- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
Arkadaslar sormak istedigim bisey var. İkili test ve uclu test yaptirildiginda bebek mikrop kapabiliyomus o yuzden yaptirmak istemiyorum. Siz ne dusunuyosunuz bu konuda yaptiricak olan var mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ateş olceri yeni aldi esim şuan iyiyim 37 cikiyor. Atesim varken ölcemedik.
Yok canim şuan annemde malatyadayim burasi fena durumda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nasıl mikrop kapıyo ki bebek anlamadım canım????
Anne karnindan sivi aldiklari icin o sirada bebek anne karninda mikrop kapiyomus internettende arastirdim bi kac sorun yasayan olmus boyle .s
Anne karnindan sivi aldiklari icin o sirada bebek anne karninda mikrop kapiyomus internettende arastirdim bi kac sorun yasayan olmus boyle .s
kızlar siz bebeğiniz için parkyatak dolap gibi toplama eşyalarla mı oda yapacaksınız yok sa hazır bebek odası almayı düşünüyor musunuz?
şekerim ikili üçlü test değil ki o anlatıığın amniyosentez bebişnaz öle herkesede yapmazlar isteyen yapar
şekerim ikili üçlü test değil ki o anlatıığın amniyosentez bebişnaz öle herkesede yapmazlar isteyen yapar
aynısından bende de var canım,midem bağırsaklarım gurul gurul..arada da karnım ağrıyor,öyle şiddetli ağrı gibi değil de huzursuzluk,spazm gibi..her şeyden nem kapar olduk dimi =))
Peki ikili uclu test kan alarak mi yapiliyo o zaman?
ANTI TOXOPLAZMA IGG 12,3
ANTI RUBELLA IGG 140
ANTİ-CMV IGG 10,6
bayanlar tahlıl sonuçlarım böyle çıkmış.sizde yaptırmışsınızdr.doktora yarın sorabileceğim.bilginiz varsa paylaşırmısınız?
Ben de artti tukuruk. Tukurme degil de surekli oksuruyorum bogazimda gicik yapiyor.allah kolaylik versndaha once soyledim mi bilmiyorum.cok fazla tukuruk salgiliyorum kizlar.oyle boyle degil.disari cikamaz oldum.kimseyle konusamiyorum.artik lavsboya gidip tukurmekten usandigim icin evin icinde kopuk bardakla geziyorum.cildiricam.uyuyamiyorum da ya.100 hamileden 5 inde gorulurmus.psikolojim bozuldu iyice.yutmak mumkun deil zaten.o kadar cok ki.doktorumu aradim.gecmez dedi.sabir edeceksin dedi.offff of
Amniyosentez senin o dedigin. Onu farkli durumlarda oneriyorlar. Riskli ama cok yapan var bisey de olmuyor. Sen niye bunlari dusunuyosn simdi. Ikili uclu test kan verilerek yapiliyor zatenArkadaslar sormak istedigim bisey var. İkili test ve uclu test yaptirildiginda bebek mikrop kapabiliyomus o yuzden yaptirmak istemiyorum. Siz ne dusunuyosunuz bu konuda yaptiricak olan var mi?
malatya da sıcak elbet..bide biz daha fazla hassasız sıcağa karşı..inan sadece sabaha karşı serinliğinde huzurluyum..onun dışında sıcak hava hep sinirlerimi bozuyorbir an önce bitsin yaz mevsimi,hiç sevmem
YapmaBunun bikini bölgesi var bende 10 gün sonra yaptiracagim.
Eskisehir nasil serindir simdi ama orada da annem yokcanim diyarbakır daha da sicaktir. Valla her mevsimin fazlası mahvediyor yoksa yazi severim ben
canım ikili testte bebeğin ensesini ölçüyolar 2 nin üstü genelde istisnalar hariç problemli oluyor benim oğlum öyleydi üçlü testtede kan veriyon risk belirtiyor tabi bunlar sadece olasılık belirtir en kesin sonuç amniyosentezdir
herkese iyi akşamlar.
bütün gün buraya gelip müjeyi vermek için işten çıkmayı bekledim.
konrtole gittim ve sonunda kalp atışını duydum bebişimin
çok şükür herşey normalmiş
allah herkesle birlikte tamamına erdirsin inşallah
O amniyosentezde oluyr
İkili testte sorun gozlemlenirse uclu test
Ki hatta dortlu test yeni cikmis bu testler yapiliyor
Ultrasonla bakiliyor bebege ve kan veriyorsun mikrop kapmasi mumkun dgl
Bi sorun varsa amniyosentez yapilarak sorundan emin olma yoluna gidilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?