Ben mideden çok çektim yanmasıda oldu çok fena süt içtim geçmedide sarmısak soğan ve baharatlı şeylerden uzak durmalısın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi ya. Susam dokunur mu ki ondan mi oldu acaba diye düşünüyorum. Bütün yemeklerde soğan sarimsak, baharat var birde of
Hadi ya. Susam dokunur mu ki ondan mi oldu acaba diye düşünüyorum. Bütün yemeklerde soğan sarimsak, baharat var birde of
Selam kizlar nasilsiniz. Guzel bir gun olsun ins.
Yarin kontrol var bugun sevincliyim :)
Ama bas agrisi oluyor bende. Normalde olmazdi bu da mi hamilelikten. Bir de evim cok sicak hic serin yeri yok.
kızlar mikrodalga fırın kullanan varmı aranızda.özellikle hamilelikte ayrı bir zararı varmıdır acaba,ne düşünüyorsunuz.
Dikkat edeceğiz artik canim çok sağol.Valla canım ben geçen salatada çiğ yediğim için sarmısağı beni perişan etmişti o yüzden en sade şekilde yiyorum artık herşeyi mecburen
Susamı normalde bile her mide kaldıramaz
Ondan olmuş olabilir
19 yaşındayım :)
Neye göre değiştirdiler :26:
kızlar online bir konu bulmadığım için buraya yazıyorum. ebay'dan bebek arabası bakıyorum buraya göre fiyatları uygun ama nedense İngilizce olduğu için içimde bir süphe var :18: siz ne dersiniz?
gözün aydın tatlım. Rndişelenme kimi zaman geriden gelir kimi zaman onden daha yolun bası. Hiç takılma sen bu rakamlara önemli olan sağlıla gelişimini takip etmek.
Rica ederim cnm ne demek. SEviyorum pozitif olmayı çok takmamayı. Ya benim halimi gören diyor zaten ay bu kız düşürcek bebeğini. Oğlum 21 kılo. Parkta bazen tırmanmak ıstıyor anne tut benı dıyor tutuyorum tırmandırıyorum yada bazen kucagıma almam gerekıyor uzanmama gerekıyor. Eşim bile yapma diyor. Çok takmıyorum diyorum her zaman Ben onu rabbıme emanet ettim. Dğeri de benım evladım ben başka bırşey kaldırmıyorum kı Rabbım gören bılen o koruyacaktır bundan hiç şüphem yok. Rabbim her zaman kendinden eminleri asla yalnız bırakmaz. BEn Rabbimden eminim şükürler olsun hiç sıkıntı yaiamadım arada kasıklarım ağrır dinler
m hemen geçer. Gönlünü hiç bozma. İnşallah herşey güzel olacak ve Rabbimin izniyle sağlıkla alacağız kucağımıza minniklerimiz.
Selam kizlar nasilsiniz. Guzel bir gun olsun ins.
Yarin kontrol var bugun sevincliyim :)
Ama bas agrisi oluyor bende. Normalde olmazdi bu da mi hamilelikten. Bir de evim cok sicak hic serin yeri yok.
Cinsiyetleri ne zaman öğreneceğiz acaba kaçıncı haftada çıkıyor en erken
Ayyyy neyseki benden küçükte var :)) ama çokk fark aramızda yanii bende 20 yim :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hersey hamilelikten :)Benm de baş ağrım çok oluyor. normalmiş hamilelikte
Soguk dus aldm iyi geldi.sıcaktan oluyor benı de mahvettı bir haftadır başım ağrıyor sonra kendılıgınden gecıyor.
12 den sonra soyluyorlar ama ben oglumda 16 ya kadar sormadim. Dr da 16.haftada soyledi hic degismedi. Erken soylendiginde degisebiliyor ben sormam yineCinsiyetleri ne zaman öğreneceğiz acaba kaçıncı haftada çıkıyor en erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?