2015 Şubat Anneleri

Eşine yapsalar adam eşini sokağa bile çıkarmayabilir. O kadar cahil ve yobazlar ki.

Bende sigara külü canım istiyordu. Bu istek kızıma hamikeyken iyice artmıştı. Eşimde bende kullanmayız. Annemlere giderdim onlar içerken parmağımı ıslatıp tadımlık alırdım. ama geçmiyodu. Doktor kansızlık olduğunu söyledi, ilaç vermişti.

slm kızlar naparsınız ne edersiniz uzun zmndır yoktum bn beni sorarsanız bn iyi sayılırım işte

Canım ya bu tampon uzun ipli saplı olan dimi ben hiç kullanmadım her markete gidince elime alıyorum hop feri koyuyorum nasıl kullanıyorsun yada hamilelikte kullanılıyormu akıntı icin bi anlatsan :)

Kızlar güzel bi kitap okuyorum arada önemli yerleri sizle de paylaşayım dedim :) Eki Görüntüle 1300809
Ilk doğum geldi aklıma 2 hafta çok hafif sancı çektim geçer diye 37. Haftada sıkıladı sancılar allahım allahım bende yalancıdır diye aldırış etmedim oturdum saydım 10 ve 5 dakikaya kadar düşmüştü. Dayanamıyorum diye gece gittim Meğerse doğum sancılarım başlamış, bebişte büyükmüş o haftada geldi :)

Ay sinirimden aglicam simdi bu coxuk niye hareket etmez dis agrimi tetikler diye cikolata falan yiyemiyorum muz yedim soluma yattim olmadi yemek yedim olmadi egildim kalktim olmadi simdide seekrli su ictim insallah oynar ya yolsa solugu acilde alicam

BiZim de tuvaletler çok kötü. Yüz kez söyledik temizleyen o kadar pis temizliyor ki. Bir de daha dün temizledim bilmemkim bugün girdi o pisletmiştir diyo adam ortalıkta böyle konuşuyor bir de

Prima pampers alıyorum ben ilk bebişte kullandım. Çok güzel bez. Ama Islak mendili yaşına gireceği zaman kullanmaya başladım her daim yıkadım. Tuvalette tutamıyordum çocugu artık :)

Kızlar güzel bi kitap okuyorum arada önemli yerleri sizle de paylaşayım dedim :) Eki Görüntüle 1300809

Bir de kasılma dediği şey geldiğinde nefes bile alamazsın acır sonra birden kesilir. Sonra belli bir zaman sonra tekrar kasılma gelir o kasılmalar çok acı verir Sonra hemen kesilir. Garip bişey yani :)

Ay sinirimden aglicam simdi bu coxuk niye hareket etmez dis agrimi tetikler diye cikolata falan yiyemiyorum muz yedim soluma yattim olmadi yemek yedim olmadi egildim kalktim olmadi simdide seekrli su ictim insallah oynar ya yolsa solugu acilde alicam
Canım baxen daha sessiz olabiliyorlar bende panik oluyırum hemen baxende çok hareket hissediyorum o da bi yerde okudum nerden okuduysam çok hareketli olması da doktora gitme neden i oluyormuş biraz sırt üstü yatıp göbeği sağdan soldan az bi sıkıştr eğer gene olmazsa içinin rahat olması için dojtora görün rahat ol

Canım ya bu tampon uzun ipli saplı olan dimi ben hiç kullanmadım her markete gidince elime alıyorum hop feri koyuyorum nasıl kullanıyorsun yada hamilelikte kullanılıyormu akıntı icin bi anlatsan :)

Değil o değil. Normal ameliyat tamponundan bahsediyor arkadaşlar. Gazlı bezli olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…