2015 Şubat Anneleri

Dun sabah dr. Gıttım ve bebegım cok kuculmustu kendımde gordum 3 gun once 7 milim di dun 1 milimdı:KK43: Aldılar bebegımı :KK43:allahım daha buyuk acı yasatmasın burda destek olan,moral veren herkese cok tesekkur ederım sakın bende boyle oldu da sızde de boyle olacak dıye olumsuzlukları ustunuze cagırmayın allahım hepıızın bebıslerını bı an once saglıkla kucagına almayı nasıp eder duarım sızlerle...

canım cok gecmiş olsun hayırlısı boyleymıs demekki insallah en kısa zamanda saglıklı bebişine kavusursun dua et bol bol bu mubarek ayda

hayırlı olsun bebişin ya benimde 13 mayıs bat ama 6+4 üm sende 13 mayıs yazmışsın 5+5 haftalık falan demişsin geç döllenme falanmı yoksa bat tamı hata var

merhaba bende ocak ayında 7. hafta kalbi atımı duyulmadığı için boş gebelikten alındı şimdi bunda 5+5 nci haftamda gittim karından bakıldı duyulmadı 10 gün sonra gel denildi sabırla bekliyorum salı günü giderim heralde benim oğlum var 3. kez hamilelik yaşadım beta falan hiç yapılmadı. Bende çok tedirginim acaba yine aynı şeylerimi yaşayacağım vs diye çok gerginim inşallah güzel haberler alırız. Bu arada ben kaç gündür okuyorum 6. haftasından önce duyan çok nadir

insallah canım bebişlerimizin pıt pıt kalp atışlarını duyarız.Bütün endişererimiz geçer inşallah.

Herkese hayırlı ve bereketli ramazanlar:KK16:

Nasılsınız arkadaşlar ?
Merak ediyorum oruç tutuyor musunuz?

Benim geç döllenme oldugu için haftam imzamda ki gibi deil sanırım( doktora henüz gitmediğim için emin degilim)
ve bi rahatsızlıkta hissetmediğim için tutuyorum...

ama nette bazı yazılarda ilk 3 ayın çok öneli oldugu ve sakıncası olabilecegi yazıyor siz ne düşünüyorsunuz ?

canım ben de grissini yiyorum bulantı anında iyi geliyor ama sadece bulantı değil benim midem acayip kazınıyor..sürekli açım sanki..çok yemek de istemiyorum,her ne kadar 44.5 kilo olsamda çok kilo almak istemem..midem kazınsa da canım bişey yemek istemiyor,sıcak zaten bi yandan..sinirimden ağlıyorum ancak öyle rahatlıyorum :KK53::KK37:

meyve yogurt falan ye canım ben de sık sık yiyorum derken sürekli yemek yiyorum demek istemedim zaten :))) o kadar yemek yesem yusyuvarlak olurum doguma kadar heralde :)) muz falan cok iyi geliyor canın ıstemese de az az ye ben yemeyince cok daha kotu oluyorum cunku :)) gecicek bunlar da ne yapalım katlancz minnoşlar için :))

merhaba kızlar sabah yazmıştım kontrole gidiyorum dua edin diye
bugün bütün günüm hastane de geçti şimdi geldim
doktor bu sefer direkt alttan muayene etti ve bebeği gördük çok şükür :nazar:
kalp atışlarını da duydum içim o kadar rahatladı ki anlatamam 1 haftadır sürekli stres yapıyordum
dua eden iyi dileklerini ileten herkese teşekkürler :KK16:

merhaba aynı problemi bende yaşıyorum son adet tarhim 6 mayıs geçen pazartesi ayın 23'ünde gittim ustten kese görndü alttan görnmüyor 77+3 üm salı gune kontrole gideceğim boş gebelik olmasından korkuyorum senin kaçıncı haftanda bebek göründü ?

[sıze=3]herkese hayırlı ve bereketli ramazanlar:KK16:

Nasılsınız arkadaşlar ?

Benim geç döllenme oldugu için haftam imzamda ki gibi deil sanırım( doktora henüz gitmediğim için emin degilim)

Ama nette bazı yazılarda ilk 3 ayın çok öneli oldugu ve sakıncası olabilecegi yazıyor siz ne düşünüyorsunuz ?[/sıze]

lütfen oruç tutma :KK50:
Kuzenımın hamileyken 21gün tuttu gebeyken
bebek dogdu hırlayarak uyuyodu
doktora gittiler.besin eksikliğinden kalbi delinmiş
şuan yogun mama yediriyolar.çok hızlı kilo alıp o deliğin kapanması gerekiyomuş.eger kapanmazsa hem anju hm ameliyat olacak..
Kuzenım çok pişman
herkes evine bebek görmeye değil geçmiş olsuna gidiyo.o işinin telaşının acısının içinde beni aradı gecen akşam.gebeymişsin hayırlı olsun.sakın ablam oruc tutma dedi :KK50:

Nasılsınız arkadaşlar ?

ama nette bazı yazılarda ilk 3 ayın çok öneli oldugu ve sakıncası olabilecegi yazıyor siz ne düşünüyorsunuz ?

Canım o yazıları bende okudum bugün niyetlenmedim dr a sormak için. Bugün telefonla sordum tutabilirsin dedi. Yarın deniycem bakalım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya ben anlamıyorum burda herkes buluttan nem kapıyo bebeğime bir şey olurmu diye ama söz konusu oruç tutmaya gelince,tutulmaması serbest bırakıldığı halde bebeğe zarar verme ihtimali olduğunu bile bile illede tutmaya çalışmaları garip geliyor

Nasılsınız arkadaşlar ?

ben bugün tuttum.dün kafam kalkmıyordu.bugün enerji fışkırıyo maaşallaH.başdönmesi susuzluk.bulantı vs den Allahın EL MANİ ismine sığınarak dua ediyorum.benim bünye 3 aylardanda hazır oruca onunda etkisi var tabi.ama buna rağmen tedbir kuldan.bigün tutup bigün tutmıcam.yad a2 gün bulantım olana dek.duruma göre.kızımda 7.aydaydım.ozaman 2 gün tutabilmiştim.vucudum kaldırmamıştı.daha o zamankileri anca yarıladım borçları.

ben bugün tuttum.dün kafam kalkmıyordu.bugün enerji fışkırıyo maaşallaH.başdönmesi susuzluk.bulantı vs den Allahın EL MANİ ismine sığınarak dua ediyorum.benim bünye 3 aylardanda hazır oruca onunda etkisi var tabi.ama buna rağmen tedbir kuldan.bigün tutup bigün tutmıcam.yad a2 gün bulantım olana dek.duruma göre.kızımda 7.aydaydım.ozaman 2 gün tutabilmiştim.vucudum kaldırmamıştı.daha o zamankileri anca yarıladım borçları.

ben başımı kaldıramıyorum ve sürekli acıkıyorum tutabilecek kadar iyi olanlara da imreniyorum maşallh :)

Nasılsınız arkadaşlar ?

en doğrusu doktorlarımıza danışmak. benim doktorum izin vermedi zikrini kuranını ikiye katla dedi. sen orucu tutarsın zarar olmaz ama bebek tutamaz dedi. kusma tansiyon düşüklüğü yaşıyorum fazlaca aynı zamanda. bu arada hayırlı olsun :KK49: sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah

Dun sabah dr. Gıttım ve bebegım cok kuculmustu kendımde gordum 3 gun once 7 milim di dun 1 milimdı:KK43: Aldılar bebegımı :KK43:allahım daha buyuk acı yasatmasın burda destek olan,moral veren herkese cok tesekkur ederım sakın bende boyle oldu da sızde de boyle olacak dıye olumsuzlukları ustunuze cagırmayın allahım hepıızın bebıslerını bı an once saglıkla kucagına almayı nasıp eder duarım sızlerle...

çok geçmiş olsun.hayırlı bi vakitte sağlıklı hayırlı bir evlat(yada evlatlar gönlüne göre) nasip etsin inşallah

Nasılsınız arkadaşlar ?

birileri gebe sanırım :))) ben topic açanlar gebe alır demedim mi sana :KK1::KK1: hayırlı olsun bitanem.son adet tarihini yaz google dan hesapla tahmini doğuma göre yaz hamilelik takvimin çıkar zaten.mesela ben 8+6 yım ama 9.haftanın içinde olduğum için 9 haftalık yazıyo :)))) doktora gttnmi kalp atışı bile duyulur kızım ya :KK1: bu arada ben oruç tutmuyorum.eşim zaten hoca..bende imam hatip mezunuyum allaha şükür neyin ne olduğunu biliyorum :)) emzirenler ve gebelerin tutmaması gerekir.heleki bizler yolun başındayız bebeklerimiz susuz kalmamalı :))))

Ya ben anlamıyorum burda herkes buluttan nem kapıyo bebeğime bir şey olurmu diye ama söz konusu oruç tutmaya gelince,tutulmaması serbest bırakıldığı halde bebeğe zarar verme ihtimali olduğunu bile bile illede tutmaya çalışmaları garip geliyor

Kimse bebeğine zarar vermek istemez canım ben dr uma sormadan aspirin bile içmem bu konuda da öyle yaptım. Dr un müsade ettiği bir konuda tutup tutmamak benim tercihime ve gücüme kalır. İsteyen tutar istemeyen tutmaz ben saygı duyarım ama karşımdakinden de aynı saygıyı beklerim..

lütfen oruç tutma :KK50:
Kuzenımın hamileyken 21gün tuttu gebeyken
bebek dogdu hırlayarak uyuyodu
doktora gittiler.besin eksikliğinden kalbi delinmiş
şuan yogun mama yediriyolar.çok hızlı kilo alıp o deliğin kapanması gerekiyomuş.eger kapanmazsa hem anju hm ameliyat olacak..
Kuzenım çok pişman
herkes evine bebek görmeye değil geçmiş olsuna gidiyo.o işinin telaşının acısının içinde beni aradı gecen akşam.gebeymişsin hayırlı olsun.sakın ablam oruc tutma dedi :KK50:

Ya ilk 3 ay zaten kandan besleniyor ya onu düşündüm bi de cidden rahatım zorlanmadım hiçbi anlamda...
kendimi kötü hissetsem tutmam zaten ama bakalım hayırlısı

oruçla ilgili soru sordugum ve tutan biri olarak söylediginizi üstüme aldım...

Sonuçta asla tutma yüzde yüz kesin zararlı denmedigi için tutuyorum ve gayet iyiyim...
kendmi kötü hissetsem zaten tutmam yine de herkesin düşüncesine saygı duyuyorum:KK16:

Allah yardımcın olsun hakkımızda hayırlısı gücümüz yettiğince kendimizi ve minigimizi zorlamadan tutmak en güzei sanırım:KK16:

Cok cabuk yoruluyorum ben ya.aysklarim sizliyo.uykuluyum hep bir de.

Slm kizlr ben yenym bu formu cok begndm paylstklrnz cok faydali bnde ins subt annesi olcam bise soracgm benim sat 15 mays kc haftlk hamilym nye gre hesaplcm :KK5:

Google a gebelik hedaplama yaz ordan sat gir gorursun

Canım o yazıları bende okudum bugün niyetlenmedim dr a sormak için. Bugün telefonla sordum tutabilirsin dedi. Yarın deniycem bakalım

İnşallah rabbim güç kuvvet versin:KK16:

en doğrusu doktorlarımıza danışmak. benim doktorum izin vermedi zikrini kuranını ikiye katla dedi. sen orucu tutarsın zarar olmaz ama bebek tutamaz dedi. kusma tansiyon düşüklüğü yaşıyorum fazlaca aynı zamanda. bu arada hayırlı olsun :KK49: sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah

Teşekkür ederim amin inşallah cümlemiz saglıcakla kucagımıza alırız inşallah:KK16:
oruca gelince benim sanırım daha yeni cübkü hiç bi rahatsızlık ve belirti yok o yüzden tutuyorum zerre kadar tedirgin olsam tutmam...
Hayırlısı olsun hakkımızda

birileri gebe sanırım :))) ben topic açanlar gebe alır demedim mi sana :KK1::KK1: hayırlı olsun bitanem.son adet tarihini yaz google dan hesapla tahmini doğuma göre yaz hamilelik takvimin çıkar zaten.mesela ben 8+6 yım ama 9.haftanın içinde olduğum için 9 haftalık yazıyo :)))) doktora gttnmi kalp atışı bile duyulur kızım ya :KK1: bu arada ben oruç tutmuyorum.eşim zaten hoca..bende imam hatip mezunuyum allaha şükür neyin ne olduğunu biliyorum :)) emzirenler ve gebelerin tutmaması gerekir.heleki bizler yolun başındayız bebeklerimiz susuz kalmamalı :))))

çookk teşekkür ederim yaa rabbim topic açtıktan 2 ay sonra nasip etti işte :)
tahmini dogumu hesapladım ama benimki geç döllenme ve doktora daha gitmedigim için tam olarak ne kadarlık bilmiyorum ama bi rahatsızlık ya da belirti yok şuan :)
bende bilmiyorum tabi ki hamilelere ruhsat verildigini ama gerçekten çok iyiyim bu halde de tutmayınca tuhaf hisediyorum :)
inşallah iftardan sahura da içmem gereken su miktarını içerimde sorun olmaz bakalım:)

X