• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

aaaaaaaa inanmıyorum yaa
maşallahhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ağlıcam şimdi
kaç haftalıktın unuttum canımmm

Az kaldı seninde bu kadar olucak henüz 5 cm ama duygusu en az 5000 cm :))
Ben şuan 11+6 yım . Sen ne kadar oldun ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hamilelik psikolojisi babalara agir geliyor bazen. Esim de lohusalik gecirmisti bildigin. Hamilelikte iyi de ;)
Onlarin hayati da degiscek bebek olunca. Biz saglikli mi diye telaslaniyoruz ayni telas onlarda da var. Belli de edemiyorlar. Odun olmasin tabi de ama onlari da anlamak lazim

İşi gücü hiç bitmiyor, işten çıkar dışarıdaki işleriyle ilgileniyor adam, umrumda değil cidden hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli doğruyayım da :49:

Validem diyorki amca oluyon yine diyor hiç konuşmuyor, adam kendi çocuğunu tınlamıyor daha kalmışkı yeğenini düşünsün :1:

Az kaldı seninde bu kadar olucak henüz 5 cm ama duygusu en az 5000 cm :))
Ben şuan 11+6 yım . Sen ne kadar oldun ?

kaç haftalık hamile oldugunu nerden biliyosunuz
doktor mu söylüyo
son adet tarihime göreseyde 7+3

maşallah sana gencecik anne olacaksın ne güzel :34: bende kızımı 20 yaşımda aldım kucağıma şimdide 23 yaşındayım ve rabbim nasip ederse 2. yi bekliyoruz :49: :49: biz genç anne olmayı seçtik tabiki rabbim izin verdeiği içinde genç anne olduk.

Ewt bende bu durumdan çok memnunum. Demekki benim için hayırlısı buymuş diyorum kendi kendime. Sen acemiliği atlatmışsın şimdi ustalık dönemindesin :-) sahiden zor oldumu bebeğe bakmak çocuk yetiştirmek ? Aslında hiç endişem yok belkide cahil cesareti. Ama başkalarının müdahil olmasi tek korkum. Yaşım küçük diye herkes akıl veriyo.

Yalnız bu seferki fotoğraflar net değil rapor için çekilmiş olan fotoğraflar. Sanırım bir dahakine güzel birşey verir. Yalnız hastanede izlerken zaten herşeyiyle belli bir bebek , hareketli kıpır kıpır maşallah :)

Eki Görüntüle 1189598 Eki Görüntüle 1189601

Oy oy şuna bak yaaaamaşllah :nazar: kaç haftalık burda ikili testim yaptınız

Yalnız bu seferki fotoğraflar net değil rapor için çekilmiş olan fotoğraflar. Sanırım bir dahakine güzel birşey verir. Yalnız hastanede izlerken zaten herşeyiyle belli bir bebek , hareketli kıpır kıpır maşallah :)

ne güzel çıkmış maşallah olmuş bebek.
görüntü çok güzel bizim cihaz berbat bir şey görünmüyor cihaz nedeniyle doktoru değiştircem .

Cnm maşallah bayağıda büyümüş şekercik çok güzel bizimkilerde mi böyle olduki :)

Son düzenleme:

İnanmiyoruuumm maasallah annesi allah esirgesin çok güzel bir görüntü buuu :)) Rabbim mutluluğumuzu daim etsin ya simdiden sabirsizlandim doktora gitmek içiiinn :)) bu arada kirmadin koydum fotosunu çok sağol canim.

Selam kızlar. Ay bu bel ağrım beni öldürcek yaaa. Her sabah yataktan kalkamıyorum belim çok ağrıyor uykudayken. Heralde yataktan diyerek gittik tempur yatak aldık uzay teknolojisiymiş bakalım haftaya gelicek hamileliğe bağlı ağrılarada çok iyi geliyormuş

Geçmiş olsun canim sen kullanıp bizede fikir verirsin. Zaten nasip yatacagimizi sasirdik uyku yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
kaç haftalık hamile oldugunu nerden biliyosunuz
doktor mu söylüyo
son adet tarihime göreseyde 7+3

Evet son adet tarihine göre hesap yapıyorlar . Doktor söylüyor genelde ama İnternet'e yazınca da veriyor.

İnanmiyoruuumm maasallah annesi allah esirgesin çok güzel bir görüntü buuu :)) Rabbim mutluluğumuzu daim etsin ya simdiden sabirsizlandim doktora gitmek içiiinn :)) bu arada kirmadin koydum fotosunu çok sağol canim.

Geçmiş olsun canim sen kullanıp bizede fikir verirsin. Zaten nasip yatacagimizi sasirdik uyku yok.

Evet memnun kalırsam ki internette hiç olumsuz yorum okumadım yatakla ilgili hemen size yazarım. Hatta yolunuz düşerse yatsana gidip yatağı bi test edin sanki yatağın içinde kum var böyle bi yatıyosun bütün boşluklarını dolduruyo sarıyo seni kalkmak istemiyo insan :)

Amiiiinnn aminnnn Allah'ım nazarlardan korusun. Nazardan da çokk korkuyorum ama ne yapıyım mutluyum paylaşmadan edemiyorum :)) rica ederim ne demek , daha ne fotolarımız oluck neler neler paylaşıcazz

Evet son adet tarihine göre hesap yapıyorlar . Doktor söylüyor genelde ama İnternet'e yazınca da veriyor.

ya bende 4 hafta sonra felan ultrasona girsem bu bebeği mi görcem yaaaaaaaaaaaa
çok iyiiii :nazar::nazar::nazar:
hemde 5cmde herşeyi var :D : D :52::52::52:

Dün gece rüyamda ultrasona giriyodum resmen bebişimin pipisini görüyodum dojtorda erkek bebek bu diyodu sonra yüzde kaç eminsiniz diye soruyodum doktora o da %100 diyordu yojsa alsınlar diplomamı o derece diyordu ben de hemen gelip buraya yazmak istiyodum kızlar oğluş geliyo bize diye :))) bu hafta kontrolüm var hergün bebek gelişimine baka baka telefondaki programlardan kafana yer etti iyice artık kader kısmet :) bakalım ilk kim öğrenicek cinsiyet. Ben bugün 9+0 ım daha.

ya bende 4 hafta sonra felan ultrasona girsem bu bebeği mi görcem yaaaaaaaaaaaa
çok iyiiii :nazar::nazar::nazar:
hemde 5cmde herşeyi var :D : D :52::52::52:

Eevveett :)) 7 hafta geçmiş 4 hafta da su gibi akar geçer :)) nasıl bir mucize,dediğin gibi 5 cm de herşeyi var .. Zaten gör deliriceksin,çikolata falan da ye. Kıpır kıpır :)))) 🌸🌸

Amiiiinnn aminnnn Allah'ım nazarlardan korusun. Nazardan da çokk korkuyorum ama ne yapıyım mutluyum paylaşmadan edemiyorum :)) rica ederim ne demek , daha ne fotolarımız oluck neler neler paylaşıcazz

allah korusun
oku üfle nazar mazar değmesinnn :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bide bişey sorcam bu göbekten ultrason mu
alttan mı?

Back
X