kendin için koydukların yeterli ama bebeğe 2 takım daha koy derim ben.çünku belli olmuyor çişi geçer kusar falan bol yedek olması daha iyi bir gün bile kalsan.he evim yakın gelirken getirirler falan diyorsan oda olur.
kaç çıktı canım mesela yuksek derken benimde 156 çıktı 50 mg lık.
ben o aletten aldım ama emin olamıyorum yuksek çıkıyo açken bile ölçsem 110 falan çıkıyo insallah yanlıştır .diyet yapıyorum bende ama 156 çok mu yani sıkı diyet yapmak gerekirmi ki.dr um 100 mg lık istedi yaptırmayı düşünüyorum sen yaptırmışmıydın.
ilk markete gidişimde bakıcam gurme gibisin :)
Ohh ne güzel doktorlar whatsapp falan süpermişDoktoruma Tahlil Sonuçlarını Whatsappdan Gönderdim Herşey Normal Dedi. Ayyy Nasıl Rahatladım Şeker Yüklemesinide Atlattık Çok Şükür
Eve ben de böyle yapıyorum. parlatıcı yerine sirke tuz yerine bildiğimiz kalın tuz :) gayet de memnunum
iyi akşamlar kızlar,
Bugün 75 gr lık şeker yüklemesi yaptırdım. sonuçları cuma göstericem ama size de sormak istedim sonuçlarım sizce nasıl ???
açlık 89.8 tokluk birincisi 131 ikincisi 134 normal mi değilmi yaptıranlar bilir merak ettim de...
Bebek doğunca sarılığa karşı yanına sarı bir tülbent koyuyormuşsunuz duydunuz mu hiç? İrem duymuştur kesin
evet oda bendımhem göbek kalmasın hem göbek derısı kararıyor bırde o kahverengı cızgı yı 2 3 seferde ortadan kaldırıyor. 1 tane doğurdum ama akıllara zarar tecrübe edındım gorecez 2. de ıse yarayacakmı
Vucuduna almak istedigin seker miktari ve vucudunda kalan seker miktari gebelik sekeriyle beraber artiyo. Sekeri tukerim ise azaliyo. Diyelim omur boyu pankreas 10 luk seker tuketmekle yukumlu, ben tuttum bunun 9unu gebelikte tukettim, diyete dikkat etmedim, geriye kalan 1lik kisim beni 40 yasina kadar idare edecek. Tabi diyete dikkat etmeyince amniyon sivisindaki artis ve bebegin gorecegi ve benim gorecegim zararlar da cabasi.... Yok dikkat ettim pankreasin insulin deposu (atiyorum) beni 45e kadar idare edecek... Bana soylenen buydu...Neyi stokluyomuş ki vücut?
iyi akşamlar kızlar,
Bugün 75 gr lık şeker yüklemesi yaptırdım. sonuçları cuma göstericem ama size de sormak istedim sonuçlarım sizce nasıl ???
açlık 89.8 tokluk birincisi 131 ikincisi 134 normal mi değilmi yaptıranlar bilir merak ettim de...
Valla bende şaşırdım asistanı whatsapdan gönder deyinceOhh ne güzel doktorlar whatsapp falan süpermiş
valla yapıyo :) ama ben doğumdan hemen sonra hem sut yapsın hemde gaz sıkıntısına cozum olsun dıye hergun rezene+anason cayı demleyip ıctım..O tarz tohumlar da iyi süt yapar ama :)
Bebek doğunca sarılığa karşı yanına sarı bir tülbent koyuyormuşsunuz duydunuz mu hiç? İrem duymuştur kesin
canım doğumdan sonra eve geldıgınde sık sık banyp yapacaksın hem aşırı ter atacaksın,hem kanaman dan sebep hem de mamoslar ıyı calıssın dıyeNe yapacaktık,ben kaçırmışım orayı....
Amin inş. Canım raporu endokrinoloji uzmanı yazdı ben giriş yaptığım yerden çıktısini aldım sadece. Dahiliyeci de yazabilir diye tahmin ediyorum,seker hastalarına onlar da bakıyor çünküCanım biz tedbirimizi alalım bebişler sağlıkla doğsun inşallah. Şeker için makinayı endokrin Dr u mu yazdı? Rapor nasıl alınıyor?
Vucuduna almak istedigin seker miktari ve vucudunda kalan seker miktari gebelik sekeriyle beraber artiyo. Sekeri tukerim ise azaliyo. Diyelim omur boyu pankreas 10 luk seker tuketmekle yukumlu, ben tuttum bunun 9unu gebelikte tukettim, diyete dikkat etmedim, geriye kalan 1lik kisim beni 40 yasina kadar idare edecek. Tabi diyete dikkat etmeyince amniyon sivisindaki artis ve bebegin gorecegi ve benim gorecegim zararlar da cabasi.... Yok dikkat ettim pankreasin insulin deposu (atiyorum) beni 45e kadar idare edecek... Bana soylenen buydu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?