- 27 Haziran 2012
- 1.738
- 1.468
- 448
sağol canım inşallah, hepimizin bebişleri sağlıkla doğsun gerisi önemli değil.Saol canm inş seninki de dönsün o zaman olması gereken buysa


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım inşallah, hepimizin bebişleri sağlıkla doğsun gerisi önemli değil.Saol canm inş seninki de dönsün o zaman olması gereken buysa
Geçmiş olsun arkadaşlar. benimde 75lik değerlerim yüksek çıktı. açlık 84, diğerleri 197 ve 190 yükseldimi kolay kolay düşmüyo bende galiba. makina ölçümlerini 1 saat sonra yap dedi dr. onlarda hep yüksek çıkıyo çok moralsizim
yemeklerde hiç denememiştim, balsamik sirkeyi bi deneyeyim bakayım :)
İşte en çok korktuğum şeyi söyledin hayatta içemem artım..iğne vuruyorum kan cıvıltıcı iiden kötü edee belki![]()
iğneyi hala göbekten yapıyorum morarma yok ama deri gerildikçe ağrı yapmaya başladı bacağa geçmek istiyorum ama cesaret edemiyorum bacağına yapan var mı?
Mantar var esimin memlektnde bu sene cokmus burnumda tutuyor. Evlenince yedim ilk hic sevmemistim ta ki bi seneye kadar. Bosuna degil demek kiKereviz ve mantarda da toprak tadı oluyor. Uzun süre kansız kaldığım için biliyorum![]()
ya da dover kadini. Dedigin gibi cahillik. Allah akil fikir versinEşine yapsalar adam eşini sokağa bile çıkarmayabilir. O kadar cahil ve yobazlar ki.
ilac kullaniyorum nasilsa kabizim gunde 2-3 tane fln icsem de kurtulsm su kansizliktan. Sigara da canim cekiyor arada. Icmek degil de kokusu hosuma gidiyor iki haftadir fln demek ki bu yuzdenBende sigara külü canım istiyordu. Bu istek kızıma hamikeyken iyice artmıştı. Eşimde bende kullanmayız. Annemlere giderdim onlar içerken parmağımı ıslatıp tadımlık alırdım. ama geçmiyodu. Doktor kansızlık olduğunu söyledi, ilaç vermişti.
Aksamdan beri hic duymadiysan kos hastaneye. Ama seyrekse rahat ol pozisyon degstirmistirAy sinirimden aglicam simdi bu coxuk niye hareket etmez dis agrimi tetikler diye cikolata falan yiyemiyorum muz yedim soluma yattim olmadi yemek yedim olmadi egildim kalktim olmadi simdide seekrli su ictim insallah oynar ya yolsa solugu acilde alicam
Cok hareketli olunca ne olurmus kiiCanım baxen daha sessiz olabiliyorlar bende panik oluyırum hemen baxende çok hareket hissediyorum o da bi yerde okudum nerden okuduysam çok hareketli olması da doktora gitme neden i oluyormuş biraz sırt üstü yatıp göbeği sağdan soldan az bi sıkıştr eğer gene olmazsa içinin rahat olması için dojtora görün rahat ol
aynen evde yat yat da olmuyor hafif hareket en iysiBugun yazamadm hic keyfim yok butun gun yattim ama yattikca çürük agrisi gibi agridi heryerim.ne yana donsem batiyor mubarek bi kırgınlık var uzermde acayip de bas agrim
Umarim herkes iyidir
Benim 50 mglik yuklemede açlık kan şekeri 85, yukleme sonrası 1. Saat 156 cikti. Iyi mi kotu mu bilemedim![]()
Aynı şeyler oluyor bende de artık son 2- 3 gündür acıyor vurduktan sonra epey,ama bacak daha kötüymüş...
Bilmiyorum da aşırı hareketli oluncada doktora başvurmalı yazıyordu cnm . Banada enteresan geldiMantar var esimin memlektnde bu sene cokmus burnumda tutuyor. Evlenince yedim ilk hic sevmemistim ta ki bi seneye kadar. Bosuna degil demek ki
ya da dover kadini. Dedigin gibi cahillik. Allah akil fikir versin
ilac kullaniyorum nasilsa kabizim gunde 2-3 tane fln icsem de kurtulsm su kansizliktan. Sigara da canim cekiyor arada. Icmek degil de kokusu hosuma gidiyor iki haftadir fln demek ki bu yuzden
Aksamdan beri hic duymadiysan kos hastaneye. Ama seyrekse rahat ol pozisyon degstirmistir
Cok hareketli olunca ne olurmus kii
aynen evde yat yat da olmuyor hafif hareket en iysi
hergun mutlaka yedıgınız bır meyve sebze yada başka bısey varmı anneler
narhergun mutlaka yedıgınız bır meyve sebze yada başka bısey varmı anneler
hadi ya bacaktan yapayım diyordum kolumada tek başıma yapamam birinin tutması gerekir
böyle ağrımaya devam ederse mecbur bacaga yaparım herhalde
birde göbek gerildiği için sanırım kanamaya başladı iğneyi çıkardıktan sonra önceden böyle olmuyordu
ben geldim sonunda şuan dinleniyorum ayaklarım baya şiştiler. evet kızlar rabbime binlerce şükür olsun ki fetal ekomuz sapasağlam çıktı. ama doktor teyzemiz doğunca 1-3 ay arası getir bir kontrol edelim dedi çok ilgiliydi sağolsun. ayrıca doktoruma uğradım idrar tahlili için evet bakteri çıkmış enfeksiyon var dedi. bana tam 3 tane ilaç yazmış açıkçası teredütte kaldım ilk 2 ilaçta sorun yok ama bir tane idrar antiseptiği diye bir ilaç var hamileliğin son ayında kullanılmamalıdır doğum riski varmış.
ayrıca 5 aralıkta yani 32. haftamdan sonra 2 haftada bir gidicekmişim onu da söyledi. benden haberler böyle yavrum daha dönmemiş bu arada. bakalım ne zaman dönecek sıpam :)
kızımda onca bez denedım en son can bebe de karar kıldım..oglumdada aynendevamkızlar daha önce mevzusu geçti mi bilmiorum, yetişemiyorum yazılanları okumaya :) bebek bezi ve ıslak mendil markalarını araştırdınız mı? ben bebek bezini prima premium care düşünüyorum ama ıslak mendil konusund bi fikrim yok. en iyisi hangisidir araştıran/bilen varmı?
adım adım herşeyi araştırıp almaya başlıycam inşallah. bu hafta bebek bezi ve ıslak mendili halletmeyi düşünüyorum. almak için bi yanım erken dio, bi yanım 7. aya girdin Allah korusun aksi bi duruma hazırlıklı ol dio..
ooo baya zengın besleniyoruz maasallah..ceviz, yoğurt, c vitamini içeren bi şey (mndalina, kırmızı biber, ıhlamur...), kuru kaysı ya da hurma :)
hergun yeme bacım doğum kasılmalarını başlattığını bılıyorum..az ve genıs aralıklarla tüket
maasallah suphanallah,,eee kac kılo olmuşben geldim sonunda şuan dinleniyorum ayaklarım baya şiştiler. evet kızlar rabbime binlerce şükür olsun ki fetal ekomuz sapasağlam çıktı. ama doktor teyzemiz doğunca 1-3 ay arası getir bir kontrol edelim dedi çok ilgiliydi sağolsun. ayrıca doktoruma uğradım idrar tahlili için evet bakteri çıkmış enfeksiyon var dedi. bana tam 3 tane ilaç yazmış açıkçası teredütte kaldım ilk 2 ilaçta sorun yok ama bir tane idrar antiseptiği diye bir ilaç var hamileliğin son ayında kullanılmamalıdır doğum riski varmış.
ayrıca 5 aralıkta yani 32. haftamdan sonra 2 haftada bir gidicekmişim onu da söyledi. benden haberler böyle yavrum daha dönmemiş bu arada. bakalım ne zaman dönecek sıpam :)
bende de enfeksıyon var ama su iç dedı sadece ilaç vermedi.ben geldim sonunda şuan dinleniyorum ayaklarım baya şiştiler. evet kızlar rabbime binlerce şükür olsun ki fetal ekomuz sapasağlam çıktı. ama doktor teyzemiz doğunca 1-3 ay arası getir bir kontrol edelim dedi çok ilgiliydi sağolsun. ayrıca doktoruma uğradım idrar tahlili için evet bakteri çıkmış enfeksiyon var dedi. bana tam 3 tane ilaç yazmış açıkçası teredütte kaldım ilk 2 ilaçta sorun yok ama bir tane idrar antiseptiği diye bir ilaç var hamileliğin son ayında kullanılmamalıdır doğum riski varmış.
ayrıca 5 aralıkta yani 32. haftamdan sonra 2 haftada bir gidicekmişim onu da söyledi. benden haberler böyle yavrum daha dönmemiş bu arada. bakalım ne zaman dönecek sıpam :)