2015 Şubat Anneleri

Sağol.can.
Ben aslında çok fena biriyim eğer haksız muamele görüyorsam kıyameti koparırım ama bana ne olduysa bir memur ben yapmıyorum diğeri yapıyor işi dese başlıyorum salya sümük ağlamaya.
İşte kamu ne yapacaksın denetleyen yok,işten atılma yok at koşturuyorlar

bu kurutma makinası işini öğrenmem iyi oldu valla sizin gibi tecrübeli analar olmasa halimiz harap çok saf kalıyorum bu konularda

ışten gelip tertemiz ev bulmak paha bicilemez yaa bayılıyorum salı günlerine :) temizlige gelen ablayi bebek bakması için ikna çabalarım devam ediyor kızlar :) su bakıcı işini cözsem de kafam rahat olsa :)
Temizlik daha karli ve risksiz oldugu icin isin oldukca zor gorunuyor

Bende aynıyım geldim uzandım koltuğuma. Birazdan kabak çekirdeklerimi alıcam. Sonra eşim gelecek hizmet edecek. Haftada bir kez yemek yapacak enerjim oluyor.

yarın kısmet olursa bebeğimi görücem ve allahın izni ile iyi haberler alıcam inşallah. umarım ufacık sorunda ortadan kalkmıştır hiç kafaya takmadım ama o gün geldi çattı ya bende stres yine başladı :) eskiden fetal ekomu varmış

Şu göbek kalmasın diye duşta ovun diyende sendin değil Mi?
Çok püf noktası var sende.

Sana da kuzuna da kocaman masallah

canlarrr kuzularrr bebişlerrrr nasılsnız?? bende iyiyim çok sağolun
mutfaktayım şimdi akşama yemek hazırlıyorum koca memlekette kız okulda bebişimle başbaşa patates soyuyoruz

afiyet bal seker olsun canim. Memlket konusunda zafer senin olmus bu arada sevindim

hamilelik insani duygusallastriyor ondandir. Bazi dairelerde calisanlar hakikaten cok lakayt oluyor

Rabbimin izniyle hersey cok cok guzel olsun hayirli haverlerle gelirsin insallah canim

Cok ilginc ya

Cok ilginc ya. Ilk sizden duyuyorum. Kimi duyduysam en az bir taraftan hasta olan birileri vardi...

Buna gebelik şekeri deniyormuş işte. Normalde benim de şekerim yoktur ki. Yani hAsta olsun olmasın herkeste çıkabiliyomuş.

Ben de cumayı iple çekiyorum :) bir ay olucak nerdeyse erteledik durduk kadını. Ama o geldiğinde evde olmamayı planlıyorum beni görmesin :) biraz fazla özelime karışıyor
Bende hayatta evde durmam temizlenirken sıkıntı basıyor ama muhabbeti severim her gelen hayat hikayesini anlatıyor. Bana bin soru soruyor.
Birde sen mi demiştin hastanedekiler konuşuyor diye. Ben hastanede de herkesin hikayesini dinliyorum.bir süre sonra alışkanlık oluyor.

bu kurutma makinası işini öğrenmem iyi oldu valla sizin gibi tecrübeli analar olmasa halimiz harap çok saf kalıyorum bu konularda
bende gecen gun forumlarda gezerken sunu okudum hemen kafama kazıdım..bebek doğunca yüksek oranında reflu ve kusma oluyor ılk cocugumda 2 yasına kadar ağzından burnundan fışkırırcasına kusardı.. ıste o kusmayı hıp organık mama nerdeyse kesıyormus Allahım muhtaç etmesın..
su forumları hamıslerın ve bebeklerın sağlık sorunlarını okurken her sanıyeme ayrı ayrı sukredıyorum evlat acısı vermesın Mevlam düşmanıma..

ben tampon hiç kullanmadım ama o da mantıklı hazırları da satılıyor zaten. yani en iyisi hasta bezi yazılanlara bakılırsa.
alinti yapmisim yazmamisim.
Hasta bezlerinin bantsiz olnlari var. Ustune kulot giyiyorsun duruyor. Bantli olanlari cok rahatsiz ediyor.
Tampon isini de duydugum iyi oldu dikisleri kuru tutmak mesele cunku.
Ben dr a sordum.ikinci dogumda mumkunse kesi yapmiyorum dedi umutluyum dikisim hic olmasin ins

Yaa bende de bu göz dolmalar başladı. Habire ağlak durumdayım. Aldığım B vitamini bile etkilemiyo sanırım. Çikolata mı yesek ki

ayyy benımde cok goresım geldı ya kac gundur sayıklıyorum resmen..cuma randevuyu ayarlayabılırsek bende gıderım ınsaallah..en çokta kılosunu merak edıyorum nıyeyse :)

Bende aynıyım geldim uzandım koltuğuma. Birazdan kabak çekirdeklerimi alıcam. Sonra eşim gelecek hizmet edecek. Haftada bir kez yemek yapacak enerjim oluyor.

Ben de akşam yemeği yapamadım bugun. Dışarıdan söyliycez sanırım. Kabak çekirdeği hangi marka alıyosun canım? Peyman aldım çok kötüydü yaw.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…