2015 Şubat Anneleri

Hayırlı ugurlu olsun canım Rabbim hayırla kucağına almayi nasip etsin inşallah çok mutlu oldum adına :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canimmmm cokk sagolasinn nasil bi duyguymus rabbim btun herkeze yasatsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben album almayi bekliyorum o yuzden sadece pc min arka planina koydum fotosunu :))) ultrason kagidini poset dosyaya koydum ben rengi zamanla atar diye korktum, plastik defter kaplama posetleriyle kaplayip albumune koyucam minigim sen de oyle yapabilirsin tatlim :)) insan fotosunu bile gozunden sakiniyorr yahu 😊 ben hep oglum olsun isterdim eskiden beri ismi bile hazir ama bana da prensesim olucakmis gibi geliyo ruyamda pembe yelekli bebegim oldunu gormustum gebeligimi ogrendigim gece :)) saglikli olsun da hiiic onemli degil :)

Nasipse senle ayni gün dogum yapiyoruz aynen saglikli ve hayirli bir evlat istiyorum bende gebe kalmadan once kiz bebegimi emziriyodum sonraki rüyalarimdada kiza israet eden seyler gördüm. benim kontorül taaa 22 temmuzda kimbilir nasil büyücek o zaman 6. haftasinda 2 mm di sadece:KK49::KK16::KK16::KK16:

Canimmmm cokk sagolasinn nasil bi duyguymus rabbim btun herkeze yasatsin

Öyle güzel kiii düşündükçe ağlayasim geliyor çok şükür Rabbime hiç aratmadan verdi bize inşallah kucağımıza alıp hayırlı bi evlat olarak yetiştirmeyi nasip eder Rabbim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen oyle canim mucize inanmasi cok guc sukurler olsun

Kizlar dr bugun orucun cocugum icin sakincali olacagini soyledi ve tutmamam icin bni uyardi ben yavrumun ramazaninda hikmetini almasini istemistim ama nasip:KK43:(

Benim doktorumda zikrini iki katına çıkar oruç tutamazsın dedi

Evet dıkkat edıyorum güneş kremim helloicare , çatlak lierac .. Gözde vichy ilk ikisini doktorlar verdi ... Çatlaklar için her yere sürünün bel göğüs kalça popo bacak her yer rısk altında bol bol da su için .. Badem yağı veya zeytınyağıda olurmuş bitkisel ben lierac 100 mlden 3 kutu bıtırdım tüm hamileliğimde biraz pahalı 55 tl

Canım bu kremleri hergün mü sürüyoruz yoksa sadece banyodan sonra mı?

canım sen özürlüsün şu anda daha sonra bir ay kaza yapabilirsin demişti hoca.

Black sen bugün doktora gidecektin bişey yazmamışsın. Duydun mu miniciginin pıtpıtlarını?

kızlarimooo ben folik asit kullanmıyorum haliyle doğal alcam baktım nelerde var sizede yazim aklınızda bulunsun canlarımmm
dr um booll bolll bulgur ye demişti :)))
badem ay çekirdeği kabak ç portakal yeşil yaprklı sebseler marul brokoli ıspanak pancar mercimek
ve aklımda olmayan bi kaç gıda allahın izniyle tüketeceğim gerisi allah kerimmm :)))
Cilegi unutmamak gerek

ben ilk mehmet atamana gttm cihanda yarın da hilal bayrama gidicez kocaeli tıp a hangisi hoşumuza giderse onda devam edicz kısmetse..

anladm canm akademideki doktorlarda çok iyiymş ben öyle duydum bu gülçn hanımıda çok tavsiye ettiler öle başladım çok memnunum begendim yani

Kızlar, lütfen yardım edin. Ilk muayenemde doktor hamileligimin sadece 4 haftalık olduğunu soyledi, artı bir gün yok dedi sorduğumda. Fakat simdi mercimegimin kese fotosuna bakarken 4w4d yazıyor, yani 4 hafta 4 gün. Sorum söyle: ultrasonlar gercek ölçümü mu gösterir ya da son adetten hesaplayarak mı? Aklım çok karıştı :KK43:((

aynıymiş benimkisi 4+6 ama senin mart 1 sanırım :):) evt banada 12 temmuza verdi dediğin gibi günler gecmio daha 2 hafta var benim doktorda abarttı bence arayı bu kadar acmasaydı :KK43::KK43: çok heyecanlıyım kalp atışlarını bi duysam :emir_bebek::emir_bebek:

Cnm merak etme bir sorun olmadıgı sürece ara fazla değil, hatta belki fazla
Günler iyi olabilir, belki gittiğinde meleğinin ilk kalp atışlarını duyarsın

canımcım benim iki gebeliğimdede maşallah hiç çatlağım olmadı bu kremleri başka topikteki arkadaşlarım kullandı maalesef çatır çatır çatlayanlar oldu eğer çatlayacaksa vücut önüne geçilmiyor kakao yağıda varmış kızlar ondan çok sözx ediyolardı tabi bunları badem yağı vs karıuştırıyolardınacizane tavsiyem öyle pahalı kremlere para vermeyin canım yinede siz bilirsiniz canım

Öyle tabiki çatlarsa çatlıyor ama önlemini de almak lazım

Canım bu kremleri hergün mü sürüyoruz yoksa sadece banyodan sonra mı?

Black sen bugün doktora gidecektin bişey yazmamışsın. Duydun mu miniciginin pıtpıtlarını?

Her gün... ben sabah akşam sürmüştüm arada kaçırdıklarım oldu tabiki

Kızlar, lütfen yardım edin. Ilk muayenemde doktor hamileligimin sadece 4 haftalık olduğunu soyledi, artı bir gün yok dedi sorduğumda. Fakat simdi mercimegimin kese fotosuna bakarken 4w4d yazıyor, yani 4 hafta 4 gün. Sorum söyle: ultrasonlar gercek ölçümü mu gösterir ya da son adetten hesaplayarak mı? Aklım çok karıştı :KK43:((

Canim sen aklini karistirma hic herzaman son adet tarihine gore hesAplanir

Herkese merhaba;
Bende şubat annesi olacağım inşallah..
Bu grubu özellikle takip edeceğim :KK66:

Canim sen aklini karistirma hic herzaman son adet tarihine gore hesAplanir

. Aklım Karıştı cnm valla ya, adete gore 4+4 olması gerekiyor ama doktor niye 4+0 dedi anlamıyorum. Heyecandan hafta hafta bebeğin gelişimini takip ediyorum sitelerden, simdi kaçıncı haftamdayim bilemiyorum :KK43: arada 4 gün var ama soz konusu hamilelik olunca çok uzun bir zaman...

gözünaydın cnm o ilaç bulantıya mı iyi geliyor bende sorayım bari dr uma yaa. çok şiddetli değil ama bugün iyi yarın kötü gibi gidiyor anlamadım durumu bende.

Aynen canım bulantı hapı. Ama en düşük seviyeli olanından.bende işe yarıyor çok şükür.

canm hayırlı olsunn kaç haftalıkk :) benmde 5 milimmiş bende haftaya gidicem inşallah kalbini duyarım :)

7+1 canım. İnşaAllah hayırlısıyla duyarsın canım.

X