2015 Şubat Anneleri

Offff offf kömür gibi yaniyorum offff off
Adam grip yatak odasini kendisine tahsis ettik bu velet doğdu dogali birgün deliksiz uyumaz o bir koltukta ben bir koltukta yatamam donemem kalkamam...offffff
Birde babam hasta annem hasta ben simdi napayim demez mi Allahim guc kuvvet ver

Günaydın hepinize. Dön dön uyuyamadım yine heryeri mi agrir insanın ya ne tarafima yatsam o tarafim ezik çürük gibi ağrıyor hep anlmadim ki bu isi ben dayak yemis gibi kalkmktan anam agladi yeminle

Gaz sancısı da olabilir belki. Ayaklarını sıcak tut canım. Sen deneyimli olduğun için erken doğum riski bence sende daha düşük.

dayak yemiş gibiyim kollarım et kesmiş namaz kılarken eğilemiyorum artık
kaç gündür yürümüyorum hamlaşmışım sanırım

Günaydın hepinize. Dön dön uyuyamadım yine heryeri mi agrir insanın ya ne tarafima yatsam o tarafim ezik çürük gibi ağrıyor hep anlmadim ki bu isi ben dayak yemis gibi kalkmktan anam agladi yeminle

Aynı durumdayı bir de uyuşma var ek olarak. Sanırım düzenli yürüyüş yapmanın zamanı geldi. Spor kıyafetler giyip her gün yarım saat yürüyüp duş alırsak belki bu ağrılar geçer.

Kızlarrr günaydın bol tepikler hepimize. Uyuşmaşlardan bahsedilmiş benyürüsem bile o uyuşmalar oluyor gece inliyorum bacaklarım ve kalçalarım uyuşuyor dönmekte bile zorlanıyorum. Bugün bebişimde pek sakin inşAllah ilerleyen saatlerde annesi meraklandırmaz ve beni sevindirir

Senin kalsiyum magnezyum d vitamini takviyesi Alman lazım canım. Dün krizantemcik bir ilaçtan bahsediyordu osteocare gibi bir adı vardı emin değilim ama. Dr u on günde üç tane iç demiş iyi hissediyormuş şimdi. Sen böyle bir ilaç kullanıyor musun kullanmıyorsam Dr undan iste istersen.

bende dün ilk defa otururken kılmaya başladım. :) çok ağrım yok benim sadece sabah uyanınca gözlerim şişiyor.

ben oturarak hiç kılmadım yanlış yaparım diye korkuyorum

Namaz en iyi hareket aslında. Ama tabii vücudu yürüyüşle ısındırmak ve sonrasında namaz kılmak daha iyi olacaktır.

5 vakitte de yürüyüş yapılmıyor malesef. yada ben hantallaştım bilemiyorum

Bana yararı olucakmış gibi geliyor. Bir de bebişler öyle kolay kolay sıkışmıyormuş. Yine de sen bilirsin.

hamile bayanların rahatsız oluyorlarsa oturarak kılması uygun görülmüş.

peygamber efendimiz ayakta gücü yetmeyenler oturarak onada gücü yetmeyenler yatarak ima ile kılabilir demiş.
elbette bende isterim ayakta kılmak
ama koca karnımla alnımı secdeye değdiremiyorum malesef

Bana yararı olucakmış gibi geliyor. Bir de bebişler öyle kolay kolay sıkışmıyormuş. Yine de sen bilirsin.

hımmm, benimde hep aklımda yararı olur, sonuçta plates de yararlı. Bir kereye mashus kıldım zaten :) kılabileceğim kadar ayakta devam edeceğim. Eğitim aldığım hemşire de secde nin gebeler için faydalı olmasından bahsetmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…