2015 Şubat Anneleri

İnşallah görürüz. Bana hayal gibi geliyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Heyy heyy bende varim sat 22 mayis tahmini dogum 27 subat .. Ama henuz kese filan gormedim ilk tahlilim 415 ikincisi 945 cikti nasil sizce sagliklidir insallah hepimizin bebisleri

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Havuz tehlikeli. Normal zamanda da tehlikeli kadinlar icin. Mikrop ,mantar kapma riski cok yuksek. Bence riske atmayin hic.

samsung

Valla bende bayramdan sonra gidicem ama kimse havuzu onermiyor. Sadece denize giricez artik. Hersey bebisler icin

Heyy heyy bende varim sat 22 mayis tahmini dogum 27 subat .. Ama henuz kese filan gormedim ilk tahlilim 415 ikincisi 945 cikti nasil sizce sagliklidir insallah hepimizin bebisleri

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Hayirlisi olsun canim. Burada hersey yolunda cok sukur. Insallah hepimiz saglikla bebislerimize kavusucaz

Artık benide ekleyin listeye lütfen
hayırlı olsun bebişin ya benimde 13 mayıs bat ama 6+4 üm sende 13 mayıs yazmışsın 5+5 haftalık falan demişsin geç döllenme falanmı yoksa bat tamı hata var

merhaba bende ocak ayında 7. hafta kalbi atımı duyulmadığı için boş gebelikten alındı şimdi bunda 5+5 nci haftamda gittim karından bakıldı duyulmadı 10 gün sonra gel denildi sabırla bekliyorum salı günü giderim heralde benim oğlum var 3. kez hamilelik yaşadım beta falan hiç yapılmadı. Bende çok tedirginim acaba yine aynı şeylerimi yaşayacağım vs diye çok gerginim inşallah güzel haberler alırız. Bu arada ben kaç gündür okuyorum 6. haftasından önce duyan çok nadir

Canim noumenoncum gelmis gecmis olsun canim. Dikkat et kendine. Canim nasil oldu cok mu yordun yoksa kendini?

Canim simdi okudum bu yazdiklarini kendimizi yormamamiz lazim aslinda. O an icib bisey olnaz diyoruz ama herseyi dinlenerek yapmak lazim

allah korusun kızlar gönlümüzü ferah tutmalıyız ben de gecen gün çok az pembe lekem oldu ve dr koştum. iğne verdi tek seferlik düşük önleyiciymiş. kese görünmüştü zaten gittiğimde de kalbinin attığını gördüm ama sesini dinlemedim bu yeterli değil mi, sağlıklıdır değil mi? ben de boş gebelikten korkuyordum. kendi dr ma haftaya gidicem:s

Canim simdi okudum bu yazdiklarini kendimizi yormamamiz lazim aslinda. O an icib bisey olnaz diyoruz ama herseyi dinlenerek yapmak lazim

Evet bisey olmaz gibi gelio hic belli olmaz valla 3 ay hareket etmezsek daha garanti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim noumenoncum gelmis gecmis olsun canim. Dikkat et kendine. Canim nasil oldu cok mu yordun yoksa kendini?

Sorma tatlim izmirin sicaginda sabahtan aksama isim vardi cankyada dolandim. Dun aksamustu kanamam oldu ama bisey yokmus neyseki. Dusuk tehlikesine karsi igne oldum. Ama bebegim gayet iyi hatta 2 gun onden gidiyor buyumus baya kalbide atiyor pitir pitir ilk kez duyduk dun :) sakin kendinizi yormayin bunun pismanligi olmaz degmez riske girmeye, bitarafimi yayip yaticam 2 ay daha isler faln umrum degil artik cok korktum

Canim ilk muayeneme 4+6 da gitmistim bebegimi ve keseyi net olarak gormustuk. Aslinda 8 haftalikken gidicektim malum kanamayla acil gittim dun 6+3 dum ama bebegim 2 gun onden gidiyor 6+5 olctu ultrason :) suan eski kesesinden bile buyuk olmus bebegimin boyu. Vajinal ultrason bakildigindan yalniz doktor fazla dinletmedi sanirim bi tehlikesi var dopler aleti baska ilerde karindan bakicaz onunla dedi gun vermedi ama 8 haftalik olunca gudicem genel muayeneye.

Selam canim. Hayirlisi olsun. Manisada yasiyorsun sanirim. Bende manisadayim. Hosgeldin hemserim :))

Teşekkür ederim :) uzun zamandır Manisalı bi Şubat annesi yoldaş arıyordum kendime.iyi oldu :) Allah hayırlısıyla hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

hayırlı olsun bebişin ya benimde 13 mayıs bat ama 6+4 üm sende 13 mayıs yazmışsın 5+5 haftalık falan demişsin geç döllenme falanmı yoksa bat tamı

Evet canım geç döllenme olmuş bende

Canim 5. Haftada bebegin kalbi normal olarak atmiyo henuz olusmamis ki nasil duyasin zaten hangi doktor o kadar minik bebegin kalbini heleki karin ultrasonundan dinlemeye kalktiysa bence birdaha ona gitme resmen sacmalamis. Benim doktorum karindan ancak 8. Haftada duyariz o zaman gel dedi ben kanamam oldu die 6+3 de gittim vajinal ultrasonla bakti mecburen teaadufen gorduk kalbi atiyor. Internetten bebegin gun gun gelisimlerine bak daha yeni olusuyor kalbi minicik canim benim. Telas etme en net 8. Haftada duyarsin karin ultrasonuyla

ben çin takvimine baktım cinsiyeti için canım kız çıktı :))) insallah öyledir kız cocuklarına bayılıyorum cunku :)) ama saglıklı olması en onemlisi tabiki :)) bu arada Allah kabul etsin orucunu ve dualarını

canım ben yatagımın bas ucunda cubuk kraker bulunduruyorum ve daha kalkmadan bikac tane yiyorum ondan sonra kalkıyorum bu sekilde kalkar kalkmaz olan bulantılardan kurtuldum..bi de gun içinde de cok uzun sure aç kalmamaya dikkat ediyorum 1-2 saatte bir bişiler atıstırıyorum..uzun sure aç kalmak da bulantı yapıyor bende

canım ben de grissini yiyorum bulantı anında iyi geliyor ama sadece bulantı değil benim midem acayip kazınıyor..sürekli açım sanki..çok yemek de istemiyorum,her ne kadar 44.5 kilo olsamda çok kilo almak istemem..midem kazınsa da canım bişey yemek istemiyor,sıcak zaten bi yandan..sinirimden ağlıyorum ancak öyle rahatlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…