Canım doktor vermişti banada osteocare kullandım ama pek işe yaramadı magnezyum kullanmaya başladım ama mg ne zaman kullansam bağırsaklarımı çalıştırıyor. Korkuyorum içmeye mg diasporalın granül olanını kullanıyorum yani susuz yutulan toz formunuSenin kalsiyum magnezyum d vitamini takviyesi Alman lazım canım. Dün krizantemcik bir ilaçtan bahsediyordu osteocare gibi bir adı vardı emin değilim ama. Dr u on günde üç tane iç demiş iyi hissediyormuş şimdi. Sen böyle bir ilaç kullanıyor musun kullanmıyorsam Dr undan iste istersen.
ben oturarak hiç kılmadım yanlış yaparım diye korkuyorum
5 vakitte de yürüyüş yapılmıyor malesef. yada ben hantallaştım bilemiyorum
Canım doktor vermişti banada osteocare kullandım ama pek işe yaramadı magnezyum kullanmaya başladım ama mg ne zaman kullansam bağırsaklarımı çalıştırıyor. Korkuyorum içmeye mg diasporalın granül olanını kullanıyorum yani susuz yutulan toz formunu
hımmm, benimde hep aklımda yararı olur, sonuçta plates de yararlı. Bir kereye mashus kıldım zaten :) kılabileceğim kadar ayakta devam edeceğim. Eğitim aldığım hemşire de secde nin gebeler için faydalı olmasından bahsetmişti
hamile bayanların rahatsız oluyorlarsa oturarak kılması uygun görülmüş.
peygamber efendimiz ayakta gücü yetmeyenler oturarak onada gücü yetmeyenler yatarak ima ile kılabilir demiş.
elbette bende isterim ayakta kılmak
ama koca karnımla alnımı secdeye değdiremiyorum malesef
Beş vakitte yürüş demedim canım günde yarım saat yürüyüş tüm günü etkiler zaten.
Yapamayan yapmasın tabii peygamber efendimiz söylemese de bu şekilde olacağını düşünebiliriz di mi? Hele hiç yataktan kalkmaması gereken kişiler var onlar da yatarak kılabilir.
ben dün itibariyle yürüyüşlere başladım. şehirde doğru dürüst park yokmuş bide onu anlamış oldum. önce arabayla park aradık sonra yarım saat orta tempo yürüyüş ardından ılık duş ohhh misss :)Aynı durumdayı bir de uyuşma var ek olarak. Sanırım düzenli yürüyüş yapmanın zamanı geldi. Spor kıyafetler giyip her gün yarım saat yürüyüp duş alırsak belki bu ağrılar geçer.
o kadar yürüyorum zaten ama pek faydası olmuyor bana heralde
ben dün itibariyle yürüyüşlere başladım. şehirde doğru dürüst park yokmuş bide onu anlamış oldum. önce arabayla park aradık sonra yarım saat orta tempo yürüyüş ardından ılık duş ohhh misss :)
hemde çok iyi geliyor. ben duşta göbüşümle oynuyorum baya, kızımla konuşuyorum terapi gibi geliyor :)Duş da iyi geliyor di mi? Biryerde hamileler her gün duş alsın yazıyordu yazın alıyodum ama şimdi hergün olmuyor. Belki yürüyüşe başlarsam her gün duşumu da alırım. Önce Dr a sorucam ama. Burda herkesi yürüyün diye gaza getiriyorum Dr bana biz sana dinlen diye rapor veriyoruz derse belki yürümemi uygun bulmaz.
kordon kanı saklanması hakkında fikri olan varmı
düşünüyormusunuz böyle birşey
hemde çok iyi geliyor. ben duşta göbüşümle oynuyorum baya, kızımla konuşuyorum terapi gibi geliyor :)
çatlakları önlemede de baya faydası varmış her gün duş almanın ama kesinlikle ılık suyla
yavaş tempoda yürüyüşe karşı çıkacağını sanmıyorum ama sen yinede sor tabi
günaydın kızlar. bugün biraz fazla uyudum gece uyuyamadığım için. doktor ilacı gece yatarken al ve idrara çıkma demişti nasıl geldi o anda anlatamam. zor tuttum sabah ezanı ile birlikte yaptım şimdilik herhangi bir yanma acıma yok. ama hala diğer antibiyotikleri kullanma konusunda kararsızım. çünkü aşırı bir bakteri yoktu eczacıda ilaçları verirken bune böyle birsürü ilaç yazmış dedi korktum
İçtiğin ilaç monurol muydu? Çok etkili bişey o antibiyotiğe gerek kalmadan bile iyileştirebilir.
Ya ben forumda erken dogum yapanarda cok rastladim idrar yolu enfeksiyonunun sebep olmasina. Korkuyorum o yuzden. Dr verdiyse kullan bence. Artik bebeklerin organlari olustu ilk aylar gibi riskli degil ilac kullanimi. Kullanmak.istemiyorsan da bir daha tahlil ver bu ictigin ilac gecirmis mi kontrol et.günaydın kızlar. bugün biraz fazla uyudum gece uyuyamadığım için. doktor ilacı gece yatarken al ve idrara çıkma demişti nasıl geldi o anda anlatamam. zor tuttum sabah ezanı ile birlikte yaptım şimdilik herhangi bir yanma acıma yok. ama hala diğer antibiyotikleri kullanma konusunda kararsızım. çünkü aşırı bir bakteri yoktu eczacıda ilaçları verirken bune böyle birsürü ilaç yazmış dedi korktum
Ya ben forumda erken dogum yapanarda cok rastladim idrar yolu enfeksiyonunun sebep olmasina. Korkuyorum o yuzden. Dr verdiyse kullan bence. Artik bebeklerin organlari olustu ilk aylar gibi riskli degil ilac kullanimi. Kullanmak.istemiyorsan da bir daha tahlil ver bu ictigin ilac gecirmis mi kontrol et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?