2015 Şubat Anneleri

Ben mideden çok çektim yanmasıda oldu çok fena süt içtim geçmedide sarmısak soğan ve baharatlı şeylerden uzak durmalısın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi ya. Susam dokunur mu ki ondan mi oldu acaba diye düşünüyorum. Bütün yemeklerde soğan sarimsak, baharat var birde of

kızlar mikrodalga fırın kullanan varmı aranızda.özellikle hamilelikte ayrı bir zararı varmıdır acaba,ne düşünüyorsunuz.

Hadi ya. Susam dokunur mu ki ondan mi oldu acaba diye düşünüyorum. Bütün yemeklerde soğan sarimsak, baharat var birde of

Valla canım ben geçen salatada çiğ yediğim için sarmısağı beni perişan etmişti o yüzden en sade şekilde yiyorum artık herşeyi mecburen

Selam kizlar nasilsiniz. Guzel bir gun olsun ins.
Yarin kontrol var bugun sevincliyim :)
Ama bas agrisi oluyor bende. Normalde olmazdi bu da mi hamilelikten. Bir de evim cok sicak hic serin yeri yok.

Susamı normalde bile her mide kaldıramaz
Ondan olmuş olabilir

Benm de baş ağrım çok oluyor. normalmiş hamilelikte

önceden susam bana da dokunmazdı ama ne zaman hamile kaldım susam mide ağrısı yapmaya başladı....

kızlar mikrodalga fırın kullanan varmı aranızda.özellikle hamilelikte ayrı bir zararı varmıdır acaba,ne düşünüyorsunuz.

Mikrodalga yi pek tavsiye etmem. Kullanacaksan en azından sen calistirma derim canim. Mutfakta olma yani o sirada.

Dikkat edeceğiz artik canim çok sağol.

Susamı normalde bile her mide kaldıramaz
Ondan olmuş olabilir

Sağol canim dikkat edeyim bundan boyle.

kızlar online bir konu bulmadığım için buraya yazıyorum. ebay'dan bebek arabası bakıyorum buraya göre fiyatları uygun ama nedense İngilizce olduğu için içimde bir süphe var :18: siz ne dersiniz?

kızlar online bir konu bulmadığım için buraya yazıyorum. ebay'dan bebek arabası bakıyorum buraya göre fiyatları uygun ama nedense İngilizce olduğu için içimde bir süphe var :18: siz ne dersiniz?

Gittigidiyor ebayın türkçe halidir

canım aynı durumdayız benim oğlumda 24 kilo kucağıma gelmek istiyor alıyorum onu kısıtlayamam kızıyor kayınvalidem yada görenler koca oğlanı neden kucağına alıyorsun diye rabbime emanet miniğim şimdiden ayrım yapılıyormuş gibi geliyor. rabbim kuzularımızı korusun

Cinsiyetleri ne zaman öğreneceğiz acaba kaçıncı haftada çıkıyor en erken

sıcaktan oluyor benı de mahvettı bir haftadır başım ağrıyor sonra kendılıgınden gecıyor.

Kızlar merhabalar hepinize herkes iyidir umarım. Önümüzdeki hafta ikili test için doktora gideceğim 11+5te iyi değil mi zamanlama olarak, birde napılıyor bu test için kan filan mı alacklar aç tok farkediyor mu????? Burun kemiği ölçümüdemi bu gittiğimde yapılıyor????

ben 2014 mart annesiyim 3. ayda gormustu bizim doktor 12.haftada ama kesin degil demisti dedigi dogru cikti

Ayyyy neyseki benden küçükte var :)) ama çokk fark aramızda yanii bende 20 yim :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bana abla demeniz lazim kizlar.31 yasindayim ya .aneeam yaslaniyorum.

Benm de baş ağrım çok oluyor. normalmiş hamilelikte
Hersey hamilelikten :)

sıcaktan oluyor benı de mahvettı bir haftadır başım ağrıyor sonra kendılıgınden gecıyor.
Soguk dus aldm iyi geldi.

12 den sonra soyluyorlar ama ben oglumda 16 ya kadar sormadim. Dr da 16.haftada soyledi hic degismedi. Erken soylendiginde degisebiliyor ben sormam yine

Selam kızlar Nasılsınız, dün eşimle birazda atıştık da adam üstüme düşer oldu şimdi iki gündür soruyor ne hissediyor diye günde az kaldıya, İyiki bildin hamile oldugumu dedim... Bu adamlar niye böyle ilkinde, hani bir laf var ya küfre girer şimdi tam öyleydi... Herşeye bakar eder bundada diğerlerinde olduğu gibi alakasız. Diyorum ki ne kadar şükürsüzler bi adamsın bak çevremizde o kadar insan var hani insan haline şükretmez mi??? Bu sefer de ben olmayanları küçümsemiş oluyorum, var mı böyle bişey ya

Şimdi soruyor niye konuşmuyon, ne hissediyor bak görecem oğlan olacak yine diye.. Sağlıklı sıhhatlere olsunda önemli değil cidden...

Bu adamım zamanla odun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…