2015 Şubat Anneleri

anlamadımki yaaa
zaten kadın doğumun verdiği ilaçların hepsini dahiliyeci bıraktırdı
28. hafta kan takviyesi yapacakmış
şu kan serumundan
6 sene önce kan verdiler bütün sırtım sivilce doldu yüzüm falan mahvoldu
2-3 sene geçmediler hiç
inşallah yine aynı şey olmaz
b vitamini eksikliğinde kırılır tırnak falan ama dahiliyeci neden bıraktırdı ki ilacları kadın doğumcunun haberi var mı bıraktıgından? aynı seyler olmaz insallah canım ya kotu seyler getirme aklına

ben nedense kıyafetten çok mankenlere bakıyorum birde potluk varmı diye bakıyorum :KK69:
ebrumaternity den hamile kot jile almıştım
başka netten aldığım hamile kıyafeti yok
geçen kontrole gittiğimde de lcw dan doldurdum ne varsa
koca parasına mı acıyayım oh canıma değsin:cool:

anlamadımki yaaa
zaten kadın doğumun verdiği ilaçların hepsini dahiliyeci bıraktırdı
28. hafta kan takviyesi yapacakmış
şu kan serumundan
6 sene önce kan verdiler bütün sırtım sivilce doldu yüzüm falan mahvoldu
2-3 sene geçmediler hiç
inşallah yine aynı şey olmaz

Biraz yoğurdu sütü fazla tüket istersen. Kalsiyum da eksik olabilir. Lcw Allah'tan pahalı biryer değil doldur gitsin :)

Ay ne diyosun canim ya neler kurdum kafamda c9k korktum da basladi simdi cok ssukur

Çabuk haber verdiğin için de teşekkürler. Bazen biri bir sıkıntısını söylüyor sonra günlerce gözükmüyor. Aklımıza binbir türlü şey geliyor korkuyoruz sonra Allah'tan geliyorlar bişeyleri yok ama o arada olan bize oluyor ;)

İyi aksamlar herkeslere. Bugün giremedim aklimda buradaydi hep. Carsi pazar derken yemek dahi yapamadan yativerdim. Kocacigimm nöbette zaten birşeyler atistiririz artik. Okuyamadim tabi geçmişi de ne var ne yok hatunlarr

El emeği lohusaliklarim nasil olmuş kizlar?

Eklentiler

• IMG_20141112_190502.webp
    IMG_20141112_190502.webp
    328,1 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_20141112_190429.webp
    IMG_20141112_190429.webp
    470,3 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG_20141112_190357.webp
    IMG_20141112_190357.webp
    237,3 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_20141112_190327.webp
    IMG_20141112_190327.webp
    305,9 KB · Görüntüleme: 120
Ben de gripliler kervanına katıldım :KK43: umarım çok kötüleşmem çünkü bir başıma sefil olurum kızımla..merhametsiz kocamın eline düşürmesin Rabbim,gerçi umrunda olmaz zaten..dün şeker yüklemesine arkadaşımla gittik,onun eşi 50 kere aradı sordu geleyim dedi,benimki eve geldiğinde bile sormadı..ah gurbet zalim gurbet :KK43:
Deme öyle kızanım üzme kendini.sen iyiki arkadaşınla gitmişsin ben yalnız gittim ve 5 hamile daha vardı bırak eşlerini kiminin annesi kv de gelmişti.
Bazı erkekler öyle maalesef. Benim eşim de sormadı eve gelince adam hastalığa mızmızlığa dayanamıyor ama şurda oturayım Yüz kez mutfaktan bir şey istiyim getirir.
Altı ay yemek pişirmesem, temiz kıyafet vermesem gık demez,bütün maaşını bana verir.
Her insanın iyi kötü yönleri var.

Ben içmiyorum demir ilacını gerçekten :/ demek ki ondan gerizekalı gerizekalı dolanıyorum arkadas :)
Deli yaa.
Sabah magazin programı varya 2. Sayfa diye.iki kızan masa başında sunuyor.
Canan karatay o programa katılmış, kızlardan biri demiş ama hocam ben öyle havucu tereyağına batırıp falan yiyemem.
Canan karatay yayında kıza demiş, işte ondan böyle gerizekalısınız.
Aklıma geldikçe gülüyorum.çok komik geldi.

yalnız bana gunde 3 tane yazdı ya sen de öyle mi kullanıyorsun?eşim eczacı 1 tane alsan bile olur dedi ama ben yine de 3 alıyorum doktorum ne derse o :) çok uslu hastayımdır :) psikolojik mi bilmem ama ilaca baslayalı 1 hafta olmadı daha dinç gibiyim :)
Ohh eczacı,diş hekimi ne güzel aile maşallah.
İyiki benim eşim eczacı değil annem bütün eczaneyi boşaltırdı.
Bir kez piyasada bulunmayan bir ilaç annemin evinden 5 kutu çıktı.

Deli yaa.
Sabah magazin programı varya 2. Sayfa diye.iki kızan masa başında sunuyor.
Canan karatay o programa katılmış, kızlardan biri demiş ama hocam ben öyle havucu tereyağına batırıp falan yiyemem.
Canan karatay yayında kıza demiş, işte ondan böyle gerizekalısınız.
Aklıma geldikçe gülüyorum.çok komik geldi.
Yaz gunu bi programa katilmis karatay. Kadin soruyor simdi herkes sahilde ne yesinler deniz kenarinda. Haslanmis yumurta gotursunler dedi.:rolleyes::-)

Cok marifetlisiniz yaa. Cok guzeller Hic merakli degilim ama burda gordukce heveslendim ben de

Çok mutlu oluyorum siz de begenince cidden. Sende yapiver canim iki gunde biter. begendiysen modeli alabilirsinde.

Ben daha hamile bir şeyi almıycam sadece gecelik pijama

Ayni şekilde. Bi tayt birde tulumlar hamileliğini geçirdim. Zaten giyim tarzim tayt ve üstüne geniş bluzlardi o yüzden bluzlazada ihtiyacim olmadi hic.

ben de istiyorum boyle seyler yapmakkkk çok guzel olmus ellerine saglık

Sende yap canim benim valla çok keyif aldim yaparken :) coookk teşekkürler :)

Yanlara açıldın mı? Bel tarafına doğru vuruyorum ben.

doktor göbek deliğiin iki parmak gerisi ve aşagısına yap dedi şimdiye kadar o şkilde yaptım ama artık kanama yapıyor biraz daha yan taraftan yapıyorum delik çevreine göre biraz daha yumuşak yan taraflar

Back
X