2015 Şubat Anneleri

Bir de kasılma dediği şey geldiğinde nefes bile alamazsın acır sonra birden kesilir. Sonra belli bir zaman sonra tekrar kasılma gelir o kasılmalar çok acı verir Sonra hemen kesilir. Garip bişey yani :)
acaip bi psikolojim var yalnız bnm kitapta ağrılar belden gelir falan diyor bnm belim ağrımaya başladı iyi mi

Ay sinirimden aglicam simdi bu coxuk niye hareket etmez dis agrimi tetikler diye cikolata falan yiyemiyorum muz yedim soluma yattim olmadi yemek yedim olmadi egildim kalktim olmadi simdide seekrli su ictim insallah oynar ya yolsa solugu acilde alicam
Aç değilsin dimi canım ? Sen açsan o hareket etmeyebilir halsiz düşmüştür. Şayet aç değilsen git bi acile riske atma yada sağlık ocağına git kalbini dinlesinler. Bizede haber ver canım. Çokta panik yapma

Canım baxen daha sessiz olabiliyorlar bende panik oluyırum hemen baxende çok hareket hissediyorum o da bi yerde okudum nerden okuduysam çok hareketli olması da doktora gitme neden i oluyormuş biraz sırt üstü yatıp göbeği sağdan soldan az bi sıkıştr eğer gene olmazsa içinin rahat olması için dojtora görün rahat ol
yaaa çok hareketli olunca ne oluyormuş bnmki karnımi delip çıkacak gibi bu aralar

Ay sinirimden aglicam simdi bu coxuk niye hareket etmez dis agrimi tetikler diye cikolata falan yiyemiyorum muz yedim soluma yattim olmadi yemek yedim olmadi egildim kalktim olmadi simdide seekrli su ictim insallah oynar ya yolsa solugu acilde alicam

Canım küçük bir hareket de mi yok? Sakince soluna yatıp beklesen. Allahım korusun inşallah bebişleri.

panik yapma canım benimde dün hareket etmedi ancak gece yatmadan önce tepiklemeye başladı sakin ol rahat etmiyorsanda git tabi

Aç değilsin dimi canım ? Sen açsan o hareket etmeyebilir halsiz düşmüştür. Şayet aç değilsen git bi acile riske atma yada sağlık ocağına git kalbini dinlesinler. Bizede haber ver canım. Çokta panik yapma
Yok degilim sekerli su ictim muz yedim yemek yedim ama yok

Hani okumıycaktın böyle şeyleri. Ankara'ya ne zaman geliyosun bidaha? Gel de biraz alışveriş yaparız :KK66:
6 aralikta canım :) yapalım valla 2 hamis çok eğlenceli olur :) ya kitap guzel aslında doğum belirtilerinden falan bahsediyor o anlarda hangi hareketleri yapmalıyız falan sorun kitapta değil bende :)

Canım baxen daha sessiz olabiliyorlar bende panik oluyırum hemen baxende çok hareket hissediyorum o da bi yerde okudum nerden okuduysam çok hareketli olması da doktora gitme neden i oluyormuş biraz sırt üstü yatıp göbeği sağdan soldan az bi sıkıştr eğer gene olmazsa içinin rahat olması için dojtora görün rahat ol
Cok asiri olmasada hergun hareketli bebekti disardan bile belli oluyodu niye bole olduki offf

Ama bulamadım bulamadım :KK48: yalnız bir konuya denk geldim kadına doğumdan sonra tampon koymuşlar orda unutmuşlar :KK62:

Iyyyy evet sezeryanda falan kanı temizlemek için tampon koyuyorlar içine sonra o tamamen kan olunca farkedilmiyor sanırım dikişi atıp kapatıyorlar. Allah korusun kız neler aklımıza geliyor yine :KK57:

Hani Dr lar filimlerde hemşireden ister ya neşter der hemşire verir tampon der hemşire verir işte oradaki tampon. Bizim kızlar onun içine pamuk koyucak doğumdan sonra kanama için kullanacaklarmış.
Tamam anladımmmm :) güzel fikir ama :-)

Back
X