2015 Şubat Anneleri

doğru diyorsun en iyisi kullanmak. başka çare yok hayatımda hiç idrar yolu enfeksiyonu olmamıştım ilk defa başıma geldi.

neden erkek bebeklerin kolik olma olasılığı daha yüksek
gaz yapmayan biberon vardı arkadaşımda
bende alayım dedim
kızlarda kolik olmaz pek dedi

Canım doğumdan tam önce bi güç geliyomuş. Benim ilk olacak inşallah da öle duydum. Hatta işte kadınlar böyle temizlik falan yapıyolarmış aslında gücü öyle harcamayıp normal doğuma saklamalıymışız

Sonunda korkmayın dediğin için sağol

ben o konuda çok karamsarım. saklanmasına karşı değilim de şu anki tıpla kan kanserinin çaresi olduğuna inanmıyorum.belki başka hastalıklarda ile yarıyordur.
benim abim lösemiden öldü. kardeşimin iliği tam uyumluydu, ilik nakli oldu ama tutmadı.
2 yıl hastanede yattı ve orda yüzlerce insan öldü yanımızda sadece 1 tane kurtulan 17 yaşında kız gördüm. o da nakil olmadan iyileşti zaten. o da hastalığın en hafif türündendi belki de yanlış teşhis koymuşlardı.

bende alayım dedim

valla bu çok doğru nedense her erkek bebek gaz yüzünden sıkıntı çekmiştir herhalde . etrafımda gördüm hep sıkıntı hep sıkıntı. ben zaten aventinkini alıcam ama ne kadar etki eder bilemiyorum biberon filan önler mi bu şikayetleri orası da malum ama tek bildiğim annenin kendini sıcak tutup vücudunu üşütmemesi sütten geçip bebeği gaz yaptığı bir gerçek :)sarılır sarmalanırız artık birde tam kışın ortasında olacaz allah yardımcımız olsun :)

Cnm doktor verdiyse kullan eczane ne sorunun olduğunu bilemez hem sen üniye gidiyorsun prof bakıyordu dimi öyle kafasına göre yazmazdı

Çarşıya falan uzağız ama ormanın içindeyiz işte beklerim bir gün ankara güzel değil ama burası güzel bazen tilki falan görüyorum dışarda :)
boşver çarşıyı. en güzel yerindesınız tam benlık.
bende sadece aydınlıkevler de amcam oturuyordu oraya gıtmıstım . yıne de sokaklar ağaçlı yeşildi istanbula gore.

hamilelik boyunca ne kadar aktif olursan o kadar iyi oluyor . hiç tembellik yapmayacaksın aslında.
ben hergün eve gıdıp uzanıyordum. akşam dedım bir kaşık çorba gecsın boğazımızdan . yemek yaptım. buzdolabını sıldım. baktım hıc tutulma falan yok normal yuruyorum. ne zaman yerıme oturdum daha kalkamadım. aslında hep aktıf olmsam problemım olmayacak.

Cnm doktor verdiyse kullan eczane ne sorunun olduğunu bilemez hem sen üniye gidiyorsun prof bakıyordu dimi öyle kafasına göre yazmazdı

prof pek ilgilenmiyor derslere girdiği için ama doktorlar iyi bilgili. artık içicem ne yapayım yoksa kafamda her türlü takılı kalacak şu kültür çıksında başlayacağım onu bekliyorum.

bence en güvenli yer buzdolabı
türkiyede herşey olabilir şans eseri yaşayıp yanlışlıkla insanların öldüğü biryerdeyiz
işte bende doktorla konuşayım diyorum detayları öğrenip yazarım

bende alayım dedim
yok oyle bırsey canım.. 3 kız kardesız totalde 3 erkek cocugu var aılemde hıc kolık molık bılmedık buyuturken.. ama benım kızım kolıktı..yasını gecene kadar alttan gaz cıkardıgını hıc duymamıştım dusun. halıyle hıc uyumadı hep emdıgını kustu..zırvelerde yasadık sayesınde annelıgı babalığı kızım 3 yasında hala uyumaz o günlerden bıze kalan alışkanlık ıste..

sürekli hareket etsek evet problem olmayacak sanırım
ben geçen 15 gün 4-12 çalıştım gündüz eşimle birlikte uyandım hiç uyumadım sürekli bişeylerle ilgilendim pazar gece işten çıkıp sabah 8 de tekrar geldim dün geceye kadar gayet iyiydim dün gece pilim bitti sızdım kaldım
birde benim kız gece hiç uyumuyor sabaha kadar tekmeliyor o da yoruyor sanırım
onada üzülüyorum
anasının rahmi portakal kadarcık sıkıştı garibim belime doğru geçecek yakında
o daha çok yoruyor

Bebikimi gördümmm:) kocaman ayakları var dedi doktor:) 36 cm 1 kg olmuş. Herşey normal dedi. Magnezyım verdi. Kan verdim şekerli su içtim bi daha verdim. Sonuçları bekliyorum. Açlık kan 100 çıkmış. Yüksrk değil ama sınırda dedi hemşire. Çok şükür istifra fln etmedim. Tadı kolanın az asitli haliydi:) elma aromalı.

anne olunca öğreneceğim çok şey var sanırım
şimdi herşey masal gibi geliyor
dua ediyorum uysal sakin bir çocuk olsun diye

bende onu içtim hatta tadı nasıldı diye sordu hemşire
asidi kaçmış sprite gibi dedim :)

aman o gün gelsinde zaten ben heyecandan temizlik falan yapamam heralde :)

arkadaşta avent kullanıyordu memnunmuş.
anneden sütten geçecek herşey yediklerimizede dikkat etmek lazım

Merhaba arkadaslar

merhaba caım

bence en güvenli yer buzdolabı
türkiyede herşey olabilir şans eseri yaşayıp yanlışlıkla insanların öldüğü biryerdeyiz
işte bende doktorla konuşayım diyorum detayları öğrenip yazarım

Benim göbeğimi annem saklıyor. Bir ara Mekke'ye gidince oraya gömelim demişler babam yeni araştırmalar var belki ilerde lazım olur demiş geri getirmişler şimdi kadavralardan bile hücre çıkarabildiklerine göre evde de saklayabiliriz belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…