2015 Şubat Anneleri

Saol canm inş seninki de dönsün o zaman olması gereken buysa

Bu ara çok yoruluyorum saat daha3 ve bugün panel varmış yani 7 buçuğa kadar okuldayız öyle bi küfredesim var anlatamam ama edersem forum kaldrnaz diye sustum offfffff çalışmayan hamileler oturyn evinizde değerini bilin valla evin

ama Trakyalı olmanın verdiği dezavantajla "H"lerle ilgili problemimiz olmuyor da değil hani. ))
o konuda çok dertliyim. geçenlerde eşim ve abisi arasında geçen konuşma.
yoldayız yanımızdan arabalar geçiyor.
abi- ondalar ne kadar
kardeş- bilmem 2,15 falandır
abi: nasıl yani
ben: Honda Honda

ecicansu canım panikleyecek bırsey yok..kendını yordunmu yada stres altında falan kaldın mı.. bıraz cıkolata ye.. hemen kıpırdanır ınsaallah..sakınce dınlenmeye calıs ve sol tarafına yat... bebek kıpırdamazsa bunları dene demıstı drum

Ay sinirimden aglicam simdi bu coxuk niye hareket etmez dis agrimi tetikler diye cikolata falan yiyemiyorum muz yedim soluma yattim olmadi yemek yedim olmadi egildim kalktim olmadi simdide seekrli su ictim insallah oynar ya yolsa solugu acilde alicam
benımde bugun oynamıyor hıc. meyvesuyu ıctım tık demedı. ne yapam bır kere oynadı sankı rahatladım sımdı aksamı beklıyorum yan yatayım bakayım oynayacak mı?

ecicansu panik yapmani anliyorum ama once bi sakinlesmeye calis.yakinda saglik ocagi yok mi kuzum illa ki hareket eder kuzucuk da böyle kendini yiyecegine git pitpitlari dinle de feraha er bari

Aslında yatak koltuk gibi bişiler olsa on onbeş dakika uzanabilsek daha iyi olur.

Bazen pozisyon degstrdiklerinden azalıyor hareketleri ya da uyku dinlnme rutinleri degsebliyor. benimki de iki uc gundur gun icinde daha sessiz ama geceleri daha once olmadgi kadar hareketli.gecen hafta bas asagidaydi simdi yan yatista mesela durus sekli duyus seklini etkiliyor

BiZim de tuvaletler çok kötü. Yüz kez söyledik temizleyen o kadar pis temizliyor ki. Bir de daha dün temizledim bilmemkim bugün girdi o pisletmiştir diyo adam ortalıkta böyle konuşuyor bir de
ben temizlediklerinden bile emin değilim. daha önce tuncelinin ilçesinde çalışıyordum orda kadın-erkek ortak tek wc vardı ama bu kadar pis değildi. ben mardine geldiğimden beri herkesle kavga etmekten bi hal oldum artık ses etmiyorum

Saol canm benm dikkat ediyorum sanıyordum ama demekki yeterli deil :)

Monurol u bana 15 20 gunde bir kullan dedi doktorum diger ilaci kullanmadim ama gecmis olsun enfeksiyon zararliymis bebege kullaniyorum ben o yuzden
Benim vitamin bile olsa ilaçlara çok ön yargım var o yüzden sabahtan beri içim içimi yiyo ters bişey olur mu diye Rabbim esirgesin yavrularımızu

Tuvalet çok büyük sorun. Zaten içeri girdiğinde pis kokmaya başlıyor. Düşün ben Ankara'da üniversitedeydim güya. Pislik içinde yaa. Adamlar temizleyince böyle oluyor gibi geliyor belki kadın temizlese daha temiz yapar. Uff yaa sırf tuvalet sorunu yüzünden neler çektim ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…