YANi bende dün düşündüm de bebek doğarken ebeler üstüne çıkıyorlar doğsun diye sıkışsa o zaman şıkışır.Bana yararı olucakmış gibi geliyor. Bir de bebişler öyle kolay kolay sıkışmıyormuş. Yine de sen bilirsin.
Düşünüyorum ama daha önce araştırdığımda bebişlerin geleceğinde bir hastalık olması durumunda kullanılmadığını başka hastalar için de kök hücre tedavisinde kullanıldığını öğrendim. Bu biraz aklımı karıştırmıştı.
neden hem tek doz antibiyotik verip birde başka antibiyotikler vermiş ki? monurol içeriği sadece idrar yolu enfeksiyonlarına etki ediyor. senin boğaz ağrısı vb. gibi başka şikayetlerinde mi vardı canım?günaydın kızlar. bugün biraz fazla uyudum gece uyuyamadığım için. doktor ilacı gece yatarken al ve idrara çıkma demişti nasıl geldi o anda anlatamam. zor tuttum sabah ezanı ile birlikte yaptım şimdilik herhangi bir yanma acıma yok. ama hala diğer antibiyotikleri kullanma konusunda kararsızım. çünkü aşırı bir bakteri yoktu eczacıda ilaçları verirken bune böyle birsürü ilaç yazmış dedi korktum
Ahh ne güzel anlattın içim gitti. teşekkür ederim,ankaraya gelmek kısmet olursa neden olmasın çok sevinirim. en son geldiğimde arkadaşlar bizi gölbaşını gören bir tepeye götürmüşlerdi. kestane ağaçlarının içinde bir sosyal tesis adını hatırlayamadım şimdi. ne kadar güzeldi manzarası,o ormannn...Aynen yavaş olursa izin verecektir diye düşünüyorum. Bir de biz ormanın içinde oturuyoruz canım. Heryer yemyeşil çam ağacı dolu. Havası bir mis ki sorma. Bu arada Her zaman eve de beklerimYavaş yavaş yürüyüp gelip üzerine duş iyi olucaktır inşallah. Bebişler sağlıklı mutlu olsun Allahım onları korusun sağlıkla bize kavuştursun inşallah.
benim bildiğim kadarıyla eğer hastalık genetik bir hastalıksa aynı genler o kök hücrelerde de olacağından kullanılamıyor. ama genetik değilse kullanılabiliyor. ben biraz araştırmıştım da yurtdışında doğumu düşündüm bi ara ondan yarım kaldı. önümüzdeki ay doktorumla da konuşmayı düşünüyorum bu mevzuyuDüşünüyorum ama daha önce araştırdığımda bebişlerin geleceğinde bir hastalık olması durumunda kullanılmadığını başka hastalar için de kök hücre tedavisinde kullanıldığını öğrendim. Bu biraz aklımı karıştırmıştı.[/Q
YANi bende dün düşündüm de bebek doğarken ebeler üstüne çıkıyorlar doğsun diye sıkışsa o zaman şıkışır.
ablam dıyor benım nerdeyse kaburgalarımı kıracaklardı.
ben dikkat ettim ona da gece duş alınca daha güzel uyuyorum. bundan sonra yatmadan önce her akşam duş alıcam. kemıklerım de rahatlıyor.Duş da iyi geliyor di mi? Biryerde hamileler her gün duş alsın yazıyordu yazın alıyodum ama şimdi hergün olmuyor. Belki yürüyüşe başlarsam her gün duşumu da alırım. Önce Dr a sorucam ama. Burda herkesi yürüyün diye gaza getiriyorum Dr bana biz sana dinlen diye rapor veriyoruz derse belki yürümemi uygun bulmaz.
yok canım tek bir ilaç vardı kutunun içinde adıda üromisin miydi neydi. monorul diye bir ilaç bile yok bende :S bilinen bir ilaç değil hepsi. üromisin gebelikte kullanımında bir sakınca yoktur yazdığı içtim. ama diğerleri hep sıkıntılı ağır ilaçlar
neden hem tek doz antibiyotik verip birde başka antibiyotikler vermiş ki? monurol içeriği sadece idrar yolu enfeksiyonlarına etki ediyor. senin boğaz ağrısı vb. gibi başka şikayetlerinde mi vardı canım?
YANi bende dün düşündüm de bebek doğarken ebeler üstüne çıkıyorlar doğsun diye sıkışsa o zaman şıkışır.
canım onlar öyle diyor dıye egılemıyorsan zorla egılecek degılsın. ben namaz kılmıyorum ama (çok ıyı yapıyormuş gıbı soyluyorum bırde) bayramda kurban namazı kılacaktım 2 rekat . düşün ne kadar ay geçti . kılana kadar akla karayı seçtım resmen. yere bir şey dusunce bıle eğılıp alamıyorum . tabii kılsaydım ilk başaldıgımda ayakta başlardım sonra oturarak devam ederdım. annemden alışkınım kadın yıllardır sandalyede kılıyor.dizinde platin var. artık omurgasında da var 15 tane. platin kadın diyoruz.evet arkadaşımda normal doğumun yarısında tamam bırakın sezeryan olmak istiyorum diye bağırmış
kırdılar tüm kemiklerimi diyordu
benim beynim patlayacak gibi oluyor aşağı eğilince
heralde sorun bende o zaman
bana her seferınde idrar yaparken yanma,batma, acıma var mı dıyor. ve kaşıntı soruyor. bunlara yok dıyorsam akıntıymış kokuymuş otekılerı umursamıyor ve ılac vermıyor. su iç diyor.hayır işte aslında öyle aşırı bir idrar yolu şikayetimde yoktu çok su içiyorum ben idrarım hiç koyu olup acıtmaz yaparken tamamen doktor rutin testte isteyince çıktı bakteri. birde kaşıntı olmuştu vajinamda ondan sonra istedi. henüz daha kültür testi çıkmadı. bana dedi ki ilaçların içeriği idrardaki bakterilere etki ediyorsa iç dedi eczacı. yani idrar kültürümde bakteriler çıkarsa ilaçların kullanımında yazıyor bakteri adları ona göre kullanmamı önerdi basit bir idrar bakterisiyse içme çok su iç dedi. yani ondan kafam karıştı eczacı tanıdığımız yardımcı oldu sağolsun ama kafamda karıştı :)
ben dikkat ettim ona da gece duş alınca daha güzel uyuyorum. bundan sonra yatmadan önce her akşam duş alıcam. kemıklerım de rahatlıyor.
hastaneye her gittiğimde afişlerini görüyordum bugün de takviminde kordon kanı saklanmasını okuyunca araştırdım biraz
Aile içinde doku uyumu daha fazladır. Doğumda alınan kordon kanı ilerde bebeğin kendisi için kullanılmasa da, anne, baba veya diğer kardeşlerden biri için hayat kurtarıcı olabilmektedir.
yazıyor sitesinde.
bir başkasının hayatını kurtarmak için kullanılmasını isterim doğrusu
bunu doktorumla konuşmaya karar verdim ben
zaten kendimde organlarımı bağışladım
aksilik olmazsa kordon kanına sıcak bakıyorum
canım onlar öyle diyor dıye egılemıyorsan zorla egılecek degılsın. ben namaz kılmıyorum ama (çok ıyı yapıyormuş gıbı soyluyorum bırde) bayramda kurban namazı kılacaktım 2 rekat . düşün ne kadar ay geçti . kılana kadar akla karayı seçtım resmen. yere bir şey dusunce bıle eğılıp alamıyorum . tabii kılsaydım ilk başaldıgımda ayakta başlardım sonra oturarak devam ederdım. annemden alışkınım kadın yıllardır sandalyede kılıyor.dizinde platin var. artık omurgasında da var 15 tane. platin kadın diyoruz.
bana her seferınde idrar yaparken yanma,batma, acıma var mı dıyor. ve kaşıntı soruyor. bunlara yok dıyorsam akıntıymış kokuymuş otekılerı umursamıyor ve ılac vermıyor. su iç diyor.
özellıkle batma var mı dıye soruyor.tahlilde enfeksıyon cıktı yıne de su ıcdıyor yanma batma yoksa.
nasıl yani ormanın içinde oturuyorsunuz. off nasıl özendım sana anlatamam ben yeşil doğa delisiyım. açmayan bir çiçeğim vardı bır gun baktım açmış 5 yıldan sonra iki gun ona baktım baktım ağladım.Aynen yavaş olursa izin verecektir diye düşünüyorum. Bir de biz ormanın içinde oturuyoruz canım. Heryer yemyeşil çam ağacı dolu. Havası bir mis ki sorma. Bu arada Her zaman eve de beklerimYavaş yavaş yürüyüp gelip üzerine duş iyi olucaktır inşallah. Bebişler sağlıklı mutlu olsun Allahım onları korusun sağlıkla bize kavuştursun inşallah.
canım onlar öyle diyor dıye egılemıyorsan zorla egılecek degılsın. ben namaz kılmıyorum ama (çok ıyı yapıyormuş gıbı soyluyorum bırde) bayramda kurban namazı kılacaktım 2 rekat . düşün ne kadar ay geçti . kılana kadar akla karayı seçtım resmen. yere bir şey dusunce bıle eğılıp alamıyorum . tabii kılsaydım ilk başaldıgımda ayakta başlardım sonra oturarak devam ederdım. annemden alışkınım kadın yıllardır sandalyede kılıyor.dizinde platin var. artık omurgasında da var 15 tane. platin kadın diyoruz.
Benim ablamınkini kırdılar ya. Kız doğumdan sonra bir de kaburga ağrısı çekti.
benimde banyodan sonra heryerim tutuluyor bende sinüzüt olduğu için saçlarımı mecburen kurutmalıyım hiç kurutmadan uyuyamam sabah kalkamam yataktan baş ağrısından, birde her gece yatmadan banyo yapsam halim harap saçlarım çok uzadı. eşim izin vermiyor kestirmeme,kurutmak işkence geliyor hamilelikten önce enseme geliyordu ne güzel, hormonlardanmıdır nedir bir uzadı pir uzadı
Canım,ıdrar yolu yakalanması ve kurtulması kolay ama ıcten ıce de sen anlamadan bedenını sarabılmeye muktedır bır rahatsızlık.. ben ılk hamılelıgımde 7 8 kez oldum dusun..ne yaptıysam gecmedı ve antıbıyotıksız dayanabılmem ımkansızlastı.sen bakterı az sıkayetımde az dıyosun ama oyle hızla buyuyor kı sen anlayamayabılıyorsun..babamın butun vücudunu sarmış adam benım bıseyım yok dıye gezelıyo etrafta dr hastaneye yatırmaya kalkınca anladı vehametını.. kar zarar oranını dıkkate alarak kullan demısse dr un mutlaka kullan.. eskıdenmıs o hamıleyken antıbıyotık kullanılmaz devrıgünaydın kızlar. bugün biraz fazla uyudum gece uyuyamadığım için. doktor ilacı gece yatarken al ve idrara çıkma demişti nasıl geldi o anda anlatamam. zor tuttum sabah ezanı ile birlikte yaptım şimdilik herhangi bir yanma acıma yok. ama hala diğer antibiyotikleri kullanma konusunda kararsızım. çünkü aşırı bir bakteri yoktu eczacıda ilaçları verirken bune böyle birsürü ilaç yazmış dedi korktum
offf o an akıllara zarar bır an..esım hastanenın giriş katında duymuş benım 5. kattakı dogumhanedekı sesımı..bırde mesaı sonrası hastane bos olunca öldüğümü sanmış ..YANi bende dün düşündüm de bebek doğarken ebeler üstüne çıkıyorlar doğsun diye sıkışsa o zaman şıkışır.
nasıl yani ormanın içinde oturuyorsunuz. off nasıl özendım sana anlatamam ben yeşil doğa delisiyım. açmayan bir çiçeğim vardı bır gun baktım açmış 5 yıldan sonra iki gun ona baktım baktım ağladım.
böyle benımkı delilik derecesınde.
bana göre doğa ile iç içe yaşarsan hiç derdin olmaz.
şimdi de kımse normal doğum yapmak ıstemeycek :)Benim ablamınkini kırdılar ya. Kız doğumdan sonra bir de kaburga ağrısı çekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?