• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Cnmduvar kağıdını önermiyorlar hele de bebek odasına eşim inşaat müh hayatta yaptırmax diğer arkadaşlarıda karşı mimarlar da dahil . Hem duvarın nefes almasını önlüyormuş hemde kimyasal boya varmış haberiniz olsun
sadece minik bir duvara yapacaktım da zaten bebek oda da uyumayacak göstermelik oda. bir de dolabını kıyafetlerını koyacaktım.

Kızlar bn oglumu halen kasiklarda hissediyorum gobek deligimi geçmiyor hareketler bu normal mi acaba ??..hareketleri baya iyi ama cok asagida hissediyorum salı günü kontrolum var o gune kadar dinlencem gozum korktu acikcasi..

Kızlar bn oglumu halen kasiklarda hissediyorum gobek deligimi geçmiyor hareketler bu normal mi acaba ??..hareketleri baya iyi ama cok asagida hissediyorum salı günü kontrolum var o gune kadar dinlencem gozum korktu acikcasi..
benimde en fazla göbek deliği hizasında oluyor ama sorun olduğunu sanmıyorum. bi araa doktoruma sormuştum pozisyonun kaynaklanıyodur dedi. inş sorun yoktur stres yapma ;)

neden bir şey demiyor kasılma dıyor boşver kasılır geçer.:)
bende müzik açtım son ses bakayım bızım tembel kıpırdayacak mı? bu müzikle benı handan kovazlarsa iyi.
yan büro işçi partisi birazdan gelirler. :) EMEK'e müzik dinletiyorum derim. hönk!!

Ismini duyunca onlar da müzik çalabilir ;)

o duruş pozisyonundan 2 gündür benimde hem kasıklarımda hemde kaburgamda hissediyorum genelde hep sol tarafta karnımın tam ortasında hareket eder ama sanırım şekil değiştirdi. kafası kaburgama değiyor kasıklarıma da ayaklarıyla vuruyor birde gerinince oturmak yatmak ne mümkün sırt üstü oturuyorum değişik pozisyon içinde olabiliyorum. :D o yüzden kafana takma hareket ediyorsa sıkıntı yoktur :)

valla benim bile kafam karıştı canım, ne desem bilemedim :)

türkiyede iki tane yer var saklayan ve doğum öncesinde onlarla iletişeme geçiyorsun,onlara sadece kendi kullanımın için olduğunu bildiriyorsun ve 2000-2500 dolar gibi bi para ödüyosun sonrasında da her yıl için 100-150 dolar.yoksa kordon kanını bankaya bağışlarsan para çıkmıyor cebinden.

damarlarında karadenizli kanı akıyor kolay mı :)

Bağışlamak değil de biz saklamayı düşünüyoruz. Ilerde bağışlanması gerekirse bağışlarız da saklayanilecekler mi acaba. Bir de ilk başta ödenen para çokmuş yaw.

ılkındede olmadı bundada henüz yok..hatta o kahverengı cızgıde yok..kızımda hemen belırmıstı oysa

O Çizgi bende de yok.. ılk bebeğimde de olmadı zaten..çatlakta sadece altta var..oralara krem suremmemiştim... tam sezeryan cızgılerının orda ...inşallah cok çatlamam bu sefer... sonrası hakıkaten h-kötu oluyor yarık yarık..

Hayırlı günler, herkes doğumdan bahsetmiş bende erken doğumdan korkuyorum. Çocuk oynadıkça rahmimi çok iyi hissediyorum sanki orda doğacak çocuk. Doktora gittiğimde sordum iyice muayane etti herşey yolunda demişti. Insan korkuyor ama :(

mandalina mutlaka yiyorum, şimdilerde çıkan yaş hurma günde 2 tane , yarım nar bi tane de muz : ))) benimki biraz çok oluyor gün içinde dağıtıyorum işte : ))
Maşallah yarasın bebişe, bende geçen şükrediyorum mevlâya zaten öyle aman aman yemek aşermem ama hemen hemen her meyveyi yedim. Diyorum mevlam kim ne diliyorsa onu yesin ama bişeye takılınca o hafta o yani :KK48: Trabzon hurması onun çeşidi çok burda yaşında elma tipide çok güzel :D

Ayy doktorum aradı az önce tahlil sonuclarim çıkmış vajinal enfeksiyon varmış fitil kullanacakmisim hem de günde 2 kez ya pffffpffff

çok guzelmiş düşünebilirim almayaı...ama bı oğlum daha var bana nıye yapmadın dıyecek muhteleemn :KK43:(

kitap yurdundan aldım ben
orada daha uygun fiyatı
onun içinde bebeklikten itibaren olan fotolarını albüm yaptır ve her birinin altına o fotonun hikayesini yaz
yada ona bir mektup yaz
seninki daha güzel oldu de gönlünü al :)

oo senin şafak almış başını gitmiş. yeni gördüm ben yoksa bakardım senınkıne.
evet almış başını giitmiş ben bile farketmedim :)
darısı sizin başınıza
günler su gibi akıp geçiyor
nerden nereyee geldik çok şükürrr

Bağışlamak değil de biz saklamayı düşünüyoruz. Ilerde bağışlanması gerekirse bağışlarız da saklayanilecekler mi acaba. Bir de ilk başta ödenen para çokmuş yaw.
12 yaşına gelene kadar saklamayı tavsiye ediyorlar sonrasında hastalanırsa saklanan kök hücreler yeterli olmuyormuş vucüt için. 12 sene sonunda kullanılmazsa çöpe mi gidiyor yoksa bankaya mı bağışlanıyor onu bilmiyorum. dediğim gibi araştırmalarım yarım kaldı ayrıntıları öğrenince size de aktarırırm.
bu arada trenyolda ateşölçerler indirimde. sen temassız ölçüm mü istiyodun?
http://www.trendyol.com/Weewell-Dijital-Temassiz/UrunDetay/28655/7914963/Anne--cocuk

aile hekimliğine gittim şeker yükleme testini sordum sonucu ne zaman alabilirim pazartesi kontrolum var dedim
gün içinde veriyorlarmış
yalnız sabah bir dilim ekmek peynir ye suyu sonra iç vücuda birden şeker yüklemesi olmasın dedi bir saat sonrada gidip kan verecekmişim bir defa
sanırım bu testleri herkes farklı uyguluyor

Ilk anlattığını pişirmeden yapıyorum. O zaman da lezzetli oluyor bir de sütü bol seviyorum ben kaşık kaşık. Sütü çok emince pek yiyemiyorum. Kuru üzüm koymayı denedim bir tatlı oldu ki anlatamam. Tatlıyı da yemeyince ne yesem tatlı geliyor :KK66:
Tatlı yememekle en iyisini yapıyosun ;) pişirince sütlaç gibi oluyo tadı :)

Back
X