Canım,ıdrar yolu yakalanması ve kurtulması kolay ama ıcten ıce de sen anlamadan bedenını sarabılmeye muktedır bır rahatsızlık.. ben ılk hamılelıgımde 7 8 kez oldum dusun..ne yaptıysam gecmedı ve antıbıyotıksız dayanabılmem ımkansızlastı.sen bakterı az sıkayetımde az dıyosun ama oyle hızla buyuyor kı sen anlayamayabılıyorsun..babamın butun vücudunu sarmış adam benım bıseyım yok dıye gezelıyo etrafta dr hastaneye yatırmaya kalkınca anladı vehametını.. kar zarar oranını dıkkate alarak kullan demısse dr un mutlaka kullan.. eskıdenmıs o hamıleyken antıbıyotık kullanılmaz devrı
yere eğilip kalkınca pancar gibi oluyor suratım
aynada kendimi görünce korkuyorum
kollarım et kesti 2 günde
ablam gündüz bütün evi temizledi cama çıkıp cam sildi balkon yıkadı akşam düğüne gitti gece normal doğurdu
onu hatırladıkça kendimden utanıyorum
20 basamak merdivende tıkanıyorum yahu
benim annemde bazen oturarak kılıyor bacaklarında problem var
rabbim başka sıkıntı vermesin halimize şükretmek lazım
Canım,ıdrar yolu yakalanması ve kurtulması kolay ama ıcten ıce de sen anlamadan bedenını sarabılmeye muktedır bır rahatsızlık.. ben ılk hamılelıgımde 7 8 kez oldum dusun..ne yaptıysam gecmedı ve antıbıyotıksız dayanabılmem ımkansızlastı.sen bakterı az sıkayetımde az dıyosun ama oyle hızla buyuyor kı sen anlayamayabılıyorsun..babamın butun vücudunu sarmış adam benım bıseyım yok dıye gezelıyo etrafta dr hastaneye yatırmaya kalkınca anladı vehametını.. kar zarar oranını dıkkate alarak kullan demısse dr un mutlaka kullan.. eskıdenmıs o hamıleyken antıbıyotık kullanılmaz devrı
offf o an akıllara zarar bır an..esım hastanenın giriş katında duymuş benım 5. kattakı dogumhanedekı sesımı..bırde mesaı sonrası hastane bos olunca öldüğümü sanmış ..
neyse korkmayın
ben o konuda çok karamsarım. saklanmasına karşı değilim de şu anki tıpla kan kanserinin çaresi olduğuna inanmıyorum.belki başka hastalıklarda ile yarıyordur.Başkasının hayatını kurtarmayı ben de isterim de benim aklımı karıştıran acaba bebişin kordon kanını kullanırlar da ilerde bebişe lazım olursa aa biz onu kullandık derler mibir de banka olduğu için habire para vericez saklamaları için sonra aa biz onu kullandık derlerse sinir olurum ki bu Türkiye'de olması olası bir durum. Iyice araştırıp en güvenli yerde saklayalım en iyisi.
şimdi de kımse normal doğum yapmak ıstemeycek :)
neden erkek bebeklerin kolik olma olasılığı daha yüksek
gaz yapmayan biberon vardı arkadaşımda
bende alayım dedim
kızlarda kolik olmaz pek dedi
Cnm doktor verdiyse kullan eczane ne sorunun olduğunu bilemez hem sen üniye gidiyorsun prof bakıyordu dimi öyle kafasına göre yazmazdıgünaydın kızlar. bugün biraz fazla uyudum gece uyuyamadığım için. doktor ilacı gece yatarken al ve idrara çıkma demişti nasıl geldi o anda anlatamam. zor tuttum sabah ezanı ile birlikte yaptım şimdilik herhangi bir yanma acıma yok. ama hala diğer antibiyotikleri kullanma konusunda kararsızım. çünkü aşırı bir bakteri yoktu eczacıda ilaçları verirken bune böyle birsürü ilaç yazmış dedi korktum
boşver çarşıyı. en güzel yerindesınız tam benlık.Çarşıya falan uzağız ama ormanın içindeyiz iştebeklerim bir gün ankara güzel değil ama burası güzel bazen tilki falan görüyorum dışarda :)
hamilelik boyunca ne kadar aktif olursan o kadar iyi oluyor . hiç tembellik yapmayacaksın aslında.yere eğilip kalkınca pancar gibi oluyor suratım
aynada kendimi görünce korkuyorum
kollarım et kesti 2 günde
ablam gündüz bütün evi temizledi cama çıkıp cam sildi balkon yıkadı akşam düğüne gitti gece normal doğurdu
onu hatırladıkça kendimden utanıyorum
20 basamak merdivende tıkanıyorum yahu
benim annemde bazen oturarak kılıyor bacaklarında problem var
rabbim başka sıkıntı vermesin halimize şükretmek lazım
ayyy çok kötü yaaa ne ilaç kullanabilir ne bişey
çok zor bir durum
kendimi düşünemiyorum
kaburgamı kırmayı geçtim o kadar bastırsalar ruhumu teslim ederim heralde
Cnm doktor verdiyse kullan eczane ne sorunun olduğunu bilemez hem sen üniye gidiyorsun prof bakıyordu dimi öyle kafasına göre yazmazdı
Başkasının hayatını kurtarmayı ben de isterim de benim aklımı karıştıran acaba bebişin kordon kanını kullanırlar da ilerde bebişe lazım olursa aa biz onu kullandık derler mibir de banka olduğu için habire para vericez saklamaları için sonra aa biz onu kullandık derlerse sinir olurum ki bu Türkiye'de olması olası bir durum. Iyice araştırıp en güvenli yerde saklayalım en iyisi.
yok oyle bırsey canım.. 3 kız kardesız totalde 3 erkek cocugu var aılemde hıc kolık molık bılmedık buyuturken.. ama benım kızım kolıktı..yasını gecene kadar alttan gaz cıkardıgını hıc duymamıştım dusun. halıyle hıc uyumadı hep emdıgını kustu..zırvelerde yasadık sayesınde annelıgı babalığıneden erkek bebeklerin kolik olma olasılığı daha yüksek
gaz yapmayan biberon vardı arkadaşımda
bende alayım dedim
kızlarda kolik olmaz pek dedi
hamilelik boyunca ne kadar aktif olursan o kadar iyi oluyor . hiç tembellik yapmayacaksın aslında.
ben hergün eve gıdıp uzanıyordum. akşam dedım bir kaşık çorba gecsın boğazımızdan . yemek yaptım. buzdolabını sıldım. baktım hıc tutulma falan yok normal yuruyorum. ne zaman yerıme oturdum daha kalkamadım. aslında hep aktıf olmsam problemım olmayacak.
yok oyle bırsey canım.. 3 kız kardesız totalde 3 erkek cocugu var aılemde hıc kolık molık bılmedık buyuturken.. ama benım kızım kolıktı..yasını gecene kadar alttan gaz cıkardıgını hıc duymamıştım dusun. halıyle hıc uyumadı hep emdıgını kustu..zırvelerde yasadık sayesınde annelıgı babalığıkızım 3 yasında hala uyumaz o günlerden bıze kalan alışkanlık ıste..
Bebikimi gördümmm:) kocaman ayakları var dedi doktor:) 36 cm 1 kg olmuş. Herşey normal dedi. Magnezyım verdi. Kan verdim şekerli su içtim bi daha verdim. Sonuçları bekliyorum. Açlık kan 100 çıkmış. Yüksrk değil ama sınırda dedi hemşire. Çok şükür istifra fln etmedim. Tadı kolanın az asitli haliydi:) elma aromalı.
Eki Görüntüle 1301827
Canım doğumdan tam önce bi güç geliyomuş. Benim ilk olacak inşallah da öle duydum. Hatta işte kadınlar böyle temizlik falan yapıyolarmış aslında gücü öyle harcamayıp normal doğuma saklamalıymışız
valla bu çok doğru nedense her erkek bebek gaz yüzünden sıkıntı çekmiştir herhalde . etrafımda gördüm hep sıkıntı hep sıkıntı. ben zaten aventinkini alıcam ama ne kadar etki eder bilemiyorum biberon filan önler mi bu şikayetleri orası da malum ama tek bildiğim annenin kendini sıcak tutup vücudunu üşütmemesi sütten geçip bebeği gaz yaptığı bir gerçek :)sarılır sarmalanırız artık birde tam kışın ortasında olacaz allah yardımcımız olsun :)
Merhaba arkadaslar
bence en güvenli yer buzdolabı
türkiyede herşey olabilir şans eseri yaşayıp yanlışlıkla insanların öldüğü biryerdeyiz
işte bende doktorla konuşayım diyorum detayları öğrenip yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?