GÜNAYDIN. bu tiroit rutin tahlillerde mi çıkıyor acaba?
kızlar daha dr a gösteremedim sonucu tatildeyiz diye tsh düşük çıktı 0-251 ve eliza hbsag 0,26 çıktı anlayan varmı.
Endışelenme cnm şimdi iki üç gun bulantı olmuyor sonra bır oluyor tam oluyor. Artık yavaslamaya baslıyor bulantılar. Endıse etme bende aynıyım ıkı gundur hıc bulanmıyor ama yarın yada obur gun bı vurur dıye dusunuyorum.İki gündür mide bulantım yok değişik bi ruh hali içersindeyim niye yok ki? İştahsızlığım devam edior sadece acıkınca bayılacak gibi olunca bişiler yiyorum onun dışında pek yemekle aram yok ama midem bulanmıyor işte acaba doktora mı gitsem doktor güler mi bana?manyağa bağladım ya 😫
hamileliğin başında yapılan testlerin içinde bu da oluyor genelde. ama ayrıca da yapılabilir tabi. TSH, T3, T4 değerlerine bakılıyor.
Endışelenme cnm şimdi iki üç gun bulantı olmuyor sonra bır oluyor tam oluyor. Artık yavaslamaya baslıyor bulantılar. Endıse etme bende aynıyım ıkı gundur hıc bulanmıyor ama yarın yada obur gun bı vurur dıye dusunuyorum.
Troıtın dusuk olması fazla calıstıgı anlamına gelıyor ama bunun ıcınde ılac kullanmalısın cnm dahılıye yada endokrın bolumune yonlendırır dr ve ılac verır. Olması gereken deger 2.5 gebeler ıcın bunu da ıalcla sentetık hormonla takvıye edıyoruz.kızlar daha dr a gösteremedim sonucu tatildeyiz diye tsh düşük çıktı 0-251 ve eliza hbsag 0,26 çıktı anlayan varmı.
Gunaydın nasılsınız? Bulantısız bol enerjılı gunler dılıyorum hepımıze. Oğluşla kahvaltımızı ettık zorakı de olsa bıseyler yıyıyorum sabhları ama yıyıynce yatmam lazım hemen. Yoksa iş felaket. 3 gundur hıc cıkan yok çok şükür çok zorluyorum. Doktorum istifra etmemeye çalış ki içinde kalırsa daha az miden bulanır dedi ilaç bermedi ttabi. Ama dediği gibi yapıyorum 3 gundur ve iyi gelen şeylerı yıyıynce ıyı gıdıyor gıbı. Halsızlık devam ama. Hep yatmak istiyorum. Az kaldı ınşallah guzel gunlere. Keyfını çıkartacağımız gunler gelecek...
ben mınnosumu cok ozledım. Randevumuz ıkılı test için 5 ağustosta. Zaman bu anlamda gecmıyor. En son 5 gun ondeydı acaba şu anda nasıl olmuşur ne kadar olmustur çok merak ıcerısındeyım. Oğlumda bu aylarda kelebek uçar gıbı bırşeyler hıssederdım bu sefer bırsey hıssedemıyorum henuz.
ablalar.biz dün gittik kontrolümüze. maşallah gayet herşey yolunda dedi.bayramdan sonra bi dahaki kontrolümüz. heyecanla bekliyorum. ayaklarını ellerini gördük miniminnacık. 9+5 dedi dün makineye göre.bende 10+2 olması lazımdı dedim. 5-6 gün farkeder bu normal ona bakarsan keseye göre 10+5 dedi. ben hiç anlamadım bu işten. hangisine göre saycam bilmiyorum. mide bulantılarım baş dönmelerim biraz azaldı 3 gündür çok daha iyiyim. herkese sağlıklı huzurlu mutlu hamilelikler diliyorum.
Cnm benım 9. Haftada azalmaya basladı ılk zamanlar serumlandım bol bol. 9 da ıkı gun ıyı ıkı gun kotuydum. Bekle bakalım yarında aynı durumda olursa bır doktoruna sorarsın yada gıdersın cnm, bende ıkı gun uce cıktı sımdılık. Uc gun ıyı bır gun kotu durumu. Ama şu da var kımısının bunyesı bebege daha cabuk adapte oldugu ıcın bulantıları cabuk da kesılebılır. Mesela ben oglumda bu kadar olmamıstım dr her yasta vucudun yabancı bırseye alısması kolay olmayabılır kımının hemen kabullenır reaksıyon gostermez kımısı 1-2 ay da alısır kımısı 5-6 ayda. Bır arkadaşım 6 ay yatak dosek yattı bulantılardan. Bu bulantı konusuna cok takılma bence. İçini ferah tut.Ya canım sen benden hafta olarak ilerdeydin galiba ama ben 9+1 deyim 10. Haftada azaldığını biliyorum da henüz erken değil mi? 😔
Gunaydın nasılsınız? Bulantısız bol enerjılı gunler dılıyorum hepımıze. Oğluşla kahvaltımızı ettık zorakı de olsa bıseyler yıyıyorum sabhları ama yıyıynce yatmam lazım hemen. Yoksa iş felaket. 3 gundur hıc cıkan yok çok şükür çok zorluyorum. Doktorum istifra etmemeye çalış ki içinde kalırsa daha az miden bulanır dedi ilaç bermedi ttabi. Ama dediği gibi yapıyorum 3 gundur ve iyi gelen şeylerı yıyıynce ıyı gıdıyor gıbı. Halsızlık devam ama. Hep yatmak istiyorum. Az kaldı ınşallah guzel gunlere. Keyfını çıkartacağımız gunler gelecek...
ben mınnosumu cok ozledım. Randevumuz ıkılı test için 5 ağustosta. Zaman bu anlamda gecmıyor. En son 5 gun ondeydı acaba şu anda nasıl olmuşur ne kadar olmustur çok merak ıcerısındeyım. Oğlumda bu aylarda kelebek uçar gıbı bırşeyler hıssederdım bu sefer bırsey hıssedemıyorum henuz.
Ama benim nefesim falan kesiliyor olduğum yere yığılıyorum 😫
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Masallah cnm bu ıyıye ısaret az bır zaman sonra o da kalmayacak ınsallah. En onemlısı kendını ıyı hıssetmen. Rabbım yardımcın olsun tatlım.Günaydınlar. Bende iki gündür bulantı devam ama en azından artık sadece sabahları çıkarıyorum buna şükür diyorum halsizlk bende de devaö ediyo sıcağında etkisi çok akşamları daha iyi oluyoum mesela
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm benım 9. Haftada azalmaya basladı ılk zamanlar serumlandım bol bol. 9 da ıkı gun ıyı ıkı gun kotuydum. Bekle bakalım yarında aynı durumda olursa bır doktoruna sorarsın yada gıdersın cnm, bende ıkı gun uce cıktı sımdılık. Uc gun ıyı bır gun kotu durumu. Ama şu da var kımısının bunyesı bebege daha cabuk adapte oldugu ıcın bulantıları cabuk da kesılebılır. Mesela ben oglumda bu kadar olmamıstım dr her yasta vucudun yabancı bırseye alısması kolay olmayabılır kımının hemen kabullenır reaksıyon gostermez kımısı 1-2 ay da alısır kımısı 5-6 ayda. Bır arkadaşım 6 ay yatak dosek yattı bulantılardan. Bu bulantı konusuna cok takılma bence. İçini ferah tut.
Merhaba birazdan hepinizin tek tek yazdıklarını okucam , ne alemdesiniz merak ediyorum .
Ama bugün çok önemli birşey oldu.
Sabah kontrol randevum vardı . Gittim . Doktor usg de bakarken Eminmisin son adet tarihinin 1 Mayıs olduğuna dedi. Evet dedim ama bebek çok büyük dedi. Nasıl yani dedim . 11+5 mişiz biz aslında. Bu nasıl oldu neden oldu anlamadım , doktora sordum oda çok önemli birşey değil erken döllenme olmuştur dedi. Neyse ama hemen ikili testi yaptıralım dedi. Bende zaten yaptıracaktım. Sonuçlar çok şükür çok iyi. Allah hepinize güzel sonuçlar nasip etsin. Benim karnımın bu kadar büyümesinin sebebi belli oldu. Çünkü benim hiç bir pantolonum olmuyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gözün aydın tatlım. Rndişelenme kimi zaman geriden gelir kimi zaman onden daha yolun bası. Hiç takılma sen bu rakamlara önemli olan sağlıla gelişimini takip etmek.ablalar.biz dün gittik kontrolümüze. maşallah gayet herşey yolunda dedi.bayramdan sonra bi dahaki kontrolümüz. heyecanla bekliyorum. ayaklarını ellerini gördük miniminnacık. 9+5 dedi dün makineye göre.bende 10+2 olması lazımdı dedim. 5-6 gün farkeder bu normal ona bakarsan keseye göre 10+5 dedi. ben hiç anlamadım bu işten. hangisine göre saycam bilmiyorum. mide bulantılarım baş dönmelerim biraz azaldı 3 gündür çok daha iyiyim. herkese sağlıklı huzurlu mutlu hamilelikler diliyorum.
Rica ederim cnm ne demek. SEviyorum pozitif olmayı çok takmamayı. Ya benim halimi gören diyor zaten ay bu kız düşürcek bebeğini. Oğlum 21 kılo. Parkta bazen tırmanmak ıstıyor anne tut benı dıyor tutuyorum tırmandırıyorum yada bazen kucagıma almam gerekıyor uzanmama gerekıyor. Eşim bile yapma diyor. Çok takmıyorum diyorum her zaman Ben onu rabbıme emanet ettim. Dğeri de benım evladım ben başka bırşey kaldırmıyorum kı Rabbım gören bılen o koruyacaktır bundan hiç şüphem yok. Rabbim her zaman kendinden eminleri asla yalnız bırakmaz. BEn Rabbimden eminim şükürler olsun hiç sıkıntı yaiamadım arada kasıklarım ağrır dinlerSağol canım zaten senin şu pozitif bakış açına da hayranım biz açta ilk bebeğimiz olduğu için yada daha öncesinde kötü deneyimler yaşadığımız için fazla vesvese yapıyoruz umarım bunların hepsi boşunadır telkinlerin için teşekkür ederim ��
kızlar daha dr a gösteremedim sonucu tatildeyiz diye tsh düşük çıktı 0-251 ve eliza hbsag 0,26 çıktı anlayan varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?