2015 Şubat Anneleri

Canım benim hiçbir sorun yoktur herşey çok iyidir inşallah. Allah Bebişlere sağlık versin mutlu mutlu anneciklerine sarılsınlar inşallah.

Şu göbek kalmasın diye duşta ovun diyende sendin değil Mi?
Çok püf noktası var sende.
evet oda bendım hem göbek kalmasın hem göbek derısı kararıyor bırde o kahverengı cızgı yı 2 3 seferde ortadan kaldırıyor. 1 tane doğurdum ama akıllara zarar tecrübe edındım gorecez 2. de ıse yarayacakmı

Bu dikişler kaç tane oluyor Allah aşkına? Bir de hani içten oluyordu bu dikişler şimdi de kuru kalmasından bahsediliyor. İçerdeyse zaten hep ıslak olması gerekmiyo mu?

Ben de akşam yemeği yapamadım bugun. Dışarıdan söyliycez sanırım. Kabak çekirdeği hangi marka alıyosun canım? Peyman aldım çok kötüydü yaw.
kabak cekırdeklerını sımdı bol bol yıyın ama bebek doğunca yemeyın acayıp alerjı yapıyor bebeklere dokunuyormuş... benım kızın suratını sıvılce basmıştı daha 2 aylıkken ergen gıbı

Hastaneyi ben dememiştim. Insanlar karşılarında dinleyen buldu mu herşeyini anlatmaya çalışıyorlar zaten.

İyi olmuş. Ohh

Üzüm sirkesi mi. Elma mı?
Nihat Hatipoğlu na sorulan sorulara benzedi ama.

Buna gebelik şekeri deniyormuş işte. Normalde benim de şekerim yoktur ki. Yani hAsta olsun olmasın herkeste çıkabiliyomuş.
Bende ilk cocugumda da cikmisti bunda da cikti. Sonra normale donuyo ama bu ileri yaslarda seker hastasi olacagimizin habercisiymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…