kizlar bende iki gundur degisik bi agri sanci oluyor,adet sancisina çok benziyor : (( sertlesmeler hep oluyordu zaten
haftaya sali randevum var,bekleyimmi gidiyimmi derken az kaldi dr ra,devusune , insalalh bisey yokdur : ((
bana yat kalkma falan derlerse bu imkansiz , erken dogacagini bile bile kalkmak zorundayim, çocuklarima bakaack kimse yok(
erken dogum ben hiç aklima getirmem aslinda, belkide polyannacilik oynuyodurum ama boyle sancilar duydukça korkmaya basladim :'(
Günaydın hepinize. Dön dön uyuyamadım yine heryeri mi agrir insanın ya ne tarafima yatsam o tarafim ezik çürük gibi ağrıyor hep anlmadim ki bu isi ben dayak yemis gibi kalkmktan anam agladi yeminle
bende dün ilk defa otururken kılmaya başladım. :) çok ağrım yok benim sadece sabah uyanınca gözlerim şişiyor.dayak yemiş gibiyim kollarım et kesmiş namaz kılarken eğilemiyorum artık
kaç gündür yürümüyorum hamlaşmışım sanırım
dayak yemiş gibiyim kollarım et kesmiş namaz kılarken eğilemiyorum artık
kaç gündür yürümüyorum hamlaşmışım sanırım
bende dün ilk defa otururken kılmaya başladım. :) çok ağrım yok benim sadece sabah uyanınca gözlerim şişiyor.
Kızlarrr günaydın bol tepikler hepimize. Uyuşmaşlardan bahsedilmiş benyürüsem bile o uyuşmalar oluyor gece inliyorum bacaklarım ve kalçalarım uyuşuyor dönmekte bile zorlanıyorum. Bugün bebişimde pek sakin inşAllah ilerleyen saatlerde annesi meraklandırmaz ve beni sevindirir
Sonuna kadar normal kılınsa daha iyi değil mi? Niye oturarak kılıyorsun?
karnım çok şişti dün akşam bebek sıkışır gibi oldu, bende oturdum.
bende dün ilk defa otururken kılmaya başladım. :) çok ağrım yok benim sadece sabah uyanınca gözlerim şişiyor.
Namaz en iyi hareket aslında. Ama tabii vücudu yürüyüşle ısındırmak ve sonrasında namaz kılmak daha iyi olacaktır.
Bana yararı olucakmış gibi geliyor. Bir de bebişler öyle kolay kolay sıkışmıyormuş. Yine de sen bilirsin.
Bana yararı olucakmış gibi geliyor. Bir de bebişler öyle kolay kolay sıkışmıyormuş. Yine de sen bilirsin.
yerimmmmmm yaaa ne tatlı :)Eşim kuzenimin kızına yapmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?