aaaaaaaa inanmıyorum yaa
maşallahhhhhhhhhhhhh
ağlıcam şimdi
kaç haftalıktın unuttum canımmm
Oyyy güzelliğe bak nazar değmesin minnağa 🍀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hamilelik psikolojisi babalara agir geliyor bazen. Esim de lohusalik gecirmisti bildigin. Hamilelikte iyi de
Onlarin hayati da degiscek bebek olunca. Biz saglikli mi diye telaslaniyoruz ayni telas onlarda da var. Belli de edemiyorlar. Odun olmasin tabi de ama onlari da anlamak lazim
Az kaldı seninde bu kadar olucak henüz 5 cm ama duygusu en az 5000 cm :))
Ben şuan 11+6 yım . Sen ne kadar oldun ?
maşallah sana gencecik anne olacaksın ne güzelbende kızımı 20 yaşımda aldım kucağıma şimdide 23 yaşındayım ve rabbim nasip ederse 2. yi bekliyoruz biz genç anne olmayı seçtik tabiki rabbim izin verdeiği içinde genç anne olduk.
Yalnız bu seferki fotoğraflar net değil rapor için çekilmiş olan fotoğraflar. Sanırım bir dahakine güzel birşey verir. Yalnız hastanede izlerken zaten herşeyiyle belli bir bebek , hareketli kıpır kıpır maşallah :)
Eki Görüntüle 1189598 Eki Görüntüle 1189601
ne güzel çıkmış maşallah olmuş bebek.Yalnız bu seferki fotoğraflar net değil rapor için çekilmiş olan fotoğraflar. Sanırım bir dahakine güzel birşey verir. Yalnız hastanede izlerken zaten herşeyiyle belli bir bebek , hareketli kıpır kıpır maşallah :)
Yalnız bu seferki fotoğraflar net değil rapor için çekilmiş olan fotoğraflar. Sanırım bir dahakine güzel birşey verir. Yalnız hastanede izlerken zaten herşeyiyle belli bir bebek , hareketli kıpır kıpır maşallah :)
Selam kızlar. Ay bu bel ağrım beni öldürcek yaaa. Her sabah yataktan kalkamıyorum belim çok ağrıyor uykudayken. Heralde yataktan diyerek gittik tempur yatak aldık uzay teknolojisiymiş bakalım haftaya gelicek hamileliğe bağlı ağrılarada çok iyi geliyormuş
kaç haftalık hamile oldugunu nerden biliyosunuz
doktor mu söylüyo
son adet tarihime göreseyde 7+3
İnanmiyoruuumm maasallah annesi allah esirgesin çok güzel bir görüntü buuu :)) Rabbim mutluluğumuzu daim etsin ya simdiden sabirsizlandim doktora gitmek içiiinn :)) bu arada kirmadin koydum fotosunu çok sağol canim.
Geçmiş olsun canim sen kullanıp bizede fikir verirsin. Zaten nasip yatacagimizi sasirdik uyku yok.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyyy neyseki benden küçükte var :)) ama çokk fark aramızda yanii bende 20 yim :))
Oy oy şuna bak yaaaamaşllahkaç haftalık burda ikili testim yaptınız
İnanmiyoruuumm maasallah annesi allah esirgesin çok güzel bir görüntü buuu :)) Rabbim mutluluğumuzu daim etsin ya simdiden sabirsizlandim doktora gitmek içiiinn :)) bu arada kirmadin koydum fotosunu çok sağol canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet son adet tarihine göre hesap yapıyorlar . Doktor söylüyor genelde ama İnternet'e yazınca da veriyor.
Yaşıt sayılırız. Sizinde ilk bebeğiniz dimi ?
ya bende 4 hafta sonra felan ultrasona girsem bu bebeği mi görcem yaaaaaaaaaaaa
çok iyiiii
hemde 5cmde herşeyi var: D
Amiiiinnn aminnnn Allah'ım nazarlardan korusun. Nazardan da çokk korkuyorum ama ne yapıyım mutluyum paylaşmadan edemiyorum :)) rica ederim ne demek , daha ne fotolarımız oluck neler neler paylaşıcazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?