2015 Şubat Anneleri

Kızlar panik yaptım, doktorumu aradım kimse yok. kahve rengi akıntı geldi benden (((

İşte listemiz herkes sağlıkla bebeklerine kucaklarına alacak inşallah. Kötü düşünceye yer vermeyelim. Hepinize sevgiler...

canım liste çok güzel olmuş eline sağlık..birde kişi sayısı eklense çok güzel olucak..bu arada hayırlı haberlerini bekliyoruz..

canım büyük ihtimal yerleşmeden dolayıdır...korkma..ama için rahat edicekse dr.una git..

Doktorumu aradım yerinde yok, birazdan gelir yine arayacağım. Gel derse giderim artık, bende pek sanmıyorum bir şey olacağını azıcık çamaşırıma geçen kahve lekenme işte.

Doktorumu aradım yerinde yok, birazdan gelir yine arayacağım. Gel derse giderim artık, bende pek sanmıyorum bir şey olacağını azıcık çamaşırıma geçen kahve lekenme işte.

keseyi görmüşmüydün cnm

Bende bende hamileyimmmm! bu yazarken ellerim titriyor herkes sevinir benim köpekler gibi ödüm kopuyor bu 4. Çünkü ama Allah'a şükür bir oğlum var.. :)

3.cüyü 40 günlükken düşürdüm.. Ocak'ta korunmayı bıraktığım ay hamile kalıyorum ama arkası gelmiyor gelse bile bişey oluyor

27 Nisan Rabbim nasip ederse 1 Şubat doğum, çok istiyorum kuzuma kardeşi olsun :)

Belirtileriniz neler aslında bunlara takılmak istemiyorum.. Adetin 35 gününde göğüslerim şişti tahmin ettiğim gibi hamilelik dedim test yapmayacam dedim 37. Gün kıpkırmızı pozitifi gördüm.. Sevinemiyorum bile ( dua edin lütfen (

Yok çok kanaman olursa gel demişti doktor çok olmayınca gitmedim ama dayanamıyorum meraktan stress içindeyim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım olurmu öle şey ya başka doktoe görün hemen Allah korusunn düşük tehlikesi demek kahve akıntı..
ne demek kanama fazlalaşırsa gel yaaa
bence sakın ihmal etme canım..
bak o kadar hastande yattım çıktım bir sürü şey gördüm bana inan

kilo : 68di en son düğün zamanı tartılmıştım ama düğünden sonra aldım mı hamileyken tam kaçtım bilmiyorum tartılmam lzım :)
tahmini doğum tarihi : 04.02.2015
son adetim: 30.04.2014

16 haziran doktor kontrolum. Kese görmedik daha.

Yok çok kanaman olursa gel demişti doktor çok olmayınca gitmedim ama dayanamıyorum meraktan stress içindeyim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İlaç veriyor doktorlar o doktor olmazsa başka doktor git.

Allah korusun..

merhaba kızlar
bende hamileyim. sat 6 mayıs dün test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim 54,3 çıktı.
2. gebeliğim bir oğlum var şubat 2009 doğumlu doktor kontrolü için çok erken haftaya gideceğim inşallah.
sata göre tahmini doğum tarihi 10 şubat görünüyor.

Oh ohh Allaharttirsin
Hosgeldiniz yeni annisler 💐

Kahverengi akintisi olan arkadaslar bence bu is telefonla olmaz hemen doktorunuza gidin muayene etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar listemiz hayırlı olsun yeni annelerde hoş gelmiş sefa getirmişler. İnşallah hep beraber sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi doğurur onları birlikte büyütürüz.
Brnm de bir sorum olacak benm karnımda ara sıra çeklme oluyo bunun hamilelikle alakası olablr mi yani bu adet döneminden sonra hamileleiğimi öğrendikten sonra başladı sanki. Hiç duymadım böyle bir şey siz ne diyorsunuz???

Bbu arada Rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin. Olmayanlarda nasip etsin.. Kimseyise korktuğu yere uğratmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…