Günaydın kızlar. Biz her sabah 05:30-06:00 da uyanıyoruz ve babamızı işe uğurluyoruz oğlumla. Sonra ben öğlen uyuyorum biraz.
Benim çok sırt, bel ağrım ve çok ciddi kabızlık sorunum var. Magnesie calsinee kullanıyorum. Onun dışında geziyoruz, yürüyoruz, bir gün iyi bir gün kötü idare ediyoruz işte.
Hazırlıklarımızdan bahsedeyim biraz. Dolabımız vardı, ona uygun altı ve yanı çekmeceli büyüyen beşik siparişi verdik. Evi boyattık, duvar kağıdı aldık oğluşumuzun odasına. Duvar rafı bir de süs olarak çerçeveler yapmayı planlıyoruz duvara.
Giysileri tamamlandı gibi. Telsiz, hava nemlendirici ve iyi bir ateş ölçer aldık elektronik olarak. English home da yüzde elli indirim vardı geçenlerde. Nevresim, battaniye, alez, kenar koruyucu ne varsa topladık. Çok karlı bir alışveriş oldu. Nevresimleri 25 tl ye aldık, bana çok ucuz geldi açıkçası. Normalde 50-60 tl den aşağı yok.
Bu arada klasiğin dışında oda yapmak isteyenlere bir tavsiye, "pinterest" diye bir uygulama var. Yüzlerce resim var orda aklınıza gelebilecek her konu ile ilgili. Baby nursery yazarsanız bir sürü fotoğraf çıkar ilham alabilirsiniz. Ben bütün fikirleri ordan aldım şahsen.
Oğluşum 26 hafta bittiğinde 820 gramdı bir kaç gün önce. Sizinkiler kaç haftalık ve kaç gram?? Ben kilo konusuna taktım galiba :)