Saol canm inş seninki de dönsün o zaman olması gereken buysaNormal böyle durması, ben geçen cuma kontrole gittiğimde doktor daha dönmemiş böyle olursa sezeryan olur ama daha zaman var merak etmr dedi.Ben normal doğum istiyorum Allah izin verirse ama sezeryan olmam gerekirse de yapacak bir şey yok tabii.
Iste dun saat 5 den beri falan ses seda yok dun hadi uyyyodur dedim onemsemedim ama bugunde olmayinca panikledim
Allah korusun kötü biley getirme aklına ama öyle bişey varsa git doktoruna.Cok asiri olmasada hergun hareketli bebekti disardan bile belli oluyodu niye bole olduki offf
o konuda çok dertliyim. geçenlerde eşim ve abisi arasında geçen konuşma.ama Trakyalı olmanın verdiği dezavantajla "H"lerle ilgili problemimiz olmuyor da değil hani.))
benımde bugun oynamıyor hıc. meyvesuyu ıctım tık demedı. ne yapam bır kere oynadı sankı rahatladım sımdı aksamı beklıyorum yan yatayım bakayım oynayacak mı?Ay sinirimden aglicam simdi bu coxuk niye hareket etmez dis agrimi tetikler diye cikolata falan yiyemiyorum muz yedim soluma yattim olmadi yemek yedim olmadi egildim kalktim olmadi simdide seekrli su ictim insallah oynar ya yolsa solugu acilde alicam
Bu ara çok yoruluyorum saat daha3 ve bugün panel varmış yani 7 buçuğa kadar okuldayız öyle bi küfredesim var anlatamam ama edersem forum kaldrnaz diye sustum offfffff çalışmayan hamileler oturyn evinizde değerini bilin valla evin
Canım beklemeden git acile. İçin rahatlar en azındanYok degilim sekerli su ictim muz yedim yemek yedim ama yok
ben temizlediklerinden bile emin değilim. daha önce tuncelinin ilçesinde çalışıyordum orda kadın-erkek ortak tek wc vardı ama bu kadar pis değildi. ben mardine geldiğimden beri herkesle kavga etmekten bi hal oldum artık ses etmiyorumBiZim de tuvaletler çok kötü. Yüz kez söyledik temizleyen o kadar pis temizliyor ki. Bir de daha dün temizledim bilmemkim bugün girdi o pisletmiştir diyo adam ortalıkta böyle konuşuyor bir de
Saol canm..peki bu kuzılcık suyunu evde kendim mi yapmalıyımKızılcık suyu iyi gelir derler.
Aslında çok içiyorum anlamadım ki neden oldu..Bol su içmelisin canım. O çok önemli.
Saol canm benm dikkat ediyorum sanıyordum ama demekki yeterli deil :)doğal bişey yapmadım çünkü hamileyken bitkiler ters tepebiliyor. mesela ibrahim saraçoğluna çok güvenirim o kürlerini verirken hep belirtir hamileyken yapmayın her bünyede farklı sonuçlar verebilir diye, cesaret edemiyorum o yüzden. tekrar olmasın diye idrarımı tutmamaya ve o bölgenin ıslak kalmaması için sürekli çamaşırımı değiştirmeye çalıştım ama olmadı 2. kez enfeksiyon kaptım. ama ben çalışıyorum iş yerindeyken bazen su gibi akıntım geliyo eve gidene kadar ıslak kalıyorum. sen eğer evdeysen hep kuru kalmaya bak olur mu canım
Saol canm..peki bu kuzılcık suyunu evde kendim mi yapmalıyım
Benim vitamin bile olsa ilaçlara çok ön yargım var o yüzden sabahtan beri içim içimi yiyo ters bişey olur mu diye Rabbim esirgesin yavrularımızuMonurol u bana 15 20 gunde bir kullan dedi doktorum diger ilaci kullanmadim ama gecmis olsun enfeksiyon zararliymis bebege kullaniyorum ben o yuzden
ben temizlediklerinden bile emin değilim. daha önce tuncelinin ilçesinde çalışıyordum orda kadın-erkek ortak tek wc vardı ama bu kadar pis değildi. ben mardine geldiğimden beri herkesle kavga etmekten bi hal oldum artık ses etmiyorum
İşte en çok korktuğum şeyi söyledin hayatta içemem artım..iğne vuruyorum kan cıvıltıcı iiden kötü edee belkiHazırını bulamazsan evde yaparsın canım mevsimi sanırım hala. Çok da kullanma pıhtılaşmayı da etkiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?