Okula 15 dk yuruyorum kasigima bi batma girdi cook yavas yurudum. gerizekalinin biri arabayla gecerken korna yapti bakiyor oyle yavas yuruyunce bin demek istedi heralde. Senin karina da yapsinlar boyle dedim bn de icimden. Sonra uzuldum karisinin sucu ne diye
desene bebisin adı h ile baslamicak :)ama Trakyalı olmanın verdiği dezavantajla "H"lerle ilgili problemimiz olmuyor da değil hani.))
ekmeğin tarifini yazabilir misin? bende bugün ekmek yapıcam da :)
teşekkür ederim yulaf ezmesi alayım bugün yarında itibaren başalarım
Bende sigara külü canım istiyordu. Bu istek kızıma hamikeyken iyice artmıştı. Eşimde bende kullanmayız. Annemlere giderdim onlar içerken parmağımı ıslatıp tadımlık alırdım. ama geçmiyodu. Doktor kansızlık olduğunu söyledi, ilaç vermişti.ya sigara tiryakisi olursun bir sure icmeyince sigara dumani kokar ya insana aynen oyle kokuyor. Cizgi filmlerdeki gini burnumun dogrusuna gidip yiyesim var resmen. Toprak yeme istegi knsizliktan oluyor pika deniyor. Okadar da kansiz degilim ya. Belki ben toprak kokusu bagimlisiyim ahaha. Kuru uzum yiyorum da o baska o baska
Benim 50 mglik yuklemede açlık kan şekeri 85, yukleme sonrası 1. Saat 156 cikti. Iyi mi kotu mu bilemedim
Canım ya bu tampon uzun ipli saplı olan dimiEvet normal dogum yapmistim sezaryende sorun olmaz. Hastanede tampon vermislerdi cok rahatti eve gelince ped kullandim dikislerim beni cok zorladi. Arkadasim 2 dogumunda kendine tampon hazirlamisti onun onerisi bende hazirlicam ped hava aldirmiyor dikislerin kurumasi uzun suruyor
ya ben resim fotografa takılmadım. çekinmek diyorlar ona takıldım.
ya ben resim fotografa takılmadım. çekinmek diyorlar ona takıldım.
Ilk doğum geldi aklıma 2 hafta çok hafif sancı çektim geçer diye 37. Haftada sıkıladı sancılar allahım allahım bende yalancıdır diye aldırış etmedim oturdum saydım 10 ve 5 dakikaya kadar düşmüştü. Dayanamıyorum diye gece gittim Meğerse doğum sancılarım başlamış, bebişte büyükmüş o haftada geldi :)Kızlar güzel bi kitap okuyorum arada önemli yerleri sizle de paylaşayım dedim :) Eki Görüntüle 1300809
o zaman ben 1 saat sonra bakmaya devam edeyim. arada çok yüksek olursa 2. saate de bakarım
yanıma almayı düşündüm ama bizim kurumun wcleri çok pis pantolunu çıkarıp giyemem bu göbekle ya pantolon batar ya da ben düşerim. bak şimdi aklıma geldi acaba arkadaşların doğum sonrası için planladıkları şu tamponlardan mı kullansam içine pamuk koymam kalın olmasın diye?
ehehehh valla güzel olurdu. bu bir "girişimci kadın" fikri olabilir benceben bugün eczaneye gidip gazlı bez alayım denemekte fayda var, kullan-at pratik de olabilir.
desene bebisin adı h ile baslamicak :)
Prima pampers alıyorum ben ilk bebişte kullandım. Çok güzel bez. Ama Islak mendili yaşına gireceği zaman kullanmaya başladım her daim yıkadım. Tuvalette tutamıyordum çocugu artık :)kızlar daha önce mevzusu geçti mi bilmiorum, yetişemiyorum yazılanları okumaya :) bebek bezi ve ıslak mendil markalarını araştırdınız mı? ben bebek bezini prima premium care düşünüyorum ama ıslak mendil konusund bi fikrim yok. en iyisi hangisidir araştıran/bilen varmı?
adım adım herşeyi araştırıp almaya başlıycam inşallah. bu hafta bebek bezi ve ıslak mendili halletmeyi düşünüyorum. almak için bi yanım erken dio, bi yanım 7. aya girdin Allah korusun aksi bi duruma hazırlıklı ol dio..
Kızlar güzel bi kitap okuyorum arada önemli yerleri sizle de paylaşayım dedim :) Eki Görüntüle 1300809
Bende harun istemiştim aslında ama anne tarafım trakyalı. Vazgeçtim :)desene bebisin adı h ile baslamicak :)
Canım baxen daha sessiz olabiliyorlar bende panik oluyırum hemen baxende çok hareket hissediyorum o da bi yerde okudum nerden okuduysam çok hareketli olması da doktora gitme neden i oluyormuş biraz sırt üstü yatıp göbeği sağdan soldan az bi sıkıştr eğer gene olmazsa içinin rahat olması için dojtora görün rahat olAy sinirimden aglicam simdi bu coxuk niye hareket etmez dis agrimi tetikler diye cikolata falan yiyemiyorum muz yedim soluma yattim olmadi yemek yedim olmadi egildim kalktim olmadi simdide seekrli su ictim insallah oynar ya yolsa solugu acilde alicam
Canım ya bu tampon uzun ipli saplı olan dimiben hiç kullanmadım her markete gidince elime alıyorum hop feri koyuyorum nasıl kullanıyorsun yada hamilelikte kullanılıyormu akıntı icin bi anlatsan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?