2015 Şubat Anneleri

Saol Canim... İnşallah sabirsizlikla bekleyecegim. Allahin izniyle görürüz inşallah hep beraber

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım içimiz rahatladı. Çok sevindim senin adına haftaya bize de görmek nasip olur inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ümidini kaybetme canım en kısa zamanda tekrar ama bu defa sağlıklı bir hamileliğin olur inşallah. .

Geçmiş olsun.. Rabbim bir daha yasatmasin.. İnşallah en kisa zamanda yeniden saglicakla gelir ve alirsin kucagina...

:'( canım benim Allah yardımcın olsun. Allah tez zamanda gönlüne göre versin inşallah. Yaşananların sınav olduğunu unutma inşallah alnımızın akıyla çıkacağız bu sınavlardan

Zeytinlelimon diye arkadas vardi gelmiyir epeydir :'/ merak ediyorum

Tatlim evdeyim raporluyum cepten giriyorum arada.gecen kanamam oldu acile gittik kalp atislarini duyduk cok sukur doktor hic kalkmadan yaticaksin dusuk tehliken var dedi.allahim hayirlisini nasip etsin issallah yatiyorum bende ,ilk uc ay tehlikeliymis.

zerhan geçmiş olsun canım.Mutlaka bi hayır vardır düşmesinde.Sağlıklı hamilelikler ve güzel bebekler nasip eder inşallah rabbim. Ramazanın bu ilk gününde dua et bol bol.

diyecek bir şey bulamıyorum çok üzüldüm rabbim sabrını versin ve tez zamanda yerini doldursun inşallah

Bende manisadayım.
Doğru söylüyorsun..belkide ızdıraptır mide bulantısı. Ama ilk bebek olunca insan her ayrıntıyı hissetmek istiyor.aslında hepsi varlığından emin olmak için.. En nihayetinde yalnız değiliz seninde dediğin gibi :)

YA NEDEN HALA EKLEMEDINIZ BENI LİSTEYE!!!!!!!!!!

Dun hafif bi kanamam oldu panikle doktoruma kostum neyseki bisey yokmus kendimi yordugumdan olmus uyariymis bu. gitmisken ultrasona girince tabisi bebisimin pit pit pit atan minnak kalbinide gorup dinledik nasil mutlu oldum anlatamam. Halbuki 2 dk once panikten omrumden 10 yil gitmisti. Duygu karmasi yasatti bebisim bNa :)

Gecmis olsn canim allah en kisa zamanda saglikli bi hamilelik nasip etsin. Sagliksiz bi cocuk sahibi olmaktansa ilerleyen haftalarda baska sıkntılar cekmektense erken donem dusukleri en iyisi. Simdi boyle yaziyorum ama iki defa yasadim cok zordu. Allah sabir versin

Gecmis olsn canim. Yakinda tehliken gecsn ins yatmak da zor.

Ben de sira bekledim bekledm kalp atislarini gorduk sukur. Karindan gorunmedi. Alttan bakti istememistm ama normal dogum yapms insansin dedim kendime :)
Dogum tarihi 17 subat ultrasona gore.

Sagol cnm evet sicakta yatmak cok sıkıcı ve zor ama allahin izniyle bebegim iyi olsunda hepsi unutulur issallah.allah hepimize bebeklerimize iyilik saglik versin

Geçmiş olsun tatlım hiç korkma çoğu kişi yaşıyor Allah'ın izniyle bişey olmaz bol bol dinlen

Allah korusun..bi daha böyle korkular yaşatmasın Rabbim. Çok şükür kalbini de duymuşsun :) sağ salim kucağına da al inşallah. Dikkat et kendine.. Çalışıyor musun? Ben çalışıyorum ama çok yorucu bi işim yok çok şükür.

Canım eğer girersen mesajımı oku, 1 senenin içinde neler çektim neler yaşadım mevlam kimseyi evladıyla sınamasın. 1 senenin içinde 3. Sınavım bu benim yavrum yaşasaydı 2 aylık olacaktı ama nasip tekrar hamike kalmakmış. Umudunu yitirme eğer istiyorsan benim gibi kafanı dinle bi kaç ay sonra başla.. Doktorum bana demiştiki herkes sağlıklı evlat doğaracak diye kural yok. Benim kaderimde 5 tane gebelik var ya bu beşinci,, kendine iyi bak geçmiş olsun hiç üzülme zaman herşeyim ilacı geçecek zamanla.

Maşallah Allah tamamına erdirsin gözün Aydın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…