2015 Şubat Anneleri

İlahi ben hiç.bakmadım yüzüne şimdi baktımda harbi ağzı kulağında.
Hamileyim mutluyum imajı çizmiş.

Cok kolay canim ya bir metre saten kumaş ve silikon tabancası ile hallettim hepsini. Çok sevindim begendigine :)

Canım bizim apartmandaki piyanist yine çok güzel çalıyor. Ay çok hoş yaa. Sen de piyano mu çalıyodun? Arada çal da komşular mutlu olsun

iyi akşamlar güzel anneler :)
Yaaa ben nişana gitcem ama giycek bişi yok kızlar, eski elbiselerimi denedim dün gece içlerine fermuarlarını açmadan hala girebiliyorum ama o top göbeğim acayıp çıkıyor ortaya birde bnm problemli bölge popolar onlarda meydana çıkıyor die giymeme kararı aldım :) Hamiş eteğimde spor bir etek evde bir tane kumaş eteğim vardı beli rahat oluyor birazda gögüs altına kadar çekiyorum boyu uzun olduğundan sıkıntı olmuyor sanırım onu giycem üstünede yazın aldığım şifon kolsuz bluzumu içine badı giycem artık yapacak bişi yok boydan elbise bulamadım kendime yaaa

Yaz gunu bi programa katilmis karatay. Kadin soruyor simdi herkes sahilde ne yesinler deniz kenarinda. Haslanmis yumurta gotursunler dedi.
Ben yerim yazın ortasında kuzenim çok sinirleniyor bu sıcakta nasıl yiyorsun diye.
Hamilelikte de 40 derece sıcaklarda bile her sabah yedim.
Bu kadını bir ben seviyorum heralde.

Bir iki de takı tak tamam işte :)

Zaten eskiden lohusa terlikleri topukluymuş. Şimdilerde havluya döndüler.
Ben terliklerimi plastik alıcam o tüylülere dokunamıyorum. Ne yapayım bende plastik terliğe ponpon yapıştırırım.
Ya birden düşündümde mavi wc terligine çiçek yapıştırdığımı komik geldi.

Çok güzeller tamamladım her şeyi.

Bitti çok şükür canim sagolasin

Canım bizim apartmandaki piyanist yine çok güzel çalıyor. Ay çok hoş yaa. Sen de piyano mu çalıyodun? Arada çal da komşular mutlu olsun

:) Caliyorum canim bizim apartmandakilerde senin gibi çal ki dinleyelim diyorlar uzaktan hoş gelirmiş ya sesi davulun : )

Ya bana da Dr şeker ölçümü öncesi pasta yeme demişti o gün bugündür canım pasta istiyo :)

ne yasak onu ceker camimiz valla. Eskiden çikolata yemezdim simdi elimde kavanozla geziyoniyorum.

Bir iki de takı tak tamam işte :)

takı olarak saatim vazgeçilmezimdir canım birde işte alyansımla tektaşımı muhakkak takarım :)
takıdan ziyade eşarp olarak ne takcam sıkıntım o, yazın bluz üstüne aldığım eşarbımı çok severek takmıyorum üstüne yeni bitane alabilsem iyi olur bakalım. Annemlerle Cuma günü gidicez sanırım bursaya, benim 9.45te cuma günün dr. randevum var ordan direkt yenikapıya geçelim feribotla gidelim diyoruz cuma gidersek cmrtesi belki içime sinen bişiler bulurum.

Ay hahahahahah koptuuummm!

Masallah canim iyi haberlerle gelmne sevindim

Bak gordun mu naza cekmis kuzu kendini nasil da oynatiyolar simdiden hadi gozun aydin canm

Cok gecmis olsun canim tez iyilesrsn insallah

El emeği lohusaliklarim nasil olmuş kizlar?

Ellerine saglik hepsi cok guzel olmus

zaten hastanede o havlu terlikler kullansli olmuyor tuvaletti falan bir de egilemedgne ayagina direk giyinemiyorsun illa plastik tabanli bisey lazim

Of bugun enerjim hic yok sabah ictigim portakal suyu midemi mahvetti hala rahatszlgni yasiyorum bir de ustumde acayip bi negatf enerji var halsiz güçsüz depresif moddayim kiz ilgi bekliyor esim yok yalniz da sıkıcı ortam böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…