2015 Şubat Anneleri

Üzümdür heralde. Ben elma severim ama.
ben sirke sevmem nar ekşisi severim eve de kolay kolay girmez sirke ama bebek camasırlarına yumusatıcı kullanmayın sirke koyun yumusacık yapıyor diyorlar bu gidişle hayatımda almadıgım kadar sirke alıcam heralde

Bu dikişler kaç tane oluyor Allah aşkına? Bir de hani içten oluyordu bu dikişler şimdi de kuru kalmasından bahsediliyor. İçerdeyse zaten hep ıslak olması gerekmiyo mu?
yemınle seslı güldüm sımdıkkk estetık dıkıs olursa dıkısler ıcerde oluyor nerdeyse görmek ıcın ugrasman gerek yanı baktığında eskı münüş duruyo yerınde..sen sımdı de dıyecenkı ee bız nereye pansuman yapacaz ? azcık ucundan gorunuyor orayı yıkayıp sac kurutmayla ıyıce kurutup batıkon ve drunun sana verdıgı kremı sureceksın ..gerısını dusunmeyeceksın..yanı lütfen düşünme oldumu
ben sirke sevmem nar ekşisi severim eve de kolay kolay girmez sirke ama bebek camasırlarına yumusatıcı kullanmayın sirke koyun yumusacık yapıyor diyorlar bu gidişle hayatımda almadıgım kadar sirke alıcam heralde
sırke hem yumuşaklık verıyor hem demıkrop ölduruyor hanımlar.. bulaşık makınenızın parlatıcı haznesını onunla doldurun kımyasal kullanmayın günah sızede bebıklere de deterjan yemesinler...makınenın tuz haznesine de kaya tuzu doldurun..sonra yatın kalkın bana dua edın okeymı

Bende ilk cocugumda da cikmisti bunda da cikti. Sonra normale donuyo ama bu ileri yaslarda seker hastasi olacagimizin habercisiymis.

Eğer gebelikte sen de bebiş de çok kilo alırsa o dediğin geçerli. O yüzden test yapıyoruz ya şeker çıkınca diyet yapıyoruz ki çok kilo alıp pankreası insülin salgılamak için zorlamıyalım diye. Zorlanırsa vucut ilerde kendini toparlayamıyabilir şeker hastası olabilir.

Amin...

Harikasın canım :)

Ben balsamik kullanıyorum ama direk şaraptan üretileni. Nar ekşisi seviyorsan tavsiye ederim bunun da tadı tatlı ve salatalarda süper oluyor. Türkiye'de maalesef balsamik sirkeyi yapamıyorlar. Ama marketlerde İtalyan yapımı bulunabiliyor. Tam olarak Aceto Basamico di Modena olacak adı. Bunu alın size sirkeyi sevdirsin :)

Aklın fikrin çikolatada bir tane alda bitter ye bari. Yavruya yasak

Önceden şeker tüketmezdim ama mutlaka çikolata yerdim şimdi bir de yasak ya iyice canım istiyo. Şu makineyi alayım şekerimi ölçeyim düşük çıkarsa ilk işim çikolata yemek olucak zaten :)

Heh bu konuda da deneyimin var yani.
ama canımbenım ben hamısken cok kuruyemıs tukettım ozellıkle fındık cevız ve kabak cekırdegı..sonra çocuk dogdu ben yemeye devam ettım ocugun suratını sıvılce bastı dr agoturduk ılk dedıgı sey su oldu..sen kabak cekırdegımı yıyorsun hemen kestım 3. gun normale döndü...bana oldu sızın bebelere olmasın dıye şeyettım

O tarz tohumlar da iyi süt yapar ama :)

ilk markete gidişimde bakıcam gurme gibisin :)

Bana soylenen boyleydi. Stoklari idareli kullanmak lazimmis.

Eve ben de böyle yapıyorum. parlatıcı yerine sirke tuz yerine bildiğimiz kalın tuz :) gayet de memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…