Bilmiyorum kilodan mı ödem mi varçukur neden esoba
odemmi var sende ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum kilodan mı ödem mi varçukur neden esoba
odemmi var sende ?
Eşim kuzenimin kızına yapmıştı.eylül ü de var aynı cercevenin çok hosuma gitti :)
parmaginla bastirinca $emigine yada ayagina, çukurun yani derinin geri toplanmasi zaamn aliyorsa odem diye biliyorum ben ..Bilmiyorum kilodan mı ödem mi var
Öyle çok çukur kalmıyor ilk zamanlar çoktu ödem ama.şimdi azaldı sanki. Öyle olsa tahlilde üre çıkar her şeyin normal çıkıyor.ama şu anda bastırdım var ödem.bütün gün ayağım sarkık durmaktan oluyorparmaginla bastirinca $emigine yada ayagina, çukurun yani derinin geri toplanmasi zaamn aliyorsa odem diye biliyorum ben ..
her firsatda ayaklarini havaya kaldirmayi deneÖyle çok çukur kalmıyor ilk zamanlar çoktu ödem ama.şimdi azaldı sanki. Öyle olsa tahlilde üre çıkar her şeyin normal çıkıyor.ama şu anda bastırdım var ödem.bütün gün ayağım sarkık durmaktan oluyor
hamilelik iste neyden soguyacagimiz belli olmuyor. Bana da market yumurtasi kokuyor.ben yumurtadan çok tiksindim arada yemeye çalışıyorum ama midem hep kalkıyor bu sefer yediklerimide çıkarıyorum. sizin o beğendiğiniz tavukları benim kayınvalidemin kardeşleri bakıyoronların tavukları gezen tavuk yumurtalarını satmıyorlar genelde. ege ek gıdaya geçsin yumurtamız onlardan böyle sarı kırmızı değişik bir rengi oluyor içinde ki sarının birde kokusu çok ağır bana göre
![]()
Çok güzel Güle güle kullanEl emeği lohusaliklarim nasil olmuş kizlar?
Bilmiyorum kilodan mı ödem mi var
Islak beton muuu:)hamilelik iste neyden soguyacagimiz belli olmuyor. Bana da market yumurtasi kokuyor.
Su ara en guzel kokan sey toprak ve Islak beton
Biliyorum şu ameliyatta giyilen parmak uçları açıl çorap değil mi? Çok cins onlarher firsatda ayaklarini havaya kaldirmayi dene
bana kizimda odem için ozel çorap vermislerdi,ustelik yaz mevsimiydi çok zor du takmasi SIKIIYOR ya
ama simdi ki$ o kadar rahatsiz etmez, bi arastir bakalim belki faydasi olur
eczanelere tibbi malzeme satan yerlere bi sor istersen
valla parmak ucunu hatirlmaiyorum ama dize kadardi - geçmis zaman tam aklimda deil -Biliyorum şu ameliyatta giyilen parmak uçları açıl çorap değil mi? Çok cins onlar
Evet biri araba yikiyordu bugun. Ordab ayrilasim gelmedi. Hayir yenen birsey de degil ki yesem de gecseIslak beton muuu:)
Bu ay cidden cok hamileyiz ya:) ben korkmaya başladım iyidenAmanınn ne oldu Birsen herkes dertlerini sıraladı. Benimde çok dert. Bir aydır sağ bacağımın bıldırının iç kemiği aşırı ağrıyor.
Akşamları yerimden kalkamıyorum. Kalkınca iki büklüm oluyorum.sürekli oturunca popo ağrısından perişan oluyorum ve karnım sık.sık taş gibi oluyor.
Bu ay cidden cok hamileyiz ya:) ben korkmaya başladım iyidenAmanınn ne oldu Birsen herkes dertlerini sıraladı. Benimde çok dert. Bir aydır sağ bacağımın bıldırının iç kemiği aşırı ağrıyor.
Akşamları yerimden kalkamıyorum. Kalkınca iki büklüm oluyorum.sürekli oturunca popo ağrısından perişan oluyorum ve karnım sık.sık taş gibi oluyor.
ay iyi ki yenmiyo boşver :)) sıva yiyen varEvet biri araba yikiyordu bugun. Ordab ayrilasim gelmedi. Hayir yenen birsey de degil ki yesem de gecse
Doktor örnek bir liste verdi canım ama yine de sen atabilirsen iyi olurDiyet yap canım sende, ben artık tam tahıl ekmek yiyorum öğünlerde,1 dilim, ara öğünler var,listeyi atabilirsem atayım bak sana,benimki değil ama örnek olur sana ...
Çok güzel Güle güle kullan
Kızlar sabah 9:00 da kontrolüm var. Kuzumu göreceğim için çok mutluyum ama şeker yüklemesi yapılacakkızımdada yapılmıştı ve ilkinde fenalaşıp istifra etmiştim, bidaha yapmışlardı
kendimi şartlamıyorum ama inşaAllah bu sefer iyi geçer
Bu arada eçen süslerini yaptığımız arkadaşımın bebeğini sezeryanle alacaklarmış. 2 ebe kontrol etmiş, çatısı darmış açılma yokmuş. 21 kasımda seseryani var. Biraz morali bozuktu. Hakkında hayırlısı buymuş demekki dedim, normal yapıp benim gibi olmaktansa ( kuyruk sokumu eğriliği) sezeryan daha iyi dedim.