ay

Oo şerbet için musluklu cam bir şeyde var kocaman adı ne bilmiyorum. Ben Fazla süsü şatafatı sever biri değilim ama ablam bırakmaz.kokoşlar

Bizimkinde de 4 çocuk büyüdü 15 yıllık ama tülü çıkıp yıkanıyor beyaz olduğundan kıza da uyuyor erkeğede

Bu saatte kimse yoktur ama şu folik asiti bırakan var mı? Sıkıntı geldi haplardan. Şişiriyor folbiol.progestan ayrı dert zaten

Bu saatte kimse yoktur ama şu folik asiti bırakan var mı? Sıkıntı geldi haplardan. Şişiriyor folbiol.progestan ayrı dert zaten

bence bırakma derım ne zararı varkı sana folık asıt cok onemlı

bence bırakma derım ne zararı varkı sana folık asıt cok onemlı

Yok dr bırakma demeden bırakmamda 12 haftaya girenlere bırak dedi mi dr onu merak ettim.

Eşime de gösterdim simdi o da çok beğendi :) birbirimizden çok şey öğreneceğiz bilincli alisveris yapacagiz ne mutlu bize =)

Besik cok guzel. Ama bunlarin omru 3-4 ay oluyor. Bebek donmeye baslayinca kullanamiyosun. Yine de alinir parasi onemli degil insan hevesleniyor ama sonra nereye koycam derdi oluyor

bana folik asiti de progestanı da bıraktırdı.

kanaman ağrın bulantın yoksa progestana devam etmene gerek yok dedi. Ayrıca ben progestanı, etkileri yüzünden vajinal fitil olarak kullanıyordum. baş dönmesi uyku hali sersemlik falan yapmıyor öyle kullanınca.

folik asit yerine multivitamin verdi. ama verdiği multivitaminin içinde de var folik asit o yüzden diğerini bitir multivitamine geç dedi.

Bu park yatak neymiş herkes biliyor ben bilmiyorum cahil kaldık bu konularda

Ben de ogluma hamileyken ogrendim sizin gibi. Ses cikariyor diye begenmedim ama tasinmasi ve toplanip kaldirabilmesi icin aldim. Simdi oglana oda aldik topladim bazanin altina koydum bu yonden pratik yani.

Iki kademeli bizimki de ama oglum 5 aylikken donmeye tutunup kalkmaya basladi. Burda anneler topiginde dusenler oldu alt kademeye indirdim. Ondan sonra egilmesi zor oldu. Bebek de kilo aliyor. 2 yasina kadar kullandm diyenler var ama zor yani

Gunaydinn kizlar. Bakiyorum da herkes birseyler yapmaya baslamis. Buradan aldikkarimiz dogum cantasi yada gerekli olankari biebirimizle paylasalim ki unutan oldugunda aklina gelebilsin.

1.5 aydır benimkide öyle doktor folik asiti değiştirdi bi baktım hemde kabız ediyor simsiyah resmen

Kizlar bol kuru meyvesi olan muslilerden tuketin ara ogunde kabizlik fln kalmiyor

Kızlar günaydın bu sabah uyandığımda karnım inmişti. Gaz da vardı bir kaç gündür o mu gitti bilemedim ama çok korkuyorum. Böyle bişey yaşayan var mı. Akşama da yolculuk var ne yapsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…