Cnm suslemeler daha yapilmasi odamiz kiyafetlerimiz hazir sadeceHani fotolar fikir edinelim canim bizlerde. Ellerine saglik allah içine sindirsin. bundan sonra gezip dolasmak çok zor ama benim alisveris duruyor henuz .
bak ege için ne buldum ben canımben yumurtadan çok tiksindim arada yemeye çalışıyorum ama midem hep kalkıyor bu sefer yediklerimide çıkarıyorum. sizin o beğendiğiniz tavukları benim kayınvalidemin kardeşleri bakıyoronların tavukları gezen tavuk yumurtalarını satmıyorlar genelde. ege ek gıdaya geçsin yumurtamız onlardan böyle sarı kırmızı değişik bir rengi oluyor içinde ki sarının birde kokusu çok ağır bana göre
Evet hepsi hallolur bi anda bende cuma gunu odasini kiyafetlerini yerlestircemOhhh artik kafan rahat gez dolas ne guzel benik daha kiyafetleri yikabip utulencek bikac parca eksigide kaldi kendim icinde gecelik falan almam lazim bir haftada hallederik heralde hepsini bakalim
bak ege için ne buldum ben canım
https://www.limango.com.tr/urun/pompon-kids-ege-isimli-buyuk-cerceve-8151978?sayfa=1
eylül ü de var aynı cercevenin çok hosuma gitti :)yesinler onu yaçarşıda da aynısını gördüm çerçeve üstüne aynı böyle ad yazıyorlar sonra doğunca el ayak şeklini basıyorsun çerçeveye. o gün çok yoruldum fazla bakamadım ama gidip o çerçeveyi alacağım :)
Dr.uma bu aksam gidecem muayenesi 6 da. Endokrin dr.umu aradim endiseye gerek yok 50lik tarama 100 luk tani testidir. Dr.un gerekirse 100luk yaptirir dedi.
Kızlar kadın doğum bölümüne yatırdılar serumlar üstümde kan aldılar intaniye yapıldı nst de Sancı varmış dua edin
Cnm suslemeler daha yapilmasi odamiz kiyafetlerimiz hazir sadece
Esas zor is sus valla daha ani defteri yapilcak yatak suslemeleri yapilcakO da çabucak hallolur canim. Zorunlu bitirmissin eline saglik.
Kızlar kadın doğum bölümüne yatırdılar serumlar üstümde kan aldılar intaniye yapıldı nst de Sancı varmış dua edin
Esas zor is sus valla daha ani defteri yapilcak yatak suslemeleri yapilcak
Bende de sertleşme çok oluyo yaaa.. Bugün de kasıklarımda ağrı hissetmeye başldımkizlar bende iki gundur degisik bi agri sanci oluyor,adet sancisina çok benziyor : (( sertlesmeler hep oluyordu zaten
haftaya sali randevum var,bekleyimmi gidiyimmi derken az kaldi dr ra,devusune , insalalh bisey yokdur : ((
bana yat kalkma falan derlerse bu imkansiz , erken dogacagini bile bile kalkmak zorundayim, çocuklarima bakaack kimse yok(
erken dogum ben hiç aklima getirmem aslinda, belkide polyannacilik oynuyodurum ama boyle sancilar duydukça korkmaya basladim :'(
Aa ne oldu sana ne zaman gittin.? İyi gelir hastane merak etme. Tez zamanda iyi ol çalışma daha rapor al yat.Kızlar kadın doğum bölümüne yatırdılar serumlar üstümde kan aldılar intaniye yapıldı nst de Sancı varmış dua edin
canim gecen ayki randevumda kasimlari dr uma dedim, rahimde açilma yok hersey yolunda, açilmaya sebeb olmayan sertlesme sorun deil dedi ..Bende de sertleşme çok oluyo yaaa.. Bugün de kasıklarımda ağrı hissetmeye başldımbenim ilk hiç anlamıyom kasılmamı yoksa normal hamilelik sıkımtısı mı :/ inşallah hepimizin bebesi hayırlısı ile zamanı da gelir..
Ben yüzünüzü 3. Ayda çıkardım. Akşam çoraplarımı çıkarınca bileklerimde çukur oluşuyor.ılk hamıslıkte acayıp sısmıstım ben yuzuklerımı 4. aydan sonra takamamıştım mesela ayaklarum 2 numara buyudu ve oyle kaldı :/ bunda sıslık yok yuzugumu hala takıyorum..bılmıyorum bu doğumda ne olcak bakalım..
ayy okurken ağzım sulandı ıyımı :)
Allah kimseye esıyle evıyle yuvasıyla evladıyla ımtıhan yasatmasın.. cok sey demek ıstedım sadece dua edebıldım arkadaşım...
korkma benımde 8 aylıkken sancılarım cıkmıstı kızım 40. haftada dogdu.. rahatsızlığından dolayı çıkmıştır yüksek ıhtımalle..hadı hayırlı haberlerle gel
çukur neden esobaBen yüzünüzü 3. Ayda çıkardım. Akşam çoraplarımı çıkarınca bileklerimde çukur oluşuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?