2015 Şubat Anneleri

Illa çatala mı yatırıyorlar acaba normal doğumda. Belki de yatakta doğum yaptırırlar.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkese
bugün çok işim var akşama günüm var temizlik yapıp ütü yapacağım giremeyebilirim hepiniz Allaha emanet olun

Oranın Dr ları iyi derler demek hastanesi kötüymüş. Ankara'da mı yapıcaksın bu doğumunu?
yok kocaelıde yapıcam..esım buranın ılce sağlık mudurunun kızına ozel ders verıyor sartları ıyılestırmelerı hususunda yardım ısteyecek bakalım..

Normalde çok çay içen biri değilim aslında. Ama onu bile özledim nasıl bişeyse yasak dediler mi hemen canı çekiyor insanın :)
ben akıllara zarar sekılde cay ıcıyorum çaysız durabılırmıydım bılmem..günde 5 6 kupa cıvarı ıcıp bırakıyorum
cıcılerınız hayırlı uğurlu olsun..ben ne besık nedolap aldım..sadece bır kac parça ıhtıyac olmasada hastanede yenısını gıysın dıye yenı kıyafet aldım o kadar.. kızımdan kalan park yatağımız ılkgunku gıbı sağlam ve yenı..(pembe olmasını kafaya takmazsak süper sayılır ) kızım dogdugunda kendı gardrobumda cok boşluk olduğu ıcın onunkılerıde bızım dolaba koymuştum..sımdıde raf attık 3 tane oglanınkılerıde aynı gardroba koydum evımde dolap koyacak yerım yok cunku.. ..

kıloya takılmak ıcın henüz cok erken asıl sımdıden sonra süratle kıloalacak..bundan sonrasını onemse lütfen..nerden bakarsan bak 3 kılodan assagı doğmaz cok yüksek ıhtımalle
kız korkmayın bu kadar.. anlatılanların cogunu anlamıyorsunuz bıle olup bıterken.. en son ebe bağırıyor olduda bıttı maasallah nazarda değmez ınsaallah.. saka bı yanada cıdden dusundugunuz kadar korkunç bısey yok..buyutmeyın ve zamanı gelmeden dusunup karalar bağlamayın ballarım

Son düzenleme:

bana bırak demedi aynı dozda devam et dedi , ben ilaç kullandığım için sanırım değerler güzeldi hep , ben yaklaşık 3 yıldan fazladır kullanıyorum ama ilaçsız olur mu hiç bilmiyorum endokrinci sen ömür boyu kullanacaksın demişti

Arkadaşımda normal doğum yaptı,onunkide seninki gibi kolay olmuş,zaten diyor o kadar ağrı çekildiği için atılan dikişi falan duymuyorsun,ne desek boş,Allahım bizim için ve bebişlerimizin için en hayırlısı hangisiyse çok çektirmeden ona yönlendirsin doktorlarımızı ...

Benim ilk bebeğim. Mecburen çekmeceli yatak yaptırdık. Evim 2+1. Zaten odada beşikten başka çekmece ıvır zıvır koyacak yer yok:) ilk çocuklar şanslı oluyor. Hevesle hazırlık yapılıyor. İkincisi kız olsa bile abisinin yatağında yatacak, hatta onun kıyafetlerinin çoğunu giyecek mecbuuurrr :))) onun için boşver pembe oluversin yatağınız. Zaten çocuk ne anlar. Hepsini kendi hevesimiz için yapıyoruz işte :)

bende hem normalden hemede sezeryandan korkuyorum gün geçtikte korkularım coğaldı napacam bilmiyorum

ben hiç doğumu aklıma getirmiyorum ama kendimi normale hazırlıyorum , sezeryandan daha çok korkuyorum zaten gurbetteyim kv dem bakacak kısa sürede iyileşmeli bebeğimle ilgilenmeliyim diye düşünüyorum hep, bi arkadaşım 26 saat sancı çekip normal doğurdu üstelik doğuma daha 2-3 haftası vardı suni sancıyla doğurmak zorunda kaldı tansiyonu yükselmeye başladığı için şimdi soruyorum zordu ama yine aynı durumda kalsam yine normal doğururdum diyor. Allah hakkımızda hayırlısını versin

Günaydın kızlarrrr bol tepikler hepimize :) sağlıklı ve hayırlı haberlerle dolu bir gün olsun herkes için

benim bebeğim 25+0 da 680 gr idi , 2 gün önce yani : )) benim değerime de doktor normal güzel dedi , bence seninki de güzel zaten şimdi pek önemli değil kilo falan daha ilerki haftalarda, stres yapma

günaydın kızlarrr. diyet ve yürüyüş işe yaradı sanırım dün akşam yemekten 1 saat sonra şekerim 155, bu sabah 153 inş böyle devam eder ama sıfır ekmek dolayısıyla çabuk acıkıyorum gündüz ara öğünlerle hallediyoruz da gece fena
dün sağlık ocağından aradılar bugün tetanoz aşısını vurdurmaya gidecem ama acayip tırsıyorum yaa

Şaka karışık yazdım ben senin ne demek istediğini anlıyorum.
Ben fiziksel olarak dayanıklı biriyim,ruhsal.olarak çökük.
Elbet kolay olmaz içinden bir parça alıyorlar. Eskiden kolaymış ama işte. Kadın çömdüm ikiz doğurdum diyo.

Çay konusunda.aynıyım. Bir demir ölçtürmem gerekiyor

Sabah sabah eve temizlikçi kadın gelicek diye evden kaçtım. Eşime takıldım toplantısına geciktirdim şimdi bir Cafe'de üşüyerek kahvaltı yapmaya çalışıyorum. Neymiş temizlikçi kadın beni görmesinmiş aklıma ne oluyor böyle.

Günaydın sevgili anneler sormak istediğim bir şey var . Ben artık oturmakta zorlanıyorum kuyruk sokumumda ağrı oluyor. malum çalışıyorum ve oturmak zorunda kalıyorum ama çok zorlanıyorum. arada bir kalkıp geziniyorum ama ağrıyor işte.
Bir diğer konuda akıntının artması sizlerde durum nedir???

Fiziksel dayanikliysan is kolay. Ruhsal olarak ayri bir guc geliyor cunku. Allah yardim ediyor bence.
Yani hangi yontemle dogurursan dogur gogus acisi gece uykisuzlugu. Onun yumuk ellerine mis kokusuna kapilip hepsini cekiyorsun hem de sikayet etmeden.
Nasil mis kokacaklar o kokuya saglikla kavusalim da dogururuz bir sekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…