2015 Şubat Anneleri

Allah korusun..bi daha böyle korkular yaşatmasın Rabbim. Çok şükür kalbini de duymuşsun :) sağ salim kucağına da al inşallah. Dikkat et kendine.. Çalışıyor musun? Ben çalışıyorum ama çok yorucu bi işim yok çok şükür.

Saol tatlim, aynen acisinu gostermesin hicbirturlu...
Calismiyorum canim kendi sirketim var esimle o bakiyor ben gitmiyorum ise. Ben bir onceki gun sabahtan aksama kadr carsi dolandim isim vardi hava da 40 dereceydi ondan heralde. Ama birdaha mecbur olmadikca kalkmam yerimden. Dun popomdan igne yaptilar dusuk riskine karsi nasi biseyse o tarafima yatip oturamiorum agriyor :) bir de kan testi yapildi dusuk riski var mi die bakalim sonucu aksamustu arayip solicek doktorum. Sen de kendini yorma sakin bisey olmaz saniyo insan ama dunku korku bana yetti yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen benimde oglaba hamileyken jarnim tip gibi olmustu ve cok gzl puruzsuz bi cildim vardi.. ve simdi de dwgisiklik yoj gayet parlak gorunuyorum

Halsizlik uyku hali b3nde de var en cok esim bozuluyor bu duruma ne zaman gelse. Koltukta uzanmissin diyo. Aksamda cok erken yatiykrum hep bi hakszlik

Evet benim eşim de hiç anlamıyor. Sürekli yatınca sinirleniyor yine mi yapıyorsun diye ama elimde olsa ben de iyi olayım istiyorum olmuyor.neyse 5 hafta kaldı iyi olmaya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaşlar beni de ekler misiniz listeye. Bir buçuk yıl beklettikten sonra geldi benim misketim. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin.

BDT 22.02.2015
Son adet: 13 mayis
kilo:60
Yas: 28
Ilk bebek
Sehir: manisa
son durum: 5+1 deyken kese göründü.:nazar:

Artık benide ekleyin listeye lütfen

arkadaşlar merhaba;ben de siftahı yaptım yazdıklarınızı okuyodum ama yazma cesareti gösteremedim bir türlü.bu mubarek gunde insallah hakkımızda hayırlısı olur diye sizinle paylaşmak istedim mutluluğumu.ben 2 ay önce düşük yaşadım 7 haftalıkken.kese görünmüştü ama bebek yoktu maalesef.:KK43:beta hcg değerlerim istenen şekilde artmamıştı.
şimdi yine hamileyim sat 17 mayıs.Allahım izin verirse 21 şubat doğum tarihi bebeğimin.geçen düşüğümden sonra içimde korku var.acaba yine düşermi kalp atışlarını duyar mıyım diye.perşembe günü kontrolüm var.su anda tam 6 haftalık hamileyim.5+5 de kese 13mm kadardı.bebeğim görünmedi.beta hcg değerlerim de söyle 18.06 da 1161, 20.06 da 2336 26.06 da ise beta değerim 10000 .sizce nasıl bu değerler.artışlar normal mi.benimle aynı durumda olan arkadaşlarım var mı.lütfen bilgilerdirin.

Evet katlayarak gidiyormuş seninki de normal görünüyor.15000 lerde görünüyormuş bebek benim de 6+4 de göründü. Benim de ilki düştü 13 haftalık baya büyüktü eli kolu hep vardı gerçekten çok zor hep korkuyorum. Şu anda 7+ 2 inşallah bir daya yaşamayız

Hayirli olsun canim gozun aydin rabbimin izniyle ayni anda dgum yapicaz ins bnde 5+6 dun kesesini gorduk haftayada kalp atislari ins

Seninde gözün Aydın canım. Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin. Bana kalp atışını duymak için Temmuz'un 8ine randevu verdi. Suan 5+5teyim bende. Ama bekleyemeyeceğim galiba 8ini.
Hangi şehirdesin.kendime Manisa'dan yoldaş arıyorum :)

kızlar dr denize girebilirsin demişti.ama havuzu sormadım eşim giremezsin diyo bilgisi oln varmı

Seninde gözün Aydın canım. Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin. Bana kalp atışını duymak için Temmuz'un 8ine randevu verdi. Suan 5+5teyim bende. Ama bekleyemeyeceğim galiba 8ini.
Hangi şehirdesin.kendime Manisa'dan yoldaş arıyorum :)

Canim amin amin banada temmuzun 5ine randevu verdi bn istanbuldayim canim bnm bnde cokkk heycanliyimm nasil beklicem bilmiyorum

Saol tatlim, aynen acisinu gostermesin hicbirturlu...
Calismiyorum canim kendi sirketim var esimle o bakiyor ben gitmiyorum ise. Ben bir onceki gun sabahtan aksama kadr carsi dolandim isim vardi hava da 40 dereceydi ondan heralde. Ama birdaha mecbur olmadikca kalkmam yerimden. Dun popomdan igne yaptilar dusuk riskine karsi nasi biseyse o tarafima yatip oturamiorum agriyor :) bir de kan testi yapildi dusuk riski var mi die bakalim sonucu aksamustu arayip solicek doktorum. Sen de kendini yorma sakin bisey olmaz saniyo insan ama dunku korku bana yetti yani

Valla o iğne çok cins bir hafta agrıyor bir tarafın.

Evet katlayarak gidiyormuş seninki de normal görünüyor.15000 lerde görünüyormuş bebek benim de 6+4 de göründü. Benim de ilki düştü 13 haftalık baya büyüktü eli kolu hep vardı gerçekten çok zor hep korkuyorum. Şu anda 7+ 2 inşallah bir daya yaşamayız

Canım Allah tamamına erdirsin hepimizin inşallah. Düşme sebebi neydi baya büyükken düşmüş. Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Biz her ne kadar tutamıyor olsakta canlar ramazan gelmiş hoş gelmiş :)))) herkese hayırlı ramazanlar.

Canım Allah tamamına erdirsin hepimizin inşallah. Düşme sebebi neydi baya büyükken düşmüş. Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Benim perde vardı bebek sığmadı ondan düştü. ameliyat oldum.ama yine Problem olur diye korkuyorum.

Benim perde vardı bebek sığmadı ondan düştü. ameliyat oldum.ama yine Problem olur diye korkuyorum.

Iyi düşün canım içini ferah tut. Dua oku aklına kötü şeyler gelince inşallah hayırla sağlıkla kucağımıza alacağız

Dun sabah dr. Gıttım ve bebegım cok kuculmustu kendımde gordum 3 gun once 7 milim di dun 1 milimdı:KK43: Aldılar bebegımı :KK43:allahım daha buyuk acı yasatmasın burda destek olan,moral veren herkese cok tesekkur ederım sakın bende boyle oldu da sızde de boyle olacak dıye olumsuzlukları ustunuze cagırmayın allahım hepıızın bebıslerını bı an once saglıkla kucagına almayı nasıp eder duarım sızlerle...

canım benim ne desek boş :KK43: senin için hayırlısı buymuş rabbim sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin tez zamanda

Valla o iğne çok cins bir hafta agrıyor bir tarafın.

Ben de dedim kemigimemi denk getirdi igneyi yanlis yerden vurdu die endiselendim. Demek normalmis agrisi. Zaten cok yakti yaparkende 😞

Canim moralini hep yuksek tut. Ben de dun bir dusuk tehlikesi atlattim insan evham yapiyor. Ama negatif dusunce de zararli. Napsam netsem dedim moralim bozulup aklima kotu seyler geldigizaman youtubedan komik bebis videolari izliyorum cok guzel moral oluyor :) ben de bebegimin bu anlarini gorcem diyip olumlu hayaller kurmaya basliyorum baya etkili oluyor :)

kızlar dr denize girebilirsin demişti.ama havuzu sormadım eşim giremezsin diyo bilgisi oln varmı

Canim havuza normal zaman da bile girmek sakincali. Deniz tuzlu ve acik oldugundan sirkulastinla mikrop barindirmiyor ama hAvuza giren insanin mantari hepatiti mikrobu vs hep hVuzda kaliyor. Hamilelik doneminde rahim yolun savunmaya daha yeni hazirladigu icin kendini mikrop kapabilirsin. Girme havuza ne olur ne olmaz

Dun sabah dr. Gıttım ve bebegım cok kuculmustu kendımde gordum 3 gun once 7 milim di dun 1 milimdı:KK43: Aldılar bebegımı :KK43:allahım daha buyuk acı yasatmasın burda destek olan,moral veren herkese cok tesekkur ederım sakın bende boyle oldu da sızde de boyle olacak dıye olumsuzlukları ustunuze cagırmayın allahım hepıızın bebıslerını bı an once saglıkla kucagına almayı nasıp eder duarım sızlerle...

Cnm cok gecmis olsun Allah bir daha boyle uzuntu yasatmasin insallah. Her seyde bir hayir var inan cok uzuldum Allahim saglikla yeni bir bebek nasip etsin sana insallah dualarimiz seninle.

Zerhancım çok üzüldüm Allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder inş sana

X