Nasil bir tampon. Bana da tarif edin
Sağol.can.Çalıstıgım donemde gitmekten hoslanmadigim tek kurum vergi dairesiydi. İnsan sabir tasi olsa catlar cok sitresli bir ortami var allah sabir versin meslegin gercekten zor. Ama desarj olma yontemin iyiymis kızın saglikla giysin insallah
kızlar ozellıkle normal doğum yapacaklar ıcın soyleyım..kesınlıkle ped kullanmayın,hem yeterlı derecede korumaz ozellıkle ılk günler paket paket te koysanız dışarı çıkar. ayrıca vajinal bolgenın doğum sonrası her vc ye gırıldıgınde yıkanması ve kurulanması (kuru tutulması gerek)bunun ıcın ılk zamanlar (kanamanın yoğun old. günler mutlaka hasta bezı kullanın..hem ustunuz basınızbatmaz hem sık sık degıstırmek ıcın kendınızı sarsmanız gerekmez hemde tastamam koruma sağlar. sonrakı günler avuç ıcı kadar pamuğu gazlı beze sarın ve sık sık degıstırın..
sac kurutma makınesını endusuk ayarında o bolgenızı kururtmak ıcın kullanmanızı onerırırm. en cabuk ıyılesme orayı yeterince kuru tuttuğunuzda sağlanacaktır.
Temizlik daha karli ve risksiz oldugu icin isin oldukca zor gorunuyorışten gelip tertemiz ev bulmak paha bicilemez yaa bayılıyorum salı günlerine :) temizlige gelen ablayi bebek bakması için ikna çabalarım devam ediyor kızlar :) su bakıcı işini cözsem de kafam rahat olsa :)
Bende aynıyım geldim uzandım koltuğuma. Birazdan kabak çekirdeklerimi alıcam. Sonra eşim gelecek hizmet edecek. Haftada bir kez yemek yapacak enerjim oluyor.Valla sizlere hep maşallah diyorum bnm ilk bebis..ilgi bekleyen başka cocugum olsaydı ne yapardım bilemiyorum işten geliyorum koltuğa bi uzaniyorum eşim kaziyarak kaldırıyor nerdeyse ihtiyac molası hariç hiç bi güç o koltuktan kaldıramaz beni :) sizlere allah güç kuvvet versin :)
Sen mi yaptın?Bebeğim için hazirladigim sepet simdi kapi süsü yapicam nasıl sizce guzel olmuş mu.
Şu göbek kalmasın diye duşta ovun diyende sendin değil Mi?kızlar ozellıkle normal doğum yapacaklar ıcın soyleyım..kesınlıkle ped kullanmayın,hem yeterlı derecede korumaz ozellıkle ılk günler paket paket te koysanız dışarı çıkar. ayrıca vajinal bolgenın doğum sonrası her vc ye gırıldıgınde yıkanması ve kurulanması (kuru tutulması gerek)bunun ıcın ılk zamanlar (kanamanın yoğun old. günler mutlaka hasta bezı kullanın..hem ustunuz basınızbatmaz hem sık sık degıstırmek ıcın kendınızı sarsmanız gerekmez hemde tastamam koruma sağlar. sonrakı günler avuç ıcı kadar pamuğu gazlı beze sarın ve sık sık degıstırın..
sac kurutma makınesını endusuk ayarında o bolgenızı kururtmak ıcın kullanmanızı onerırırm. en cabuk ıyılesme orayı yeterince kuru tuttuğunuzda sağlanacaktır.
Bende 75 grlık şeker yüklemesini çok keyifoluyor şekilde atlattım,sonuçlarımda iyidaireleremeye devam :) 12 kilo almışım,doktorum görünen bişey yok diye güldü,her bünye farklıdır,zayıftın zaten rahat ol dedi,rahatladım bende :) bu arada şeker yüklemeye rağmen kızım hareketli yine de,azalma falan olmadı..çok güzeldi kuzum,1017 gram,36 cm olmuş..çok şükür bugünü de sorunsuz atlattık :)
canlarrr kuzularrr bebişlerrrr nasılsnız?? bende iyiyim çok sağolun
mutfaktayım şimdi akşama yemek hazırlıyorum koca memlekette kız okulda bebişimle başbaşa patates soyuyoruz
Sağol.can.
Ben aslında çok fena biriyim eğer haksız muamele görüyorsam kıyameti koparırım ama bana ne olduysa bir memur ben yapmıyorum diğeri yapıyor işi dese başlıyorum salya sümük ağlamaya.
İşte kamu ne yapacaksın denetleyen yok,işten atılma yok at koşturuyorlar
yarın kısmet olursa bebeğimi görücem ve allahın izni ile iyi haberler alıcam inşallah. umarım ufacık sorunda ortadan kalkmıştır hiç kafaya takmadım ama o gün geldi çattı ya bende stres yine başladı :) eskiden fetal ekomu varmış
Cok ilginc ya
Cok ilginc ya. Ilk sizden duyuyorum. Kimi duyduysam en az bir taraftan hasta olan birileri vardi...
Bende hayatta evde durmam temizlenirken sıkıntı basıyor ama muhabbeti severim her gelen hayat hikayesini anlatıyor. Bana bin soru soruyor.Ben de cumayı iple çekiyorum :) bir ay olucak nerdeyse erteledik durduk kadını. Ama o geldiğinde evde olmamayı planlıyorum beni görmesin :) biraz fazla özelime karışıyor
bende gecen gun forumlarda gezerken sunu okudum hemen kafama kazıdım..bebek doğunca yüksek oranında reflu ve kusma oluyor ılk cocugumda 2 yasına kadar ağzından burnundan fışkırırcasına kusardı.. ıste o kusmayı hıp organık mama nerdeyse kesıyormusbu kurutma makinası işini öğrenmem iyi oldu valla sizin gibi tecrübeli analar olmasa halimiz harap çok saf kalıyorum bu konularda
Sen bir başladın aldın başını gittin. Çok mu tembelim yaa.Lohusa terligini hazirladim. Taclarinda büyük bölümünü bitirdim. Aksama da ani defterini süslerim bu isde biter.
alinti yapmisim yazmamisim.ben tampon hiç kullanmadım ama o da mantıklı hazırları da satılıyor zaten. yani en iyisi hasta bezi yazılanlara bakılırsa.
Sağol.can.
Ben aslında çok fena biriyim eğer haksız muamele görüyorsam kıyameti koparırım ama bana ne olduysa bir memur ben yapmıyorum diğeri yapıyor işi dese başlıyorum salya sümük ağlamaya.
İşte kamu ne yapacaksın denetleyen yok,işten atılma yok at koşturuyorlar
ayyy benımde cok goresım geldı ya kac gundur sayıklıyorum resmen..cuma randevuyu ayarlayabılırsek bende gıderım ınsaallah..en çokta kılosunu merak edıyorum nıyeyse :)yarın kısmet olursa bebeğimi görücem ve allahın izni ile iyi haberler alıcam inşallah. umarım ufacık sorunda ortadan kalkmıştır hiç kafaya takmadım ama o gün geldi çattı ya bende stres yine başladı :) eskiden fetal ekomu varmış
Yumurtali olani cok sevdim:)ben de gelenlere dagıtmak için şunları begendim ama hangisi olsun tam karar veremedim sizce hangisi güzel kızlar?
Bende aynıyım geldim uzandım koltuğuma. Birazdan kabak çekirdeklerimi alıcam. Sonra eşim gelecek hizmet edecek. Haftada bir kez yemek yapacak enerjim oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?