Diyabetik cikolatalar vardi sanirim realde fln onlardan alsanaYaa bende de bu göz dolmalar başladı. Habire ağlak durumdayım. Aldığım B vitamini bile etkilemiyo sanırım. Çikolata mı yesek ki
Pembe güllüler çok.güzel,civcivlerde ama sana güllüler gider sankiben de gelenlere dagıtmak için şunları begendim ama hangisi olsun tam karar veremedim sizce hangisi güzel kızlar?
yarın kısmet olursa bebeğimi görücem ve allahın izni ile iyi haberler alıcam inşallah. umarım ufacık sorunda ortadan kalkmıştır hiç kafaya takmadım ama o gün geldi çattı ya bende stres yine başladı :) eskiden fetal ekomu varmış
evet oda bendımŞu göbek kalmasın diye duşta ovun diyende sendin değil Mi?
Çok püf noktası var sende.
alinti yapmisim yazmamisim.
Hasta bezlerinin bantsiz olnlari var. Ustune kulot giyiyorsun duruyor. Bantli olanlari cok rahatsiz ediyor.
Tampon isini de duydugum iyi oldu dikisleri kuru tutmak mesele cunku.
Ben dr a sordum.ikinci dogumda mumkunse kesi yapmiyorum dedi umutluyum dikisim hic olmasin ins
di mi en değişiği o geldi bana da :)Yumurtali olani cok sevdim:)
Canım ben k.yemişçiden alıyorum sen onları sirkeye yatırmadan yemezsinBen de akşam yemeği yapamadım bugun. Dışarıdan söyliycez sanırım. Kabak çekirdeği hangi marka alıyosun canım? Peyman aldım çok kötüydü yaw.
kabak cekırdeklerını sımdı bol bol yıyın ama bebek doğunca yemeyınBen de akşam yemeği yapamadım bugun. Dışarıdan söyliycez sanırım. Kabak çekirdeği hangi marka alıyosun canım? Peyman aldım çok kötüydü yaw.
Bende hayatta evde durmam temizlenirken sıkıntı basıyor ama muhabbeti severim her gelen hayat hikayesini anlatıyor. Bana bin soru soruyor.
Birde sen mi demiştin hastanedekiler konuşuyor diye. Ben hastanede de herkesin hikayesini dinliyorum.bir süre sonra alışkanlık oluyor.
O kdr detay bilmiyorum tabiAspartam vardır şimdi onların içinde. O da sakıncalı ya.
Aynenn:)di mi en değişiği o geldi bana da :)
Canım ben k.yemişçiden alıyorum sen onları sirkeye yatırmadan yemezsin
İyi olmuş. OhhVergi dairesi diyince aklıma şu anım geldi :) yine beni de bir evrak için ordan oraya sürüklemişlerdi ben de işim bitti sanıp teslim etmem gereken resmi dosyayı alıp çıkmışım. sonra o dosya kayıp olunca o birim baya bi karışmış birbirlerine soruyolarmış sendemi sendemi diyeen sonunda beni aradılar geri götürmuştum ama onların sucu adam akıllı söylemiyolar ki... bu olay onlara ders olmuş tüm evrakları imzalatmak için memurlar koşturuyodu müdürden iyi bir fırça yemişler çünkü. çok hoşuma gitmişti bu durum
sana güllüler gider sanki diyince aklıma şu lohusa tacları geldi :) cok kokoş değil mi :)Pembe güllüler çok.güzel,civcivlerde ama sana güllüler gider sanki
Üzüm sirkesi mi. Elma mı?yumuşatıcı kullanmayın kızlar çok kimyasal kalıntı bırakıyor. yumuşatıcı gözüne sirke dökün. yumuşacık yapıyo sirke felan da kokmuyo. ekolojik yaşam uzmanı erkan şancı dan öğrenmiştim
ay bana da mobilyacı eşyalar kurulduktan sonra haftada bir sirkeli su ile sil heryerini dedi :) kurulurken ben de sorayım bari elma mı üzüm mü diye :)Üzüm sirkesi mi. Elma mı?
Nihat Hatipoğlu na sorulan sorulara benzedi ama.
Çok abartı bence bunlar. Komple kafayı kaplıyor.sana güllüler gider sanki diyince aklıma şu lohusa tacları geldi :) cok kokoş değil mi :)
aynen kırmızı minik bi taç yeter bence de :)Çok abartı bence bunlar. Komple kafayı kaplıyor.
Bende ilk cocugumda da cikmisti bunda da cikti. Sonra normale donuyo ama bu ileri yaslarda seker hastasi olacagimizin habercisiymis.Buna gebelik şekeri deniyormuş işte. Normalde benim de şekerim yoktur ki. Yani hAsta olsun olmasın herkeste çıkabiliyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?