Çok şükür evet :) Darısı başına. Usg hastanede hemen sonuçlandı , raporu tutuldu. Kan falanda Çarşamba yani yarın çıkıcak . :)canım çok sevindim maşallah kuzunada önden önden gidiyor.sağlıklıymışta hemde ne süper haberler bunlar
ikili test sonuçlarını gün içinde mi aldın?ben unuttum valla kaç günde çıkıyordu?
gözün aydın tatlım. Rndişelenme kimi zaman geriden gelir kimi zaman onden daha yolun bası. Hiç takılma sen bu rakamlara önemli olan sağlıla gelişimini takip etmek.
Rica ederim cnm ne demek. SEviyorum pozitif olmayı çok takmamayı. Ya benim halimi gören diyor zaten ay bu kız düşürcek bebeğini. Oğlum 21 kılo. Parkta bazen tırmanmak ıstıyor anne tut benı dıyor tutuyorum tırmandırıyorum yada bazen kucagıma almam gerekıyor uzanmama gerekıyor. Eşim bile yapma diyor. Çok takmıyorum diyorum her zaman Ben onu rabbıme emanet ettim. Dğeri de benım evladım ben başka bırşey kaldırmıyorum kı Rabbım gören bılen o koruyacaktır bundan hiç şüphem yok. Rabbim her zaman kendinden eminleri asla yalnız bırakmaz. BEn Rabbimden eminim şükürler olsun hiç sıkıntı yaiamadım arada kasıklarım ağrır dinler
m hemen geçer. Gönlünü hiç bozma. İnşallah herşey güzel olacak ve Rabbimin izniyle sağlıkla alacağız kucağımıza minniklerimiz.
Sevindim iyi olmana ya bişy sorcam kaç yaşındasın sen ablalar diye hitap ediysn ya merak ettm😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
19 yaşındayım :)
Oyyy küçükmüşsün valla :))
Yedıgın bırsey dokunmus olabılıragır gelmış olabılır sut rahatlatır yada rennıe duo hamılelere verıyorlar o da ıyı gelır. Bende nrmalde gastrık oldugu ıcın deve gıbı gezıyorum sureklı gak guk bazen yedıgımden agrır hemen bı bardak soguk sut ıcerım ıyı gelırcok zor durumda rennıe duo surup..Gunaydin kizlar.
Birşey soracagim mide agrisi çeken varmi aranizda?
Bu gecem zehir oldu. Bi fikri olan varsa sevinirim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tiroidin olması gerekenden fazla çalışıyor
İlaç verecekler sana
Dahiliye aracılığı ile endonrinolojiye gitmen lazım
Bende geçiyorum aynı durumlardan ama benim de tiroidin az çalışması söz konusu
Ortasını bulursak yaşadık
TSH değerini tam anlayamadım canım bu yazdığın daha çok referans aralığına benziyor. yapabiliyorsan resmini yükle sonucun.
Blackberry benim bilgim değişti . 5 Şubat olan doğum tarihi , 28 Ocak oldu
referans aralığı 0,35 4,94 benim sonuç 0.251 tsh bu şimdi troid düşüklüğünün hiçbir belirtisini yaşamıyorum çok şaşırdım kilom vs iyidir hatta alıyorum habire ilaç kullsnıyorsan yanıltıcı olabilir demişti sağlık ocağı doktoru hayırlısı haftaya doktora gideceğim bu ikinci çocuk olacak ama bende biacemilik var nedense. haftaya ikili testite yapar inşallah doktor
19 yaşındayım :)
Yedıgın bırsey dokunmus olabılıragır gelmış olabılır sut rahatlatır yada rennıe duo hamılelere verıyorlar o da ıyı gelır. Bende nrmalde gastrık oldugu ıcın deve gıbı gezıyorum sureklı gak guk bazen yedıgımden agrır hemen bı bardak soguk sut ıcerım ıyı gelırcok zor durumda rennıe duo surup..
içimizde avukat olan veya avukat yanında çalışan var mı?
Beni işten çıkartıyorlar, tazminatımı verecekler ama kimi diyor hamileyken çıkartılma olmaz yasal sürene kadar maaşını da ödemek zorunda. Bu konuda bilgisi olan var mı aramıza?
içimizde avukat olan veya avukat yanında çalışan var mı?
Beni işten çıkartıyorlar, tazminatımı verecekler ama kimi diyor hamileyken çıkartılma olmaz yasal sürene kadar maaşını da ödemek zorunda. Bu konuda bilgisi olan var mı aramıza?
Gunaydin kizlar.
Birşey soracagim mide agrisi çeken varmi aranizda?
Bu gecem zehir oldu. Bi fikri olan varsa sevinirim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cıkartabılır cnm sadece kıdem ve ıhbar tazmınatını alma hakkın var. Raporluyken yada dogum ıznınde cıkartma hakkı olmaz. Gecmış olsun.içimizde avukat olan veya avukat yanında çalışan var mı?
Bende tsh 19.98 ken 58 kıloya dusmustum mesela. Ama onune gecemedıgım bı sınır vardı ve anı ates basması çarpıntı sıgara hıc ıcmedım mesela babam benden dahacabuk cıkardı merdıvenlerı. Hıc bılmezdım troıt felan dr calısmıyor deyınce sok oldum adam bıde bana baktı adetın duzenlı mı hıc aksamaz 28 gunde bır pko yok kılo yok eee nasıl oluyo. Oluyormus ıste her bunyede reaksıyonlar farklı oluyor.Normalde 4,20 olabilir ama hamilelikte 2,50 isteniyor TSH
Sizin çok altında
Yine de emin olmak isterseniz başka bir hastanede kan verip TSH nize baktırın.
Ona göre dahiliyeye gidersiniz onlar sizi endokrinoljiye göndereceklerdir
Öyle bakınca anlaşılsa bende anlardım
Biz nerden bileceğiz ki iç hastalıklarına giriyor bu
Yıllardır aynı kilodayım ama benim de az çalışıyormuş mesela
Hatta boğaz ultrasonumda da lenf nodu görüldü
Bende tsh 19.98 ken 58 kıloya dusmustum mesela. Ama onune gecemedıgım bı sınır vardı ve anı ates basması çarpıntı sıgara hıc ıcmedım mesela babam benden dahacabuk cıkardı merdıvenlerı. Hıc bılmezdım troıt felan dr calısmıyor deyınce sok oldum adam bıde bana baktı adetın duzenlı mı hıc aksamaz 28 gunde bır pko yok kılo yok eee nasıl oluyo. Oluyormus ıste her bunyede reaksıyonlar farklı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?