Kadin dogumdaki acil hastalarin hepsi ordan geciyor. Ameliyat olan dusuk yapan doguran vs. Sezeryan istemekte hakli insanlar ya ne haldeyiz. Ama 3 saatte normal.dogum ypan birini gormstm geze geze sanci cekiyordu mutluydu normal.dogum yapilabilir fikrini asilamisti onu gormek. Bni bebegin suyu az diye yatirmisti dr 3 saatte bir nst icin o odaya gidiyordum.40 yataklı sancı odası mı?
40 kişiden çıkan sesi düşündümde
Canim gebelik alerjiside olabilir bende vardi cunku yapilan birnton tahliller sonucunda hic bir sey cikmadi gebelik alerjisi 6-7. Aydan sonra kuru kuru kasinirsin vucudunda hic bir belirti olmaz sadece kasinti icin bana son aylar kortizonlu igne vurulmustu ve kesmisti kasintiyi hem bebegin cigerleride gekisir bi zararo olmaz demisti doktor ve diger gebeliklerdede tekrarliyo bende bekliyprum simdi nezamn baslicak diye ama kabuss gibi o kasinti gunlerce kasinmaktan uyumadigimi bilirdim sadece soguk su ve buz iyi geliyodu
Niye ki. Niyetin zaten sezeryan mi yoksa biz mi soguttuk. Ben o basarma hissini degismem dogrusu. fazla muhabbet etmeyelim en iyisi yani benimki baya kolaydi ilk olmasia ragmen olumlu ornek olsun diye yazdim.Yazılanları okuduktan sonra normal doğumun D sini düşünmüyorum . Bi yerlerim sızladı yahu okurken :/
Yok ya siz olanı anlattınız, hissedilen damara gelen Dikiş olayını okuduktan sonra ben bende değilim bacım oyy ooyNiye ki. Niyetin zaten sezeryan mi yoksa biz mi soguttuk. Ben o basarma hissini degismem dogrusu. fazla muhabbet etmeyelim en iyisi yani benimki baya kolaydi ilk olmasia ragmen olumlu ornek olsun diye yazdim.
Sezeryan ya da normal annelik guzel ve zor. Her zaman zorluk var malesef kolay yolu yok bolunuverseydik amip gibi aslinda super olurdu : )
Bu hastane ankarada zekai tahir Burak hastanesi. Sadece doğum üzerine birdedemekki hastane kötü bir hastane çünkü ben ilk kürtajımı olduğumda 5 gün hastanede yattım annem hep yanımdaydı. devletti yani bu hastane.
şimdide ünide doğurucam kısmet olursa oradaki hemşire odalar tek kişilik dedi ücretli odalar zaten 50 tl imiş günlüğü. en çok buna sevindim. ama gerçekten tek başına bırakmaları çok tuhaf ölse kalsa kimsenin haberi olmayacak ne kadar üzücü bir durum olmuştur ablan için. allah merhametli insanların eline düşürsün en önemlisi bu zaten.
kocaelideyim..farabi devlet hasta.ne gidiyorum çünküdDr um normalde özel de calisiyor haftada 2 gün buraya geliyor çok ilgili alakali o sebepten de devam ettim.ilk dogumumu mardin de özel hastane de yaptim.hastaneye yatar yatmaz özel oda tahsis edildi.Esim annem yanimdalardi doğuma kadar sürekli gözetim altindaydim yalniz değildim.. Estetik dikiş atildi o sebepten dolayida hic aci sizi çekmedim.bunlarla devleti kiyaslayinca inanilmaz kotu hissediyorum kendimiya simdi doğum yapmayı düşündüğüm hastaneye bakıyordum fiyatlar sürekli artıyor diye şikayet etmiş millet ama senin yazdıklarındansa para gitsin. burda tıp fakültesinde de öyleydi 40 yataklı bir yerde sancı çekiyorsun diğer odalar 4 ya da 6 kişilikti. başka imkanın yok mu nerde yaşıyorsun
Ayy nerenin devlet hastanesi bu yaa rezillik resmen
Bu hastane ankarada zekai tahir Burak hastanesi. Sadece doğum üzerine birde
kocaelideyim..farabi devlet hasta.ne gidiyorum çünküdDr um normalde özel de calisiyor haftada 2 gün buraya geliyor çok ilgili alakali o sebepten de devam ettim.ilk dogumumu mardin de özel hastane de yaptim.hastaneye yatar yatmaz özel oda tahsis edildi.Esim annem yanimdalardi doğuma kadar sürekli gözetim altindaydim yalniz değildim.. Estetik dikiş atildi o sebepten dolayida hic aci sizi çekmedim.bunlarla devleti kiyaslayinca inanilmaz kotu hissediyorum kendimi
Günaydın kizlar biz bugun oglusumla erken uyandik cok acıkmışız :) babamızı uyandirdik ve kahvaltı yaptik simdide cay iciyoruz :) oglumun tepikleriyle uyanmak güne baslamak ne guzel suan hareketli..Rabbime çok şükür insallah az kaldi bide kucagima alip kendi ellwrimle besleseydim oglumu heyecan dolu gunlere az kaldi :)
Yok ya siz olanı anlattınız, hissedilen damara gelen Dikiş olayını okuduktan sonra ben bende değilim bacım oyy ooy
Canim kendide yapti dahiliyiyede yonlendirdi cildiyeyede hepsi ayri ayri tesler ama sinuc bisey yok gebelik alerjisiinşAllah canım bnmde öle bişeydir bebişe zararı olan bişi olmasında ben deli gibi kaşınmaya razıyım cidden zor oluyor bazı geceler uyutmuyor kaşımktn iz oluyor kanıyor ama napım korktum bugün nette kolestazı die bişiyi öğrenince bebeğe zor zararlıymış o, o olmasında cidden kaşınmaya razıyım ben. yarın 9.45te randevum var kndi dr.umda bakalım nasıl yönlendircek.
Sana o bir ton testi k.doğummu yaptı canım yksa dahiliye yada başka prof.luk bir bölümeme yönlendirdiler.
Yok ya siz olanı anlattınız, hissedilen damara gelen Dikiş olayını okuduktan sonra ben bende değilim bacım oyy ooy
ya kizlar uzuldum simdi. Kusura bakmayin. Dikisi ozellikle yazdim duymadim o acisi. Oglumu gorunce bulutlarin ustunde gibi oldum acik ameliyat yapsalar duymazdim. Bu duyguyu anlatmaya calistim.Günaydın anneler.
Doğum hikayeleriniz çok güzeldi. Kan gölü,dikişleri hissettim, dikerken acıdı,çok ıkındım yırtıldı.
Zihnim cümlelerin içinden bunları seçti çıkardı.
Ben en iyisi alternatiflerden sezeryanı öne alayım.
Dün atıp tutan korkmayan ben bile tırstım.
ya kizlar uzuldum simdi. Kusura bakmayin. Dikisi ozellikle yazdim duymadim o acisi. Oglumu gorunce bulutlarin ustunde gibi oldum acik ameliyat yapsalar duymazdim. Bu duyguyu anlatmaya calistim.
Sezeryani acisiz mi saniyorsunuz. Komsum bebegini vermeye calisanlara bebegi birakin benim agrimi dindirin diye bagirdi durdu sezeryan sonrasi. Ben kapali safra kesesi ameliyati oldum onun dikisleri bir hafta asil acidi. Narkozdan uyandigim an berbatti. Sezeryn olan anneler de bebegininin askina duymuyor aciyi ayni gun ayaga kalkabiliyorlar. Yatsan gazin cikmaz hastaneden cikamazsin memeni bekleyen bebek var. Bu motivasyonlarla ayaklaniyorlar. Dogum yapinca gorceksiniz yontem ne olrsa olsun acisiz degil. Ama.aci da umrunuzda olmuyor, ana fikir buydu : )
Epiduralli normal.dogum sanirim en acisisizi. Anestesi uzmani iyiyse bir sorun d olmuyor. Ben iyi uzman yok diye istemedim. Hem de aciya dayanikliyimdir. Herkes farkli bu acidan.
Daha da yazmam.dogumla ilgili. Ben oglana hamileyken surekli normal dogum hikayesi okurdum basima gelecegi bileyim diye. Az cesaret gelsin size de. Hangi yontemi secerseniz secin anneligin kolay yolu yok.
Yani ben dogumumu cok kolay diye anlatiyorum size korkunc gorunmus. O duygu baska birsey guc geliyor insana. Normalse sanci dikis acisi icin, sezeryansa sonrasi icin.
Olumlu dusunmeliyiz.
Benim ilk kizim genel anesteziyle oldu simdi epidurali merak ediyorum bu sefer herseyi gormek ve bebisimide ilk ben gormek istiyorum cikip hemen ilgilenmek istiyorum onunla ama korkularimda var panik yaparmiyim kesilecegimi bilicegim icin ya uyusmazsam belden nasil vururlar igne cok acirmi vs...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?