Ben yandım birde sizleri sayacam şimdi takıntılıyım.zaten.sen söylemesen farkında bile değilim. aman ya saymıycam ben saymayınca bak hızlı gidiyormuş daha dün 90 daydım
elbise falan neyse de topuklu ayakkabı giymeyi özledim vallaSizin almanız gerekebilir toplum içinde çalışıyorsunuz. Ben eşofmanla falan gidiyorum dışarda işim yoksa..
İlahi ben hiç.bakmadım yüzüne şimdi baktımda harbi ağzı kulağında.hamilelikten sonra mı değişti bu kadar
erkekler bizden daha kaprisli
anlamıyorum dertlerini
belki babalık psikolojisine daha girmemiştir
ama emin ol meleğinizi kucağına aldığında o da anlar hatasını
bu kadın neden bu kadar gülüyor
zoraki güldüğü ne kadar belli
geçen haftaki manken de buydu
gülmesine sinir olduğumdan incelemedim bile ürünleri
Off o nasıl özlem. Hiç benlik değil.elbise falan neyse de topuklu ayakkabı giymeyi özledim valla
iyi fikir hatta lohusa terliklerimi topuklu alayım :)Off o nasıl özlem. Hiç benlik değil.
Sen yanıma al doğumdan sonra hastaneden çıkarken giyersin
Çok güzeller tamamladım her şeyi.El emeği lohusaliklarim nasil olmuş kizlar?
Cok kolay canim ya bir metre saten kumaş ve silikon tabancası ile hallettim hepsini. Çok sevindim begendigine :)
iyi fikir hatta lohusa terliklerimi topuklu alayım :)
Ben yerim yazın ortasında kuzenim çok sinirleniyor bu sıcakta nasıl yiyorsun diye.Yaz gunu bi programa katilmis karatay. Kadin soruyor simdi herkes sahilde ne yesinler deniz kenarinda. Haslanmis yumurta gotursunler dedi.
Cok uzuluyorum. Butun yas pastalar ve tatlilar gozumun onunde ucusuyo. Allah hep diyet yapmak zorunda olanlara yardim etsinAynı şeyi söylüyomuşuz :) yine de dikkat edilirse ömür boyu şeker hastası olmayız diye düşünüyorum
iyi akşamlar güzel anneler :)
Yaaa ben nişana gitcem ama giycek bişi yok kızlar, eski elbiselerimi denedim dün gece içlerine fermuarlarını açmadan hala girebiliyorum ama o top göbeğim acayıp çıkıyor ortaya birde bnm problemli bölge popolaronlarda meydana çıkıyor die giymeme kararı aldım :) Hamiş eteğimde spor bir etek evde bir tane kumaş eteğim vardı beli rahat oluyor birazda gögüs altına kadar çekiyorum boyu uzun olduğundan sıkıntı olmuyor sanırım onu giycem üstünede yazın aldığım şifon kolsuz bluzumu içine badı giycem artık yapacak bişi yok boydan elbise bulamadım kendime yaaa
Cok uzuluyorum. Butun yas pastalar ve tatlilar gozumun onunde ucusuyo. Allah hep diyet yapmak zorunda olanlara yardim etsin
Ben terliklerimi plastik alıcam o tüylülere dokunamıyorum. Ne yapayım bende plastik terliğe ponpon yapıştırırım.Zaten eskiden lohusa terlikleri topukluymuş. Şimdilerde havluya döndüler.
Çok güzeller tamamladım her şeyi.
Canım bizim apartmandaki piyanist yine çok güzel çalıyor. Ay çok hoş yaa. Sen de piyano mu çalıyodun? Arada çal da komşular mutlu olsun
Ya bana da Dr şeker ölçümü öncesi pasta yeme demişti o gün bugündür canım pasta istiyo :)
Bir iki de takı tak tamam işte :)
Ay hahahahahah koptuuummm!Deli yaa.
Sabah magazin programı varya 2. Sayfa diye.iki kızan masa başında sunuyor.
Canan karatay o programa katılmış, kızlardan biri demiş ama hocam ben öyle havucu tereyağına batırıp falan yiyemem.
Canan karatay yayında kıza demiş, işte ondan böyle gerizekalısınız.
Aklıma geldikçe gülüyorum.çok komik geldi.
ben geldim sonunda şuan dinleniyorum ayaklarım baya şiştiler. evet kızlar rabbime binlerce şükür olsun ki fetal ekomuz sapasağlam çıktı. ama doktor teyzemiz doğunca 1-3 ay arası getir bir kontrol edelim dedi çok ilgiliydi sağolsun. ayrıca doktoruma uğradım idrar tahlili için evet bakteri çıkmış enfeksiyon var dedi. bana tam 3 tane ilaç yazmış açıkçası teredütte kaldım ilk 2 ilaçta sorun yok ama bir tane idrar antiseptiği diye bir ilaç var hamileliğin son ayında kullanılmamalıdır doğum riski varmış.
ayrıca 5 aralıkta yani 32. haftamdan sonra 2 haftada bir gidicekmişim onu da söyledi. benden haberler böyle yavrum daha dönmemiş bu arada. bakalım ne zaman dönecek sıpam :)
Kizlar tam dus aldim evden cikiyodum sert.3.4 tekmeyi yerlestirdi sipa bu saate kadar napiyodu acaba velet resmen oldum oldum dirildim nerdeyse bir gun bu cocuk.niye oynamaz kordonmu dolandi nefesmi alamiyo biseymi oldu sacma sapan seyler kurdum durdum neyseki cok sukur basladi oynamaya allah kimseye yasatmasin hepinize tesekkurler
Ben de gripliler kervanına katıldımumarım çok kötüleşmem çünkü bir başıma sefil olurum kızımla..merhametsiz kocamın eline düşürmesin Rabbim,gerçi umrunda olmaz zaten..dün şeker yüklemesine arkadaşımla gittik,onun eşi 50 kere aradı sordu geleyim dedi,benimki eve geldiğinde bile sormadı..ah gurbet zalim gurbet
El emeği lohusaliklarim nasil olmuş kizlar?
Ben terliklerimi plastik alıcam o tüylülere dokunamıyorum. Ne yapayım bende plastik terliğe ponpon yapıştırırım.
Ya birden düşündümde mavi wc terligine çiçek yapıştırdığımı komik geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?