Doktorumu aradım yerinde yok, birazdan gelir yine arayacağım. Gel derse giderim artık, bende pek sanmıyorum bir şey olacağını azıcık çamaşırıma geçen kahve lekenme işte.
Doktorumu aradım yerinde yok, birazdan gelir yine arayacağım. Gel derse giderim artık, bende pek sanmıyorum bir şey olacağını azıcık çamaşırıma geçen kahve lekenme işte.
Bende bende hamileyimmmm! bu yazarken ellerim titriyor herkes sevinir benim köpekler gibi ödüm kopuyor bu 4. Çünkü ama Allah'a şükür bir oğlum var.. :)
3.cüyü 40 günlükken düşürdüm.. Ocak'ta korunmayı bıraktığım ay hamile kalıyorum ama arkası gelmiyor gelse bile bişey oluyor
27 Nisan Rabbim nasip ederse 1 Şubat doğum, çok istiyorum kuzuma kardeşi olsun :)
Belirtileriniz neler aslında bunlara takılmak istemiyorum.. Adetin 35 gününde göğüslerim şişti tahmin ettiğim gibi hamilelik dedim test yapmayacam dedim 37. Gün kıpkırmızı pozitifi gördüm.. Sevinemiyorum bile ( dua edin lütfen (
canım olurmu öle şey ya başka doktoe görün hemen Allah korusunn düşük tehlikesi demek kahve akıntı..
ne demek kanama fazlalaşırsa gel yaaa
bence sakın ihmal etme canım..
bak o kadar hastande yattım çıktım bir sürü şey gördüm bana inan
yaş: 23
kilo : 68di en son düğün zamanı tartılmıştım ama düğünden sonra aldım mı hamileyken tam kaçtım bilmiyorum tartılmam lzım :)
tahmini doğum tarihi : 04.02.2015
son adetim: 30.04.2014
merhaba kızlar
bende hamileyim. sat 6 mayıs dün test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim 54,3 çıktı.
2. gebeliğim bir oğlum var şubat 2009 doğumlu doktor kontrolü için çok erken haftaya gideceğim inşallah.
sata göre tahmini doğum tarihi 10 şubat görünüyor.
Kızlar listemiz hayırlı olsun yeni annelerde hoş gelmiş sefa getirmişler. İnşallah hep beraber sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi doğurur onları birlikte büyütürüz.
Brnm de bir sorum olacak benm karnımda ara sıra çeklme oluyo bunun hamilelikle alakası olablr mi yani bu adet döneminden sonra hamileleiğimi öğrendikten sonra başladı sanki. Hiç duymadım böyle bir şey siz ne diyorsunuz???