• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

yarın kısmet olursa bebeğimi görücem ve allahın izni ile iyi haberler alıcam inşallah. umarım ufacık sorunda ortadan kalkmıştır hiç kafaya takmadım ama o gün geldi çattı ya bende stres yine başladı :) eskiden fetal ekomu varmış :p :p

Canım benim hiçbir sorun yoktur herşey çok iyidir inşallah. Allah Bebişlere sağlık versin mutlu mutlu anneciklerine sarılsınlar inşallah.

Şu göbek kalmasın diye duşta ovun diyende sendin değil Mi?
Çok püf noktası var sende.
evet oda bendım ;) hem göbek kalmasın hem göbek derısı kararıyor bırde o kahverengı cızgı yı 2 3 seferde ortadan kaldırıyor. ;) 1 tane doğurdum ama akıllara zarar tecrübe edındım gorecez 2. de ıse yarayacakmı

alinti yapmisim yazmamisim.
Hasta bezlerinin bantsiz olnlari var. Ustune kulot giyiyorsun duruyor. Bantli olanlari cok rahatsiz ediyor.
Tampon isini de duydugum iyi oldu dikisleri kuru tutmak mesele cunku.
Ben dr a sordum.ikinci dogumda mumkunse kesi yapmiyorum dedi umutluyum dikisim hic olmasin ins

Bu dikişler kaç tane oluyor Allah aşkına? Bir de hani içten oluyordu bu dikişler şimdi de kuru kalmasından bahsediliyor. İçerdeyse zaten hep ıslak olması gerekmiyo mu?

Ben de akşam yemeği yapamadım bugun. Dışarıdan söyliycez sanırım. Kabak çekirdeği hangi marka alıyosun canım? Peyman aldım çok kötüydü yaw.
kabak cekırdeklerını sımdı bol bol yıyın ama bebek doğunca yemeyın ;) acayıp alerjı yapıyor bebeklere dokunuyormuş... benım kızın suratını sıvılce basmıştı daha 2 aylıkken ergen gıbı :KK48:

Bende hayatta evde durmam temizlenirken sıkıntı basıyor ama muhabbeti severim her gelen hayat hikayesini anlatıyor. Bana bin soru soruyor.
Birde sen mi demiştin hastanedekiler konuşuyor diye. Ben hastanede de herkesin hikayesini dinliyorum.bir süre sonra alışkanlık oluyor.

Hastaneyi ben dememiştim. Insanlar karşılarında dinleyen buldu mu herşeyini anlatmaya çalışıyorlar zaten.

Vergi dairesi diyince aklıma şu anım geldi :) yine beni de bir evrak için ordan oraya sürüklemişlerdi ben de işim bitti sanıp teslim etmem gereken resmi dosyayı alıp çıkmışım. sonra o dosya kayıp olunca o birim baya bi karışmış birbirlerine soruyolarmış sendemi sendemi diye :D en sonunda beni aradılar geri götürmuştum ama onların sucu adam akıllı söylemiyolar ki... bu olay onlara ders olmuş tüm evrakları imzalatmak için memurlar koşturuyodu :D müdürden iyi bir fırça yemişler çünkü. çok hoşuma gitmişti bu durum :D :D
İyi olmuş. Ohh

Pembe güllüler çok.güzel,civcivlerde ama sana güllüler gider sanki
sana güllüler gider sanki diyince aklıma şu lohusa tacları geldi :) cok kokoş değil mi :)

Eklentiler

• tac.webp
    tac.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 115
yumuşatıcı kullanmayın kızlar çok kimyasal kalıntı bırakıyor. yumuşatıcı gözüne sirke dökün. yumuşacık yapıyo sirke felan da kokmuyo. ekolojik yaşam uzmanı erkan şancı dan öğrenmiştim
Üzüm sirkesi mi. Elma mı?
Nihat Hatipoğlu na sorulan sorulara benzedi ama.

Buna gebelik şekeri deniyormuş işte. Normalde benim de şekerim yoktur ki. Yani hAsta olsun olmasın herkeste çıkabiliyomuş.
Bende ilk cocugumda da cikmisti bunda da cikti. Sonra normale donuyo ama bu ileri yaslarda seker hastasi olacagimizin habercisiymis.

Back
X